- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.981
İyi düşün iyi olsun cnm kötü şeyler düşünme yarın gideceksin bebeğini göreceksin bunu düşün büyümüş olacakKızlar yarın doktora gideceğim içimde kötü bir hıs var dua edin bana da inşallah sağlıklıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi düşün iyi olsun cnm kötü şeyler düşünme yarın gideceksin bebeğini göreceksin bunu düşün büyümüş olacakKızlar yarın doktora gideceğim içimde kötü bir hıs var dua edin bana da inşallah sağlıklıdır
O his hepimizde oluyo bence doktora gitmeden once gonlunu ferah tut guzel haberlerle geliceksin insallahKızlar yarın doktora gideceğim içimde kötü bir hıs var dua edin bana da inşallah sağlıklıdır
Keske yiyebilsemArkadaşlar merhaba, biz 10 haftalık olduk Bulantıdan şikayet edenleri okuyorum, ben tersini soracağım. İştahım kontrol edilemez şekilde arttı benim Yemek yerken başkasının tabağındakini bile canım istiyor, o derece içinizde benim gibi aşırı iştahlı, deli gibi yiyen var mı?
Malesef öyle değilim keşke olabilseydim bence şanslı olanlardansinArkadaşlar merhaba, biz 10 haftalık olduk Bulantıdan şikayet edenleri okuyorum, ben tersini soracağım. İştahım kontrol edilemez şekilde arttı benim Yemek yerken başkasının tabağındakini bile canım istiyor, o derece içinizde benim gibi aşırı iştahlı, deli gibi yiyen var mı?
Ne demek cnm rica ederim..Bilgi için sağol canım. Bugün kan değerimle ilgili bi şey danışmam gerekti ama yine doktoruma ulaşamadım. Sağlık ocağına gittim, kaydım orda olmamasına rağmen yardımcı oldular. Ben de aile hekimliğimi oraya taşımaya karar verdim. Bazen yüzlerce lira para saydığın hastanelerden güler yüz görmüyorsun da devletimizin doktorları sakinleştirip yardımcı oluyorlar
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim Allah korkularımızdan emin kılsın hepimiziBugün 7+3 deyim..
Ilk gebeliğimi kaybettiğim gundeyim..
Endişeliyim korkuyorum haftaya kontrolüm var
Insallah korkularımız bi daha başımıza gelmez
Rabbim saglikla kavuştursun bizi yavrularimiza
Ahh ahhh o benim ilk hamileliğim canım öğlen yemeği yerken akşamda şunu yesem diye dünyaları yedim şimdi tık yok yesem midem kötü oluyor yemesem daha fena keyfini çıkar çok sanslısınArkadaşlar merhaba, biz 10 haftalık olduk Bulantıdan şikayet edenleri okuyorum, ben tersini soracağım. İştahım kontrol edilemez şekilde arttı benim Yemek yerken başkasının tabağındakini bile canım istiyor, o derece içinizde benim gibi aşırı iştahlı, deli gibi yiyen var mı?
CAnım acile gitseydin keşke serumla karışık sıvı parol ve kas gevsetici bir ilaç veriyorlar iki saate bir şeyin kalmıyor bende de var migren tuttuğu zaman öyle yapıyorumKizlar iyi akşamlar ben de iki gündür migren ağrısı çekiyorum ise bile gitmedim izin aldım dinlendim doktora gittim doktor bir şey yapamayız parol iç dedi ben onu da içmedim o kadar çektim vücuduma ilaç girmesin diye bı de üstüne 8+1 de ilk defa bu kadar çok mide bulantısı çektim ve hala öyle
Rabbim evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah cnm kotu dusunme iyi dusun iyi olsunBugün 7+3 deyim..
Ilk gebeliğimi kaybettiğim gundeyim..
Endişeliyim korkuyorum haftaya kontrolüm var
Insallah korkularımız bi daha başımıza gelmez
Rabbim saglikla kavuştursun bizi yavrularimiza
Ya aslında gittim de doktor dedi ki benim vuracağım ignede zaten parol hiç vücudunu delmeye gerek yok dedi ben de anlamadım vallaCAnım acile gitseydin keşke serumla karışık sıvı parol ve kas gevsetici bir ilaç veriyorlar iki saate bir şeyin kalmıyor bende de var migren tuttuğu zaman öyle yapıyorum
Amin amin Inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum..rabbim korusun miniklerimizi..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim Allah korkularımızdan emin kılsın hepimizi
Amin cnm rabbim rum hamilelerin kucagina almayi nasip etsin rabbim..iyi düşünüyorum ama işte korkular bırakmiyo pesimiziRabbim evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah cnm kotu dusunme iyi dusun iyi olsun
AmiiiinAmin amin Inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum..rabbim korusun miniklerimizi..
Çok kötü bişeymiş kuzum ya inşallah sanada banada tekerrür etmezKuzumm çok geçmiş olsun ben de iki kere döktüm kum bilirim nasıl bişey olduğunu bol bol su iç lütfen
Tam bitmedi aslında hala geliyor ufak ufak canımCanm leken bitti mi
Ben de öyleyim. Canım her şeyi istiyor. Birara midem huzursuz gibi oldu 2 gündür kesildi. Korluyprum da. Bugün randevum var kalp atılı için.Arkadaşlar merhaba, biz 10 haftalık olduk Bulantıdan şikayet edenleri okuyorum, ben tersini soracağım. İştahım kontrol edilemez şekilde arttı benim Yemek yerken başkasının tabağındakini bile canım istiyor, o derece içinizde benim gibi aşırı iştahlı, deli gibi yiyen var mı?
Ben ben Varım cnm durduramıyorum kendimiArkadaşlar merhaba, biz 10 haftalık olduk Bulantıdan şikayet edenleri okuyorum, ben tersini soracağım. İştahım kontrol edilemez şekilde arttı benim Yemek yerken başkasının tabağındakini bile canım istiyor, o derece içinizde benim gibi aşırı iştahlı, deli gibi yiyen var mı?