• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arkadaşlar merhaba, biz 10 haftalık olduk 😊🙏🏻 Bulantıdan şikayet edenleri okuyorum, ben tersini soracağım. İştahım kontrol edilemez şekilde arttı benim 🤦🏻‍♀️ Yemek yerken başkasının tabağındakini bile canım istiyor, o derece 🙄 içinizde benim gibi aşırı iştahlı, deli gibi yiyen var mı?

Arkadaşlar merhaba, biz 10 haftalık olduk 😊🙏🏻 Bulantıdan şikayet edenleri okuyorum, ben tersini soracağım. İştahım kontrol edilemez şekilde arttı benim 🤦🏻‍♀️ Yemek yerken başkasının tabağındakini bile canım istiyor, o derece 🙄 içinizde benim gibi aşırı iştahlı, deli gibi yiyen var mı?
Keske yiyebilsem 🥺

Kizlar iyi akşamlar ben de iki gündür migren ağrısı çekiyorum ise bile gitmedim izin aldım dinlendim doktora gittim doktor bir şey yapamayız parol iç dedi ben onu da içmedim o kadar çektim vücuduma ilaç girmesin diye bı de üstüne 8+1 de ilk defa bu kadar çok mide bulantısı çektim ve hala öyle

Malesef öyle değilim keşke olabilseydim bence şanslı olanlardansin😁
Bazı gun sadece yemek yedikten sonra bulaniyo..
Bazı gun şiddetli bulaniyo kusturtuyo..
Anlamadim değişik sevdiğim bisey de yok..
Kotu oldum mu kara düşüncelere dalıyorum ne yesem diye..
Buda cok kotuuu😩

Bilgi için sağol canım. Bugün kan değerimle ilgili bi şey danışmam gerekti ama yine doktoruma ulaşamadım. Sağlık ocağına gittim, kaydım orda olmamasına rağmen yardımcı oldular. Ben de aile hekimliğimi oraya taşımaya karar verdim. Bazen yüzlerce lira para saydığın hastanelerden güler yüz görmüyorsun da devletimizin doktorları sakinleştirip yardımcı oluyorlar 😊
Ne demek cnm rica ederim..
Aynen dediğine sonuna kadar katılıyorum..
Devlette bazı drlar cok iyi..
Çok şükür aile hekimim de çok iyi cok güzel ilgileniyo ebemizde öyleymiş.

Bugün 7+3 deyim..
Ilk gebeliğimi kaybettiğim gundeyim..
Endişeliyim korkuyorum haftaya kontrolüm var 😞
Insallah korkularımız bi daha başımıza gelmez
Rabbim saglikla kavuştursun bizi yavrularimiza
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim Allah korkularımızdan emin kılsın hepimizi 💐

Ahh ahhh o benim ilk hamileliğim canım öğlen yemeği yerken akşamda şunu yesem diye dünyaları yedim şimdi tık yok yesem midem kötü oluyor yemesem daha fena keyfini çıkar çok sanslısın

Kizlar iyi akşamlar ben de iki gündür migren ağrısı çekiyorum ise bile gitmedim izin aldım dinlendim doktora gittim doktor bir şey yapamayız parol iç dedi ben onu da içmedim o kadar çektim vücuduma ilaç girmesin diye bı de üstüne 8+1 de ilk defa bu kadar çok mide bulantısı çektim ve hala öyle
CAnım acile gitseydin keşke serumla karışık sıvı parol ve kas gevsetici bir ilaç veriyorlar iki saate bir şeyin kalmıyor bende de var migren tuttuğu zaman öyle yapıyorum

Bugün 7+3 deyim..
Ilk gebeliğimi kaybettiğim gundeyim..
Endişeliyim korkuyorum haftaya kontrolüm var 😞
Insallah korkularımız bi daha başımıza gelmez
Rabbim saglikla kavuştursun bizi yavrularimiza
Rabbim evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah cnm kotu dusunme iyi dusun iyi olsun🥰

CAnım acile gitseydin keşke serumla karışık sıvı parol ve kas gevsetici bir ilaç veriyorlar iki saate bir şeyin kalmıyor bende de var migren tuttuğu zaman öyle yapıyorum
Ya aslında gittim de doktor dedi ki benim vuracağım ignede zaten parol hiç vücudunu delmeye gerek yok dedi ben de anlamadım valla

Ben de öyleyim. Canım her şeyi istiyor. Birara midem huzursuz gibi oldu 2 gündür kesildi. Korluyprum da. Bugün randevum var kalp atılı için.

Ben ben 🙋‍♀️ Varım cnm durduramıyorum kendimi 🙈

Back