• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÇOK BOL BOL SU İÇMEYE ÇALIŞ

amin canım amin inşaallah benimde belim biraz ağrımaya başladı bir kaç gündür

birlikte olduk lekelenmem oldu acil hastaneye gittik hemen yasak dedi tedbir amaçlı ilk 3 ay

Bu haftalarda oluyor demek ki canım. Telaşa girmistim ben de :)

Merhabalar.bende sizin gibiyim adetten 6 gün sonra beta hcg değerim 25 çıktı.sonra iki günde iki kat yükselerek keseyi gördük.cuma günüde kalp atışı için gideceğim ama hala korkuyorum geç çıkmasından dolayı bir sorun olurmu diye
Canim hic korkma. Olacak olan oluyor. Biz hayırlısını isteyelim rabbimizden gerisi boş. Bebeğimizi kucagimiza saglicakla almak varsa kaderde herşey boş.

Aynen aynen bende ole habire videoyu izliom her izledigimde gozlerim tekrar tekrar doluyo😊
Çok güzel bir his. Rabbim herkese yaşatsın 😍😍
Kızlarr merhabalarrr folik asiti bırakan oldumu hala devam ediyormusunuz acabaa ??
Yok ilk 3 ay kullanacağız dedi doktorumuz bize de 😇
Merhabalar kızlar nasılsınızz giremiyorum bayadır
Neler geldi başıma ahh
Pazar günü akşam banyomu yaptım işe gideceğim diye güzelce yatağıma yattım birden bir kasık ağrısı başladı şiddetli, sağ tarafımda yalnızca, kendime gelemedim hangi pozisyonda durursam durayım olmuyor ağrı beni durdurmuyor öyle kötüydü ki, dedim bebeğim kesin düşüyor.. Apar topar acile gittik, acildeki kadın doğum doktoru beni ayrı sinir etti zaten eve yakın diye devlet hastanesine gittik ama gitmemem gerektiğini bir kez daha anladım sağolsunlar.. Bana diyor ki bebekte bişey yok siz biraz abartıyorsunuz sanki psikolojik bir rahatsızlığınız mı var eşime dönüyor ilaç mı kullanıyor eşiniz panik atak mı var diyor. Ay delirtti adam beni gecenin 2 sinde derdim ne acile geleceğim canım yanmasa.. Sonra tek taraflı ağrı olunca apandisitten şüphelendim ve doktora sordum umursamaz tavırla sanmıyorum ama genel cerrahiye bi görünün dedi, adamı yumruklamamak için kendimi zor tuttum gerçekten, uykusundan uyandırıldı diye tavrı o kadar iğrençti ki.. Sen nöbetçi doktorsun bunun parasını alıyorsun adi herif... Her neyse genel cerrahiye gittik hemen idrar testi kan testi derken meğer ben kum döküyormuşum yani keyfimden gitmemişim acile :işsiz:
Sadece parol taktılar serum olarak gebelik olunca başka da bir şey yapmadılar acılar içinde kıvrandım tam 2 gün, dün acım hafifledi inanın sadece oturur 1 pozisyonda ağrım olmuyordu öyle uyudum uyandım çok zordu.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Rabbim kimseyi vicdansız doktorlara da düşürmesin.. Siz siz olun acile de gidiyorsanız özel hastaneye gidin ben artık öyle yapacağım..
Ayy neler gelmiş başına öyle canım. Çok çok geçmiş olsun. Bol bol su iç 🌸
Hoşbuldumm 😍😍 herkese sorunsuz bir hamilelik ve sonrası temenni ediyorum. Burada okuduklarım bana acayip rahatlama ve fikir veriyor. Mesela diğer anne adaylarımıza fikir vermesi için yazayım. Benim adetim 4 gün geciktiginde beta hcg 20 cikti.doktor geç yumurtlamis olabilirsin demisti. Dedigi gibi de oldu. 8+2 saniyordum kendimi ama doktor ölcümlerde 7+2 sin dedi 😊 demem o ki panik yapmayın oluyor öyle şeyler.

Sizde kaç gün geriden geliyor?
benimde geriden geliyormuş anlamadım ben geriden geldiğini düşünmüyorum çünkü regli gününde betahcg baktırdım 232 di eğerki geç döllenme olmuş olsa iyi beta o kadar yüksek olmazdı diye düşünüyorum sat göre 9+4 doktora göre 8+4 bakalım cuma randevu o zaman ne diyecek
Bu haftalarda oluyor demek ki canım. Telaşa girmistim ben de :)
aynen bacı endişe etme olacak bu ağrılar randevu ne zaman bacı

Hoşbuldumm 😍😍 herkese sorunsuz bir hamilelik ve sonrası temenni ediyorum. Burada okuduklarım bana acayip rahatlama ve fikir veriyor. Mesela diğer anne adaylarımıza fikir vermesi için yazayım. Benim adetim 4 gün geciktiginde beta hcg 20 cikti.doktor geç yumurtlamis olabilirsin demisti. Dedigi gibi de oldu. 8+2 saniyordum kendimi ama doktor ölcümlerde 7+2 sin dedi 😊 demem o ki panik yapmayın oluyor öyle şeyler.
Evet kesinlikle. Herkes yardımcı oluyor sağ olsun. O yüzden muhakkak her gün girip okuyorum yazılanları. 🥰🥰

slm, benim de idrar yolu enfeksiyonum var. monurol şase verdi. 3 gün arayla iki kere kullan dedi. ilk dozu kullandım ama ikinciye gerek var mı önce bir test mi yaptırsam diye düşünüyorum açıkçası. Senin lokosit ya da epitel kaç çıkmıştı?
benim lokosit 239, epitel 17 çok yüksek çıkmıştı.

Bugun randevum vardı. Bebek henuz olusmamis bakalim haftaya gidecegiz yolc sac olusmus. tahlil verdi. tahlilleri devlette yaptirabiliyo musunuz artik yasak diye duymustum istanbulda olanlar

Kızlar 12.ci haftaya girdik son ultrason fotoğrafımız sizce cinsiyeti nedir çok heyecanlıyım
164D9093-A160-4806-AC42-40C3DCE838BB.jpeg

Canim hic korkma. Olacak olan oluyor. Biz hayırlısını isteyelim rabbimizden gerisi boş. Bebeğimizi kucagimiza saglicakla almak varsa kaderde herşey boş.
Sağol canım🙂 uzun zamandır istiyoruz ikinci cocugu.ama her zaman Allah'tan hayırlısını istedik.kismeti varsa dünyada, gelir insallah

Bu arada sağ böbreğim arada sızlıyor bunu yaşayam var mı aranızda. Hazımsızlık damaklarımda hassasiyet böbrek ağrısı gibi bir çok şikayetim oldu. Alllahın izniyle sağlıkla kucağımıza alsak şu çocuklarımızı😕

Back