How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Güzel bir dilek 😅 ben de baktım yanlış yapmadıysan kız çıktı. Bakalım göreceğiz ne olacak 🙆🏻🙆🏻

Evet farklı bir takvim. Bakalım zamanı gelince söyleyelim birbirimize tutup tutmadığını 🤭🤭

Ayy hayırlısı olsun inşallah 🥰🥰

Bakalım ne çıkacak sonucu tutacak mı 🤭

Bi de şöyle bir şey var. Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı, ye ekşiyi doğur Ayşe' yi. Sen ekşici misin yoksa tatlıcı mı 😅
Yaa ben oğlumda hep ekşi yedim ama şimdide ekşi şeyler yiyorum bende bi gariplik olabilir 😂😂

Güzel bir dilek 😅 ben de baktım yanlış yapmadıysan kız çıktı. Bakalım göreceğiz ne olacak 🙆🏻🙆🏻

Evet farklı bir takvim. Bakalım zamanı gelince söyleyelim birbirimize tutup tutmadığını 🤭🤭

Ayy hayırlısı olsun inşallah 🥰🥰

Bakalım ne çıkacak sonucu tutacak mı 🤭

Bi de şöyle bir şey var. Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı, ye ekşiyi doğur Ayşe' yi. Sen ekşici misin yoksa tatlıcı mı 😅
Ay tatlı görmek dahi istemiyorum öyle midem bulaniyo 😞
Tuzlu seyler seviyorum oda galiba biraz ayaklarımı sisiriyo..ama bi portakal ve pembe greyfurt bayıla bayıla yiyorum😁

Ramzi teorisi

6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.

Bir de böyle bir şey duydum kızlar. Ne ilginç teoriler var öyle 🤭

Ay tatlı görmek dahi istemiyorum öyle midem bulaniyo 😞
Tuzlu seyler seviyorum oda galiba biraz ayaklarımı sisiriyo..ama bi portakal ve pembe greyfurt bayıla bayıla yiyorum😁

Ben de öyleyim. Tatlıyı göresim yok 🤢
Hep ekşi,tuzlu şeyler canım çekiyor 😋😋

Ramzi teorisi

6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.

Burda sagdami soldami simdi😂

Eklentiler

• 20200205_114124.jpg
    20200205_114124.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 55
Ramzi teorisi

Bu teoride de erkek cikiyor benim😁

Ramzi teorisi

Benim minnos ortada kalmis😁😁

Eklentiler

• IMG-20200130-WA0001.jpeg
    IMG-20200130-WA0001.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 60
Benim seyime birsey batiyor gibi bi aci oluyor. Arada geciyor sonra yeniden basliyor. Bide akintim cok normalmki akintisi olan varmi kizlar.
Canım kaçıncı haftandasin 8 haftadan fazlaysa idrar yolu enfeksiyonu olabilir yanma falan var mı benimde öyleydi mide bulantısı sürekli bı yanma batma 8+4 de acile gittim de idrar yolu enfeksiyonu dedi dikkatli olmakta fayda var

Japon takvimine gorede bakiliyomus ben baktim kiz diyo cin takvimine gore erkek diyo bilemedim😊
Benim de bi takvime göre erkek bi takvime göre kız 🤭
Burda sagdami soldami simdi😂
Sağ bence canım 😘
Ayşeler geliyor o zaman😁😁

Sağlıklı eli yüzü ayağı düzgün hayirli evlat olsunlarda cinsiyet cok önemli deil bu mucizeyi bize yaşatan allaha cok.sukur🤲😍
Çok merak ediyorum cinsiyeti ama önemli olan sadece sağlıklı olsun yeter bize 🤲🏻😍😍🥰
Bu teoride de erkek cikiyor benim😁
Benim de erkek diyor 🤭🤭

Back