2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok tatlısın canim🤣, benim ķızımda konusulanları cok iyi anlıyor. Hatta bugün iki yas aşısına götürücektik, öncesinde evde konusuyorduk sağlık ocağı ögle tatiline girmeden yetiselim diye, her aşı kelimesini duyduğunda "hayıy hayıy " diye tepki verdi de cok komik geldi. Instagramda takip ettiğim uzmanlar hep 24 ay artık cumle kurmalı, en az 50 kelime kullanmalı gibi paylaşımlar yapınca insan kaygılanıyor. O yüzden sürecı merak ettim. Sız kreşe basĺadınız demek, insallah sende rahatlarsın
Ah canım sen de çok tatlısın 😍😍 ben uzmanları takibi bıraktım çünkü onları izledikçe psikolojim daha çok bozuluyordu.psikolojimi bozan her şeyden uzağım artık çok şükür.pazar günü yurtdışındaki görümcemin oğlu geldiği için mecburen eşimin anasının evine gittik.nasıl bir psikomanyaktan kurtulduğumu daha da iyi anladım 😂😂 saçma sapan şeyler konuştu yine.yok efendim kiracısının kızı benim oğlumdan küçükmüş ama her şeyi konuşuyormuş.olabilir dedim.ee kiracısı kızını bezden kesmiş Çınar daha bezli.olabilir benim oğlum o duruma hazır değildi dedim.ee onun kızı balkona çıkıyor gelene gidene amca teyze diyor.ee ne yapabilirim dedim.çocuk kreşe gidiyor ama yine aynı demek ki sorun benle babasında değilmiş ,benim oğlumun gelişimi daha farklıymış demek ki dedim sustu birdaha konuşmadı 😁😁😁 hiç de kafaya da takmadım çünkü cahilllllll.gelişim nöbetleşe devam eder bunun farkında bile değil.demek ki benim oğlumun başka alanları gelişiyor şu anda.
Senin kızının hayıyyyyyy hayıyyyylarını da yerim yaaa maşAllahhhh 😍😍😍😍
Valla gün gelecek az sussun da kafamız biraz rahatlasın diyeceğiz 😁😁😁😁
Evet canım kreşe verdik çünkü aşırı derecede huysuzdu artık hiçbirşekilde başedemiyorduk.hiç susmuyordu her şeye ama her şeye ağlıyordu.ağlayacak bir sebep bulamayınca da kendini yere atıp ona bile ağlıyordu.artık babasıyla psikolojimiz bozulmuştu.
Kreşte 1 ayda bile çocuk inanılmaz derecede değişti.
Mesela yemek için çok huysuzdu.her şeye ağlardı yemezdi kalkıp başka yemek yapardım onu da yemezdi sonra başkasını yapardım derken o esnada aç olduğu için de avaz avaz ağlardı.ay ne günlerden geçtim çok şükür ki hepsi geçti gitti.şimdi de yemediğinde umursamıyorum sonra tıpış tıpış gelip yiyor.kreşte ilk günden çatalı kaşığı eline vermişler.çocuk ilk gün geldi kaşıkla kendisi yemek istedi.
Çok şükür bugünlerimize.gün içersinde de biraz kafamı dinliyorum 😂😂😂

Ah canım sen de çok tatlısın 😍😍 ben uzmanları takibi bıraktım çünkü onları izledikçe psikolojim daha çok bozuluyordu.psikolojimi bozan her şeyden uzağım artık çok şükür.pazar günü yurtdışındaki görümcemin oğlu geldiği için mecburen eşimin anasının evine gittik.nasıl bir psikomanyaktan kurtulduğumu daha da iyi anladım 😂😂 saçma sapan şeyler konuştu yine.yok efendim kiracısının kızı benim oğlumdan küçükmüş ama her şeyi konuşuyormuş.olabilir dedim.ee kiracısı kızını bezden kesmiş Çınar daha bezli.olabilir benim oğlum o duruma hazır değildi dedim.ee onun kızı balkona çıkıyor gelene gidene amca teyze diyor.ee ne yapabilirim dedim.çocuk kreşe gidiyor ama yine aynı demek ki sorun benle babasında değilmiş ,benim oğlumun gelişimi daha farklıymış demek ki dedim sustu birdaha konuşmadı 😁😁😁 hiç de kafaya da takmadım çünkü cahilllllll.gelişim nöbetleşe devam eder bunun farkında bile değil.demek ki benim oğlumun başka alanları gelişiyor şu anda.
Senin kızının hayıyyyyyy hayıyyyylarını da yerim yaaa maşAllahhhh 😍😍😍😍
Valla gün gelecek az sussun da kafamız biraz rahatlasın diyeceğiz 😁😁😁😁
Evet canım kreşe verdik çünkü aşırı derecede huysuzdu artık hiçbirşekilde başedemiyorduk.hiç susmuyordu her şeye ama her şeye ağlıyordu.ağlayacak bir sebep bulamayınca da kendini yere atıp ona bile ağlıyordu.artık babasıyla psikolojimiz bozulmuştu.
Kreşte 1 ayda bile çocuk inanılmaz derecede değişti.
Mesela yemek için çok huysuzdu.her şeye ağlardı yemezdi kalkıp başka yemek yapardım onu da yemezdi sonra başkasını yapardım derken o esnada aç olduğu için de avaz avaz ağlardı.ay ne günlerden geçtim çok şükür ki hepsi geçti gitti.şimdi de yemediğinde umursamıyorum sonra tıpış tıpış gelip yiyor.kreşte ilk günden çatalı kaşığı eline vermişler.çocuk ilk gün geldi kaşıkla kendisi yemek istedi.
Çok şükür bugünlerimize.gün içersinde de biraz kafamı dinliyorum 😂😂😂
Çok iyi yapmışsınız canım, hem bebek gelene kadar çınar da iyice alışmış olur. Bebek geldikten sonra başlasaydi belki kendini kötü hissederdi. Zor bi süreçten geçtin canım, simdi o ortamdan uzaklaşıp, geride kalanlara bakınca daha iyi anlıyorsundur. Huylu huyundan vazgeçmiyor iste, simdi bir gecede yaşadıklarını eskiden her Allah'ın günü yaşıyordun

