• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar iyi akşamlar ben de iki gündür migren ağrısı çekiyorum ise bile gitmedim izin aldım dinlendim doktora gittim doktor bir şey yapamayız parol iç dedi ben onu da içmedim o kadar çektim vücuduma ilaç girmesin diye bı de üstüne 8+1 de ilk defa bu kadar çok mide bulantısı çektim ve hala öyle
Geçmiş olsun kuzum
Ben 8 haftadan sonra kusmaya başladım umarım sende öyle olmazsın

günaydın kızlarr:KK200:
ben sabah 5 buçuk gibi burnumun kanamsıyla uyandım öyle çok fazla kanamadı ama yoğun bir akıntı oldu baskı yaptım 2-3 dk içinde durdu bugün 8+6 olduk. internette normal yazıyor hamilelikte kanama ama emin olamadım :KK43:bu kadar erkenden kan hacminin artmasına bağlı kanama olur mu ki

ben sabah 5 buçuk gibi burnumun kanamsıyla uyandım öyle çok fazla kanamadı ama yoğun bir akıntı oldu baskı yaptım 2-3 dk içinde durdu bugün 8+6 olduk. internette normal yazıyor hamilelikte kanama ama emin olamadım :KK43:bu kadar erkenden kan hacminin artmasına bağlı kanama olur mu ki
Günaydın kızlar bende gece bulantı ile uyandım ve çıkarttım benim bulantı ve kusma ara ara uğruyor bana :( bugun 8+5 olduk biz de. olabiliyormuş böyle şeyler kuruluk vs ile de kanamış olabilir canım

birde takvimde 8. haftanın içinde yazıyor neden acaba

Günaydın kızlar bende gece bulantı ile uyandım ve çıkarttım benim bulantı ve kusma ara ara uğruyor bana :KK43: bugun 8+5 olduk biz de. olabiliyormuş böyle şeyler kuruluk vs ile de kanamış olabilir canım
bende bulantı yok burnum kanayınca biraz midem kötü oldu ama bir haftadır iyiyim bulantı yönünden.kan sulandırıcı kullanıyorum o mu etkiledi diye de düşünüyorum doktora gideceğim bugün umarım bebişim iyidir :KK43:

bende bulantı yok burnum kanayınca biraz midem kötü oldu ama bir haftadır iyiyim bulantı yönünden.kan sulandırıcı kullanıyorum o mu etkiledi diye de düşünüyorum doktora gideceğim bugün umarım bebişim iyidir :KK43:
iyidir canım sen merak etme güzel haberlerle gel inşallah

Kizlar iyi akşamlar ben de iki gündür migren ağrısı çekiyorum ise bile gitmedim izin aldım dinlendim doktora gittim doktor bir şey yapamayız parol iç dedi ben onu da içmedim o kadar çektim vücuduma ilaç girmesin diye bı de üstüne 8+1 de ilk defa bu kadar çok mide bulantısı çektim ve hala öyle
Migren arada beni de yokluyor, başladığı an parol içip uyuyorum. O ağrı ile vücudun mücadele etmesi bana parol’den daha zararlı gelecek gibi düşünüyorum. Parol için tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor, hamileyken içilebileceğinde herkes hemfikir bence sen de zorlama kendi, henüz artmamışken parol iç başladığı zamanlar.

Migren arada beni de yokluyor, başladığı an parol içip uyuyorum. O ağrı ile vücudun mücadele etmesi bana parol’den daha zararlı gelecek gibi düşünüyorum. Parol için tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor, hamileyken içilebileceğinde herkes hemfikir bence sen de zorlama kendi, henüz artmamışken parol iç başladığı zamanlar.
Aslında doktor da söyledi haklısın

O bende de var ya. Mide bulantısına hap kullanıyorum ama yedikten sonra her defasında kötü oluyorum maalesef. 🤦🏻‍♀️

Duam seninle canım. Kötü düşünme. Bol bol dua et. Güzel haberlerle geleceksin 😍Ayrıca randevuya girmeden de ayetel kürsi oku. Ben hep öyle yapıyorum. Rahatlatıyor insanı :KK200: :KK68:

İnşallah canım güzel haberlerle gelirim. Saat 2 de bakalkm

Bir kaç haftadır tahammül seviyem o kadar düştü ki... Her şeye sinirleniyorum sakinleşmek çok zor ve işin kötü tarafı ilkokul kademesinde görevliyim😔 Allahım kolaylık versin inşallah, çok zorlanıyorum 😣

Back