• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hayirlisi olsun canim ilk oncelikle benimde erken dollenme sat 21 aralikti ben 11 ocakta testte ogrendim sonra kan verdigimde degerim 53 kusurlerde cikti biraz bekledim 2 gunde bi beta ya baktirdim sonra doktora gittim 4+4 te kese gorunmustu ama bebek daha yoktu 6+4 te tekrar gittim cok sukur hem bebegimi hemde kalp atisini duydum
Aa benim de sat 21 aralik ayniyiz. bende 12 ocakta idrar testi ile öğrendim. Biraz onden gidiyo olcumlerde de erkn yumurtlama oldu bende.

Benim seyime birsey batiyor gibi bi aci oluyor. Arada geciyor sonra yeniden basliyor. Bide akintim cok normalmki akintisi olan varmi kizlar.

merhaba kizlar normalde ekim annesi olucagimi dusunuyordum minigim beni sasirtti 10 gun onden gidiyor var mi boyle bir durum yasayan kizlar

Kızlar göbeği belirmeye başlayanlar varmı?Ya gaz ya kilo aldım yada hamilelikten bilemiyorum sanki çıktı benim.Erken değilmi daha?

A
Bende aynıyım. Örgü ormeye başladım en azından kafam dağılsın diye ama sanırım kafamı dagitamiyirum ben işi de yenj bıraktım
ah kuzum benim çok fazla evham yapıyorsun beni lütfen yanlış anlama olursa da Rabbimden Rabbim hayırlısını versin inşaallah tedbir bizden takdir Allahü Teala’dan

Back