• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba benim son adetim 19 aralikta basladi, doktora 2 gun ara ile gittim, carsamba 6+1 demisti cuma yani dun 7+3 dedi ve kafam karisti. Siz kacinci haftanizdasiniz?
Merhaba son adet tarihine göre 7+6 görünüyorsun yani yarın tam 8 haftalık olacaksın :) senin bebiş benimkinden 2 gün büyük :) kalp atışını duydun mu

folik asit ve bulantı ilacını alan kızlar. ilacı hangi düzenle kullanıyorsunuz? ben folik asiti akşam yemeğinden sonra 7 gibi bulantı ilacını da yatmadan önce 11 buçuk gibi alıyorum. saat süresi az mı sizce?
Valla ben yatarken ikisini de bir yutuyorum gündüz iş güç derken hatırlamıyorum yatarken de aaa ilaç diyip kalkıp içiyorum

Zofer için b sınıfı ilaç deyince korktum ama bende bulantı mide kaynamasi var prilam kusmayi geciriyor bulantı kalıyor dediniz. Kafam karisti. Ay ne zor ya .hasta gibi yatiyom. Hiç keyfi m yok ya ne alicam ilaç bilemedim

Canım dr Zofer 4 mg yazdı banada 2 günde 1 tablet alıyorum. Dr günde 1 demişti ama 2 gun. Idare ediyor. Riskli gebeyim. Bebeğe zararı yok diyede üstüne başa basa söyledi herhalde dr böyle biseyi göze almaz sanırım. Ben kullanıyorum memnunum. Bebeklerimizde allaha emanet. 🙏

Valla ben yatarken ikisini de bir yutuyorum gündüz iş güç derken hatırlamıyorum yatarken de aaa ilaç diyip kalkıp içiyorum
Ayyynen öyle ben de aynıyım. Az önce prilam içtim ama folik asit içmedim şimdi de kalkıp içemiycem ya napiyim 🙄🙄

Hayirlisi olsun canim ilk oncelikle benimde erken dollenme sat 21 aralikti ben 11 ocakta testte ogrendim sonra kan verdigimde degerim 53 kusurlerde cikti biraz bekledim 2 gunde bi beta ya baktirdim sonra doktora gittim 4+4 te kese gorunmustu ama bebek daha yoktu 6+4 te tekrar gittim cok sukur hem bebegimi hemde kalp atisini duydum
Masallah🧿 cok sevindim darısı basıma, Sat 29 aralık ancak iste bilemiyorum ayın 9u gibi döllenme oldu yumurtlamaya göre, ben baya gec gebelik testi yaptım normalde bat 23-24 ocaak gibiydi ve 28ocak kan testinde 456 idi.

Zofer için b sınıfı ilaç deyince korktum ama bende bulantı mide kaynamasi var prilam kusmayi geciriyor bulantı kalıyor dediniz. Kafam karisti. Ay ne zor ya .hasta gibi yatiyom. Hiç keyfi m yok ya ne alicam ilaç bilemedim
Zofer için endişelenme bence, benim oğlum sürekli mide bulandırıp kusuyordu 7 aylıkken, bebeğime bile zofer yaptı doktor

Masallah🧿 cok sevindim darısı basıma, Sat 29 aralık ancak iste bilemiyorum ayın 9u gibi döllenme oldu yumurtlamaya göre, ben baya gec gebelik testi yaptım normalde bat 23-24 ocaak gibiydi ve 28ocak kan testinde 456 idi.
Tekrar beta ya baltinmi 2 gun sonra

Merhaba son adet tarihine göre 7+6 görünüyorsun yani yarın tam 8 haftalık olacaksın :) senin bebiş benimkinden 2 gün büyük :) kalp atışını duydun mu

Internetten baktim ama hep farkli farkli hafta+gun cikiyordu, simdi 7+6 dedin cok sasirdim :) evet carsamba duydum cok sukur. Sen de duydun mu? Umarim duymussundur. Ben zaten bir mucizenin icindeyim, kasim da kuretaj oldum, tup bebek...embriyo gelismedi ve bos kese bu sekilde alindi. 2 yildir tup ile ugrasiyordum, bos keseyi aldirinca tamam dedim, bitti artik kapat bu defteri. Oyle de yaptim, subat basi gribal durumum oldu ve gebeligi tesadufen ogrendim. Tabi simdi sudan cikmis balik gibiyim, sehir degistirdim doktorum yok vs.. :)

Back