- 17 Temmuz 2007
- 1.587
- 844
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #38.341
MaşallahCanım selam.ben verdim kreşe.her hafta hastayızama kreşten çok memnunum açıkçası.oğlumun yabaniliği,her şeye krize girercesine ağlaması,gittiğimiz yerleri burnumuzdan getirmeleri hepsi bitti çok şükür.kreşe resmen koşarak gidiyor.uyku düzeni bile mükemmel oldu çok şükür
Sabah 8:30 gibi götürüyoruz akşam da 17:00de alıyoruz.öğle uykusunu da orda uyutuyorlar.oğlum hala bez kullanıyor ve onlar için çocuğun wc alışkanlığının olup olmaması da çok önemli değil.bezini de değiştiriyorlar.ben çok çok memnunum kreşten.eğitimleri,ilgileri,alakaları her şey mükemmelMaşallahçok sevindim senin adına,ben de mecbur kaldım sanırım kreşe verecem.Hastalıklar maalesef ilk sene çok oluyor,o eksi yanı var.Tam gün mü gidiyor canım senin?saat kaçla kaç arası duruyor?
Darısı bize olsun o zaman inşallah bakalım.Sabah 8:30 gibi götürüyoruz akşam da 17:00de alıyoruz.öğle uykusunu da orda uyutuyorlar.oğlum hala bez kullanıyor ve onlar için çocuğun wc alışkanlığının olup olmaması da çok önemli değil.bezini de değiştiriyorlar.ben çok çok memnunum kreşten.eğitimleri,ilgileri,alakaları her şey mükemmel
İnşAllah canım.bez konusunda zorlamadım çocuğu hiç.bir iki denedim oralı olmadı ve denediğim o iki gün kakasını bidaha yapmayınca boşyere travma yaşatmaya gerek yok diyip bez bıraktırma olayından vazgeçtim canımDarısı bize olsun o zaman inşallah bakalım.bizimki de hala bezli bu arada.
Ben de kendimi hazır hissetmiyorum henüz,bir de önümüz kış,yazın daha kolay bıraktırırım gibi geliyor.Bir süre daha beklemeye karar verdim ben de.Bence de iyi yapmışsın,zorlamamaklaİnşAllah canım.bez konusunda zorlamadım çocuğu hiç.bir iki denedim oralı olmadı ve denediğim o iki gün kakasını bidaha yapmayınca boşyere travma yaşatmaya gerek yok diyip bez bıraktırma olayından vazgeçtim canım
Aynen öyleydi.hatta doğduğundan beri hep ama hep ağlıyordu.en sonunda 2 yaşına 2 hafta kala kreşe verdim.çocuk düzeldi çok şükür.2 sene sonra rahata erdim valla.yemek için hala kıllık yapıyordu.sürekli bisküvi istiyordu yaptığım yemekleri reddediyordu ki yemek olayımız hep ama hep sıkıntıydı.3 gündür inat ettim.asla bisküvi de vermiyorjm.yemeği masasında.yemek isterse gidip yiyor yemiyorsa sadece meyve doğruyorum ona koca bir tabak.onu yiyor.bugün biraz biraz yemeye başladı.onların dediğini yaptığımız müddetçe bizi parmaklarında oynatıyorlarSizinkiler de sürekli ağlıyor mu :'( bezini degistirmiyor,üzerini giymiyor mu :'(
Hiç susmuyor desem yeridirSizinkiler de sürekli ağlıyor mu :'( bezini degistirmiyor,üzerini giymiyor mu :'(
Surekli bir aksi benimkide küsuyor kiziyor agliyor nazlaniyor.. hayir birde hastalandi iyicene zorluyor son zamanlardaSizinkiler de sürekli ağlıyor mu :'( bezini degistirmiyor,üzerini giymiyor mu :'(
Ben ancak anneli gruba gideceğim, büyük kızımda faydasini görmüştüm umarım küçük cadımda da görürüm..Aynen öyleydi.hatta doğduğundan beri hep ama hep ağlıyordu.en sonunda 2 yaşına 2 hafta kala kreşe verdim.çocuk düzeldi çok şükür.2 sene sonra rahata erdim valla.yemek için hala kıllık yapıyordu.sürekli bisküvi istiyordu yaptığım yemekleri reddediyordu ki yemek olayımız hep ama hep sıkıntıydı.3 gündür inat ettim.asla bisküvi de vermiyorjm.yemeği masasında.yemek isterse gidip yiyor yemiyorsa sadece meyve doğruyorum ona koca bir tabak.onu yiyor.bugün biraz biraz yemeye başladı.onların dediğini yaptığımız müddetçe bizi parmaklarında oynatıyorlar
benimki De öyle. Ve uykusu berbat. Aşırı zorlaniyorumHiç susmuyor desem yeridir
Geçmiş olsun canım. 2 yas cok zorSurekli bir aksi benimkide küsuyor kiziyor agliyor nazlaniyor.. hayir birde hastalandi iyicene zorluyor son zamanlarda