Çok iyi yapmışsınız canım, hem bebek gelene kadar çınar da iyice alışmış olur. Bebek geldikten sonra başlasaydi belki kendini kötü hissederdi. Zor bi süreçten geçtin canım, simdi o ortamdan uzaklaşıp, geride kalanlara bakınca daha iyi anlıyorsundur. Huylu huyundan vazgeçmiyor iste, simdi bir gecede yaşadıklarını eskiden her Allah'ın günü yaşıyordun
Aynen valla canım.şu anda her anıma binlerce şükür 🤲🤲 Allah herkese kafa rahatlığı ve hayırlı komşular nasip etsin inşAllahhh

Benim bebişime tahminde bulunabilecek var mı

Eklentiler

• 4FC8F33C-488B-4937-AF9B-388624AA043F.jpeg
    4FC8F33C-488B-4937-AF9B-388624AA043F.jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar, aranızda bebeği için konuşma terapisine gideniniz var mı? Nasıl bir süreç izleniyor? İnstagramda bir kaç uzman paylaşımına denk geldim, 24 aylık bebeklerin en az 50 kelime söylemesi gerektiğini söylüyor, ben saymadım tabi ki söylediği kelime sayısını ama akıcı bir şekilde konuşmuyor kızım.
Ayni dertten muzdarip ben varim herseyi anliyor yapiyor ama kelimeler hep yarim yamalak ve net degil cumle kuruyor evet ama ya acikcasi yasitlari yada daha kucukleriyle parkta oynarken konusmada geride farkindayim o yuzden kendide sinir oluyor anlamiyorlar diye

Ayni dertten muzdarip ben varim herseyi anliyor yapiyor ama kelimeler hep yarim yamalak ve net degil cumle kuruyor evet ama ya acikcasi yasitlari yada daha kucukleriyle parkta oynarken konusmada geride farkindayim o yuzden kendide sinir oluyor anlamiyorlar diye
Hiç kafaya takma canım.3 yaşına kadar yolu var.en azından konuşabiliyor.gerisi de gelir Allah’ın izniyle

Yaa kizlar sizden bisey isticem ayip olmazsa prima uygulamasindan hediye alicam ama prima bebek bezi alınmış fiş lazim biz hic prima almadigimizdan bizde yok elinde olan var mi acaba ozelden atabilir mi sorun olmazsa tabi😊

Selam kızlar benmde bı kızım olacak inşallah oğlumun adı Mirza ona uygun kız isimleri varmı aklınızda ?
Bizdede tersi 😂 batuhan aklimiza yatti uyumlu olmasina takmadim ben acikcasi o yuzden aklima gelen kiz isimleri vardi kizimda dusunduklerim vardi onlari soylicem sana: melek,hilal,rabia,miray

Yaa kizlar sizden bisey isticem ayip olmazsa prima uygulamasindan hediye alicam ama prima bebek bezi alınmış fiş lazim biz hic prima almadigimizdan bizde yok elinde olan var mi acaba ozelden atabilir mi sorun olmazsa tabi😊

Son fiyatlardan sonra bizde prizma alamıyoruz canım🙈 Ağustos annelerine de yaz istersen canım. Belki oralarda denk gelir

Selam kızlar benmde bı kızım olacak inşallah oğlumun adı Mirza ona uygun kız isimleri varmı aklınızda ?
Hayırlı uğurlu olsun canım, vatana millete hayırlı evlat olsun benimde aklıma ilk mira,miray, mila, mina, mısra geldi… benim aklıma hep kardeşle uyumlu isim geliyor, halbuki çocuklarımın isimleri arasında bir uyum yok, anlam olarak aynı anlama geliyor

Ayy sorma alayim yenidogan o fişi kullanayim dedim de ucmus resmen fiyatlar🤭 yeni bebekte ne kullanicam bilmiyorum butun bez markalari ucmus
Cok haklısın canım ama eskisi gibi değil, benim büyük oğlanin zamanında prima dısındaki bezler pek kaliteli olmazdı ama şimdilerde sükür ki alternatif cok. Prima ile başlarsın olmadı değiştirirsin sonra, cünkü verdiğimiz paralar çöpe gidiyor en nihayetinde

Selam hanımlar.Kreşe gönderenler memnun musunuz?Daha erken mi?maalesef ya bakıcı bulacam ya da kreşe verecem.Kreşte hastalıklar erken başlıyor diye de korkuyorum açıkcası?

Selam hanımlar.Kreşe gönderenler memnun musunuz?Daha erken mi?maalesef ya bakıcı bulacam ya da kreşe verecem.Kreşte hastalıklar erken başlıyor diye de korkuyorum açıkcası?
Canım selam.ben verdim kreşe.her hafta hastayız 🤣🤣ama kreşten çok memnunum açıkçası.oğlumun yabaniliği,her şeye krize girercesine ağlaması,gittiğimiz yerleri burnumuzdan getirmeleri hepsi bitti çok şükür.kreşe resmen koşarak gidiyor.uyku düzeni bile mükemmel oldu çok şükür 🤲🤲

X