- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.001
O bende de var. Sabah 4 buçukta uyandım. Uyuyamadım bir daha. Her gece uyanıyorum.Gece 3 den 4 den beri uyuyamiyom .off nolcak böyle Baykuş gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bende de var. Sabah 4 buçukta uyandım. Uyuyamadım bir daha. Her gece uyanıyorum.Gece 3 den 4 den beri uyuyamiyom .off nolcak böyle Baykuş gibiyim
Geçmiş olsun kuzumKizlar iyi akşamlar ben de iki gündür migren ağrısı çekiyorum ise bile gitmedim izin aldım dinlendim doktora gittim doktor bir şey yapamayız parol iç dedi ben onu da içmedim o kadar çektim vücuduma ilaç girmesin diye bı de üstüne 8+1 de ilk defa bu kadar çok mide bulantısı çektim ve hala öyle
Günaydın kızlar bende gece bulantı ile uyandım ve çıkarttım benim bulantı ve kusma ara ara uğruyor bana bugun 8+5 olduk biz de. olabiliyormuş böyle şeyler kuruluk vs ile de kanamış olabilir canımgünaydın kızlarr
ben sabah 5 buçuk gibi burnumun kanamsıyla uyandım öyle çok fazla kanamadı ama yoğun bir akıntı oldu baskı yaptım 2-3 dk içinde durdu bugün 8+6 olduk. internette normal yazıyor hamilelikte kanama ama emin olamadım bu kadar erkenden kan hacminin artmasına bağlı kanama olur mu ki
birde takvimde 8. haftanın içinde yazıyor neden acabagünaydın kızlarr
ben sabah 5 buçuk gibi burnumun kanamsıyla uyandım öyle çok fazla kanamadı ama yoğun bir akıntı oldu baskı yaptım 2-3 dk içinde durdu bugün 8+6 olduk. internette normal yazıyor hamilelikte kanama ama emin olamadım bu kadar erkenden kan hacminin artmasına bağlı kanama olur mu ki
bende bulantı yok burnum kanayınca biraz midem kötü oldu ama bir haftadır iyiyim bulantı yönünden.kan sulandırıcı kullanıyorum o mu etkiledi diye de düşünüyorum doktora gideceğim bugün umarım bebişim iyidirGünaydın kızlar bende gece bulantı ile uyandım ve çıkarttım benim bulantı ve kusma ara ara uğruyor bana bugun 8+5 olduk biz de. olabiliyormuş böyle şeyler kuruluk vs ile de kanamış olabilir canım
son adetim 12 aralık ama ultrasonda ilerde çıktı hep ilk günden beri canımbirde takvimde 8. haftanın içinde yazıyor neden acaba
iyidir canım sen merak etme güzel haberlerle gel inşallahbende bulantı yok burnum kanayınca biraz midem kötü oldu ama bir haftadır iyiyim bulantı yönünden.kan sulandırıcı kullanıyorum o mu etkiledi diye de düşünüyorum doktora gideceğim bugün umarım bebişim iyidir
anladım canım :)son adetim 12 aralık ama ultrasonda ilerde çıktı hep ilk günden beri canım
inşallah canım benimiyidir canım sen merak etme güzel haberlerle gel inşallah
Kuzum çok teşekkür ederim ama sanırım ben de öyle olacağım geçen haftaya kadar hiçbir şeyim yoktu mide bulantısı bile yoktu şimdi bı geldi pir geldi ya ne zormuş her an midem ağzımda yaGeçmiş olsun kuzum
Ben 8 haftadan sonra kusmaya başladım umarım sende öyle olmazsın
Migren arada beni de yokluyor, başladığı an parol içip uyuyorum. O ağrı ile vücudun mücadele etmesi bana parol’den daha zararlı gelecek gibi düşünüyorum. Parol için tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor, hamileyken içilebileceğinde herkes hemfikir bence sen de zorlama kendi, henüz artmamışken parol iç başladığı zamanlar.Kizlar iyi akşamlar ben de iki gündür migren ağrısı çekiyorum ise bile gitmedim izin aldım dinlendim doktora gittim doktor bir şey yapamayız parol iç dedi ben onu da içmedim o kadar çektim vücuduma ilaç girmesin diye bı de üstüne 8+1 de ilk defa bu kadar çok mide bulantısı çektim ve hala öyle
Aslında doktor da söyledi haklısınMigren arada beni de yokluyor, başladığı an parol içip uyuyorum. O ağrı ile vücudun mücadele etmesi bana parol’den daha zararlı gelecek gibi düşünüyorum. Parol için tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor, hamileyken içilebileceğinde herkes hemfikir bence sen de zorlama kendi, henüz artmamışken parol iç başladığı zamanlar.
O bende de var ya. Mide bulantısına hap kullanıyorum ama yedikten sonra her defasında kötü oluyorum maalesef.
Duam seninle canım. Kötü düşünme. Bol bol dua et. Güzel haberlerle geleceksin Ayrıca randevuya girmeden de ayetel kürsi oku. Ben hep öyle yapıyorum. Rahatlatıyor insanı
İyi düşün iyi olsun cnm kötü şeyler düşünme yarın gideceksin bebeğini göreceksin bunu düşün büyümüş olacak
IO his hepimizde oluyo bence doktora gitmeden once gonlunu ferah tut guzel haberlerle geliceksin insallah
Aynen her gece uyanıyorum ama alıştım artık, kalkınca az bir şey ev işi yapıp geri yatıyorumO bende de var. Sabah 4 buçukta uyandım. Uyuyamadım bir daha. Her gece uyanıyorum.
Mesleğiniz nedir?Bir kaç haftadır tahammül seviyem o kadar düştü ki... Her şeye sinirleniyorum sakinleşmek çok zor ve işin kötü tarafı ilkokul kademesinde görevliyim Allahım kolaylık versin inşallah, çok zorlanıyorum