2 yas en cok zorlandığım dönem.. gerçekten cok zor. Bi abi, bi abla olunca daha da zor bence. Allah kolaylık versin sana ♡Benimde derdini tam anlatmadığı için çabuk sinirleniyor. Birde sabah gözünü açar açmaz park diye tutturuyor. Kapıyı kitli tutuyorum kaşla göz arası pencereden kaçmaya çalışıyor. Abisinin sınav haftası, çocuğum odasına girip ders çalışmak istiyor kapısında hıçkıra hıçkıra ağlıyor . Abisi rahat çalışsın diye alıp dışarı çıkartıyorum, bu seferde ağladığında sokağa çıkaracağımızı öğrendi. Yani harika günler geçiriyorum…
Evet şu aglayarak bisey yaptirma olayi malesef babada asiri etkili oldugundan ve pohpolandigindan bizdede cok buyuk problemBenimde derdini tam anlatmadığı için çabuk sinirleniyor. Birde sabah gözünü açar açmaz park diye tutturuyor. Kapıyı kitli tutuyorum kaşla göz arası pencereden kaçmaya çalışıyor. Abisinin sınav haftası, çocuğum odasına girip ders çalışmak istiyor kapısında hıçkıra hıçkıra ağlıyor . Abisi rahat çalışsın diye alıp dışarı çıkartıyorum, bu seferde ağladığında sokağa çıkaracağımızı öğrendi. Yani harika günler geçiriyorum…
Biz ağlayarak bir şeyler yaptırma isteğini o ağladığında onu duymamazlıktan gelerek yendik çok şükür.kreşte söylediler umursamayın diye.biz de öyle yaptık.içimiz çok cızladı,sabahlara kadar ağladım çocuğu saatlerce ağlattım diye ama o hareketten vazgeçirmek için başka çarem yoktuBenimde derdini tam anlatmadığı için çabuk sinirleniyor. Birde sabah gözünü açar açmaz park diye tutturuyor. Kapıyı kitli tutuyorum kaşla göz arası pencereden kaçmaya çalışıyor. Abisinin sınav haftası, çocuğum odasına girip ders çalışmak istiyor kapısında hıçkıra hıçkıra ağlıyor . Abisi rahat çalışsın diye alıp dışarı çıkartıyorum, bu seferde ağladığında sokağa çıkaracağımızı öğrendi. Yani harika günler geçiriyorum…
Bizimki abisinin kapısında ağlıyor, odanın kapısını açması için.. normalde kapıda bekletmez abisi ama odaya girdiğinde de tam konsantre ders çalışamıyor. Normalde bende her ağladığında istediğini yapmıyorum ama büyüğüm ders çalışabilsin diye ağlamasını susturmam gerekiyor o zamanda alıp dışarı çıkartıyorum. Çünkü odasının kapısının önünde “nolur aç abi” diye ağlıyorBiz ağlayarak bir şeyler yaptırma isteğini o ağladığında onu duymamazlıktan gelerek yendik çok şükür.kreşte söylediler umursamayın diye.biz de öyle yaptık.içimiz çok cızladı,sabahlara kadar ağladım çocuğu saatlerce ağlattım diye ama o hareketten vazgeçirmek için başka çarem yoktu
Biizmde oyle parca parca uyuyor cok uyaniyor gece. Aksam 10 yakin yataga giriyor resmen 11 e kadar uyumasini bekliyorum sabaha kadar defalarca uyaniyor sabah 7.30 8 gibi uyaniyor oglen bir gibi uyuyor benim kizimMerhaba anneler. Nasılsınız? Bebeklerinizin uykusu nasıl? Kac saat uyuyorlar,.kaçta yatip kacta uyaniyorlar? Biz 2 aydır berbat bi durumdayiz uykusuzluk artık beni cok mutsuz yapıyor
Ben de 1 saat bekliyorm. Cok mu uyanıyor? Sutten kestin degil mi? benimki de oyle 3 4 5 saat uyuyabiliyorum. Donemsel mi acaba? Bir de her Gece mutlaka 1 1,5 saat uyanik kaldigi oluyor.. öğlen uyumak istemiyorBiizmde oyle parca parca uyuyor cok uyaniyor gece. Aksam 10 yakin yataga giriyor resmen 11 e kadar uyumasini bekliyorum sabaha kadar defalarca uyaniyor sabah 7.30 8 gibi uyaniyor oglen bir gibi uyuyor benim kizim
Sutten ve bezden kestim su cimek yada cis icin kalkiyor ama bazen keyfi kalkiyor fakat oyle uzun sureli uyumama yok acikcasi. Bazen gece bir kez uyaniyor su iciyor yatiyor ama son zamanlarda 4 5 bazen 2 3 kere uyaniyor fakat yarim satte bir saatte birfe uyaniyor sadece son zamanlarda 10 gune yakindir cok uyaniyorBen de 1 saat bekliyorm. Cok mu uyanıyor? Sutten kestin degil mi? benimki de oyle 3 4 5 saat uyuyabiliyorum. Donemsel mi acaba? Bir de her Gece mutlaka 1 1,5 saat uyanik kaldigi oluyor.. öğlen uyumak istemiyor