• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhabalar kızlar nasılsınızz giremiyorum bayadır
Neler geldi başıma ahh
Pazar günü akşam banyomu yaptım işe gideceğim diye güzelce yatağıma yattım birden bir kasık ağrısı başladı şiddetli, sağ tarafımda yalnızca, kendime gelemedim hangi pozisyonda durursam durayım olmuyor ağrı beni durdurmuyor öyle kötüydü ki, dedim bebeğim kesin düşüyor.. Apar topar acile gittik, acildeki kadın doğum doktoru beni ayrı sinir etti zaten eve yakın diye devlet hastanesine gittik ama gitmemem gerektiğini bir kez daha anladım sağolsunlar.. Bana diyor ki bebekte bişey yok siz biraz abartıyorsunuz sanki psikolojik bir rahatsızlığınız mı var eşime dönüyor ilaç mı kullanıyor eşiniz panik atak mı var diyor. Ay delirtti adam beni gecenin 2 sinde derdim ne acile geleceğim canım yanmasa.. Sonra tek taraflı ağrı olunca apandisitten şüphelendim ve doktora sordum umursamaz tavırla sanmıyorum ama genel cerrahiye bi görünün dedi, adamı yumruklamamak için kendimi zor tuttum gerçekten, uykusundan uyandırıldı diye tavrı o kadar iğrençti ki.. Sen nöbetçi doktorsun bunun parasını alıyorsun adi herif... Her neyse genel cerrahiye gittik hemen idrar testi kan testi derken meğer ben kum döküyormuşum yani keyfimden gitmemişim acile :işsiz:
Sadece parol taktılar serum olarak gebelik olunca başka da bir şey yapmadılar acılar içinde kıvrandım tam 2 gün, dün acım hafifledi inanın sadece oturur 1 pozisyonda ağrım olmuyordu öyle uyudum uyandım çok zordu.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Rabbim kimseyi vicdansız doktorlara da düşürmesin.. Siz siz olun acile de gidiyorsanız özel hastaneye gidin ben artık öyle yapacağım..
Kuzumm çok geçmiş olsun ben de iki kere döktüm kum bilirim nasıl bişey olduğunu bol bol su iç lütfen 🙏🏻

Kızlar merhaba , ben şu içimdeki korkuyu bi türlü geciremiyorum , kan pıhtılaşması var her gün iğne yapıyorum , her gün bişey olmuşmu korkusu var , 7 haftalık hamilelik bu arada , bugün temizlik yaptım biraz , yine bi korku var içimde ne olur bi akıl verin ,her şeye sinirleniyorum , herşey Allah'tan diyorum ama yinede hep aynı düşünceler 😔
Offf bende öyleyim bende 😕 ne olacak halim bilmiyorum çok tedirginim

Benimde drum biraz soğuk ama gerekli bilgiyi veriyo saolsun..daha nosunu almadim gerek gormedim..saglik ocagindaki ebe verdi nosunu bi sikintin olursa ara sor diye..

Bilgi için sağol canım. Bugün kan değerimle ilgili bi şey danışmam gerekti ama yine doktoruma ulaşamadım. Sağlık ocağına gittim, kaydım orda olmamasına rağmen yardımcı oldular. Ben de aile hekimliğimi oraya taşımaya karar verdim. Bazen yüzlerce lira para saydığın hastanelerden güler yüz görmüyorsun da devletimizin doktorları sakinleştirip yardımcı oluyorlar 😊

Amin inşalllah 12 hafta oldu bile inanılmaz ama gelin bana sorun. Her hafta başka bir sıkıntı yaşadım. Halsizlik,8-5 tansiyon şimdi de böbrek ağrısı annne olmak şimdiden zor Alllah hepimize kolaylık versin
böbrek ağrısı bugün bende de oldu. sağ tarafımda ağrı hissettim.

ay kızlar demesi ayıp canınızda çekmesin de benim canım hep acı ekşi bol salçalı yemekler çekiyor salçayı kavurup ekmek banıp banıp yiyiyoruz sizde durumlar nasıl tatlıyı çok seven ben hiç canım istemiyor kızçem var bir prenses dahamı geliyor acaba
ağzıma bişey atıp çıkarmadıysam nimetten sayıyorum ben de 😂

Peki sen şase şekilde mi antibiyotik kullandın yoksa hap şeklinde mi? şase ise bir tane mi verdi dr un? benim yassı epitel 68, lokosit 34, eritroist 16 çıktı iki şase verdi
ben hap kullandım dozu fazlaydı da korkarak aldım. Doktor bebeğe zararı yok dedi ama içim hiç rahat etmedi

yemek yedikten sonra çok midem bulanıyor benim ayyyy yediklerimde aklıma geliyor afedersiniz çok kötü oluyorum
O bende de var ya. Mide bulantısına hap kullanıyorum ama yedikten sonra her defasında kötü oluyorum maalesef. 🤦🏻‍♀️
Kızlar yarın doktora gideceğim içimde kötü bir hıs var dua edin bana da inşallah sağlıklıdır
Duam seninle canım. Kötü düşünme. Bol bol dua et. Güzel haberlerle geleceksin 😍Ayrıca randevuya girmeden de ayetel kürsi oku. Ben hep öyle yapıyorum. Rahatlatıyor insanı :KK200: :KK68:

Kızlar sağlıkla kavuşun bebişlerinize, instagramda hastane çıkışı ve bebek kıyafetleri satıyorum ama öyle çinden falan değil ya da kalitesiz değil, belli markaların kendi seçtiğim kıyafetleri, ve çok şirinler☺ ... takip ederseniz çok mutlu edersiniz beni🤗Kkdan geliyorum derseniz fiyatta da yardım edebilirim 😊Hamileliğim benim de kkda geçti 😉

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba bende Eylül annesi olacaktım ama bugünkü kontrolde doktor bebeğin Adet tarihine göre 1 hafta geriden geldiğini ve kesenin bebek için küçük olduğunu keseninde bebeğe göre 10 gün geriden geldiğini söyledi ve herşeye hazırlıklı olmam gerektiğinide Söyledi kalbini duyduk bugün ama bu şekilde olup bebeği gelişen var mı keşesi büyüyen

Kızlar merhaba bende Eylül annesi olacaktım ama bugünkü kontrolde doktor bebeğin Adet tarihine göre 1 hafta geriden geldiğini ve kesenin bebek için küçük olduğunu keseninde bebeğe göre 10 gün geriden geldiğini söyledi ve herşeye hazırlıklı olmam gerektiğinide Söyledi kalbini duyduk bugün ama bu şekilde olup bebeği gelişen var mı keşesi büyüyen
İlk gittiğim Dr boş gebelik olabileceğini düşük yapabileceğimi söyledi bununla birlikte kese düzensiz dedi Dr değiştirdim bebeğim görünmemişti bir hafta sonra tekrar gittim bebeğimi görüp kalp sesini duydum benim de 10 gün oynuyor sat tarihi 2 Aralık ama dediğim gibi 10 gün kadar oynuyor herşey yolunda dedi şükür bir dr değiştirin derim

Kızlar sağlıkla kavuşun bebişlerinize, instagramda hastane çıkışı ve bebek kıyafetleri satıyorum ama öyle çinden falan değil ya da kalitesiz değil, belli markaların kendi seçtiğim kıyafetleri, ve çok şirinler☺... takip ederseniz çok mutlu edersiniz beni🤗Kkdan geliyorum derseniz fiyatta da yardım edebilirim 😊Hamileliğim benim de kkda geçti 😉
Sitede sosyal medya hesaplarının ve grupların reklamı yasak, di mi Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back