2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben çok aktif olarak yazmasam da forumu takip ediyordum ve sizin Hatay’da olduğunuzu hatırlıyorum. Yanılıyor da olabilirim ama aklımda öyle kalmış. Öncelikle çok çok geçmiş olsun tüm deprem geçiren ve etkilenen herkese. Ülkece yıkıldık mahvolduk. Yapabileceğimiz birşey mi var mı elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışalım. B Bebekannesiii

Hafızanıza hayranım.evet Hatay/İskenderun’da ikamet ediyorum.biz taşınmıştık kayınvalidemin altından.ev almıştık.aldığımız evdeki tek hasar kartonpiyerlerimiz düştü.başka hasar yok.ama kayınvalidemin apartmanı çöktü.daha deprem olurken gidip onu kurtardık.babamın işyerindeyiz tüm gün ama akşamları arabada uyuyoruz.amcamlarda toplam 16 kişi vefat etti ama benim ailedem bir şey yok çok şükür.Hatay ve iskenderun çok etkilendi.şehir resmen yerle bir oldu diyebilirim.Allah beterinden korusun.sorduğun için sağ ol canım

Ahh ahh çok geçmiş olsun canım. Yazdıklarınızı okurken bile içim titredi Eski oturduğunuz binaydı o yıkılan bina değil mi Allah güç kuvvet sabırlar versin. Çok acı bir durum çok. Bir de hamilesin Allah yardımcınız olsun. Yapabileceğimiz birşey varsa size ya da ailenize mutlaka yazın canım.

Cok üzgünüm canım, ben o bölgede oturduğunu bilmiyordum, Hep duâlarımızdasınız inanın, Allah bu günleri en az hasarla atlatmanızı nasip etsin. Eski oturduğunuz bina ,aile apartmanıydı değil mi? Kayinvaldenler ve eltinde o apartmandaydı. Sizler için sevinirken, onlar icin üzüldüm, ya siz taşınmamış olsaydınız Allahım sen koru..Çınar nasıl? Dogumunu Hatayda mı yapacaksın

Çok geçmiş olsun@bebekannesi Allah yardımcınız olsun,çok acı.İnşallah tez vakitte yaralar sarılır.Umarım ailenden herkes iyidir

Hepinize teşekkür ederim.kabus gibi günlerden geçiyoruz.akşam yine 2 tane şiddetli depremle sarsıldık.psikolojimiz yerle bir.önceki apartman rahmetli kayınbabamın yaptırdığı apartmandı.fay hattı o mahalleden geçiyormuş.o mahalle yerle bir oldu.eltimler benden önce benim oturduğum dairede oturmuşlae.ev alınca da çıkmışlar.onlar taşındıktan 4 ay sonra biz nişanlanmışız.herneyse iyi ki ordan kurtulmuşum yoksa o enkazın altjnda biz de kalacaktık.şanslı kayınvalidemi hemen kurtardık.ikinci deprem olurken biz merdivenlerden iniyorduk.ve biraz daha geç kalsaydık belki de kayınvalidemi kurtaramayacaktık.kabus gibiydi resmen.heryer enkaz.birinci dereceden akrabalarımdan tam 18 kişiyi kaybettim.amcam yengem kuzenlerim ve çocukları.enkazdan kurtulanlar da hala ameliyatlar oluyorlar ve ayaklarını hissetmiyorlsr.ben de 32 haftalık oldum.erken doğum riskim var.Almanya’da doğuracaktım ama hastaneler kabul etmemişler.şehri de terkedemiyoruz çünkü heryerde deprem oluyor.psikolojimiz alt üst oldu artık

Çok gecmis olsun çok yeni okudum mesajini cok uzuldum nasilsiniz iyisinizdir inşallah toparlanmisinizdir

Çok gecmis olsun çok yeni okudum mesajini cok uzuldum nasilsiniz iyisinizdir inşallah toparlanmisinizdir
İyiyiz canım sağ olasın.bir ay erken doğum yaptım.bebeğim şu anda 33 günlük.çok şükür iyi.10gün küvezde yattı.burda hastaneler yıkıldığı için suyum gelir gelmez Adana’ya gittik ve doğumu orda yapmak zorunda kaldım

Saglikli omurleri olsun canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Cinar nasil ameliyat olacak demissin oldu galiba o nasil

Saglikli omurleri olsun canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Cinar nasil ameliyat olacak demissin oldu galiba o nasil
Sağ ol canım.evet Çınar orta kulak iltihabı ameliyatı oldu ve tam 2 hafta sonra deprem oldu Çınar’da ameliyat sonrası inanılmaz değişimler var.mesela o huysuzluğu,durmadan ağlamaları bitti çok şükür.demek ki iltihap çocığu çılgına çeviriyormuş
allah hayırlı etsin analı babalı büyüsün inşallah
Sağ ol canım Allah razı olsun

Bizim ailede geniz eti oluyor irsi galiba 3 yegenim geniz eti ameliyati oldu o huzursuzluklar falan hepsi bitti ameliyat sonrasi. Cocuklarimizin aslinda huzursuzlukalrin illaki sebepleri oluyor yeterki cozumu olsun yeni dogan bebegine ne ad koydun durumu nasil ikisi bir nasil idare edebiliyormusun zorlaniyormusun canim

Sen nasilsin canim bu arada iki kucukle resmen telefonu almaz oldum elime buraya bayadir girmiyordum. Burdaki arkadasligi seviyorum özlüyorum muhabbetlerimizi
Şükür canım, ben de öyle,çok özlüyorum. kızım dünyaya geldiğinde bir tek buradaki arkadaslarım beni anlıyor gibi hissediyordum. Aynı dönemde aynı sıkıntıları cektik, cok guzel arkadaşlıklar kurduk. Belki hatırlarsın oglum 7.sınıfta,dersleri iyice ağırlaştı. Kücük cadım, abisine hiç rahat vermiyor. Gunlerim iki cocuk arasında nasıl geciyor anlamıyorum. Eskiden oruç tutarken zorlanırdım, suan bir sabahımı bir akşamımı biliyorum. Koşturmadan zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Ikisine de yetmeye çalışırken 10 yıl yaslandım diyebilirim .

Sizler nasilsınız? İsim için konusmuştuk en son. Bebis ne zaman dünyaya geldi? İsmini ne koydunuz? Eylül nasil karşıladı, alıstılar mı? ❣

17 ocakta dunyaya geldi bizim batuhan koyduk adini bende sen gibi oructa bu sefer hic zorlanmadim kosturma icindeyim sürekli bir telas var hayatimda. Batuhan eylule oranla zor bir bebek cok bagiriyor cok eylul asiri bagirarak agladiginda korkuyor eylul aslinda iyi karsiliyor ama cok narin oldu yaa herseye uzulup agliyor cok nazli oldu bu ara ama genelde cok olgun ve yardimci oluyor resmeb arkadas gibi. Ailemden uzaktayım tek basina iki çocuk buyutmek gerçekten cok ama cok zormus

Evet canım Çınarda da geniz eti+Orta kulak iltihabı vardı.genizetinden dolayı ortakulak iltihabı iyileşmiyormuş.çok şükür kurtulduk.Yeni doğan oğluşumun adı Doruk Berat.Berat kandili arefesinde doğduğundan onu da koymak istedim.depremde ablamın evi ağır hasar aldı ozamanlar günde 5/6 kez erken doğum sancıları yaşıyordum.iş falan hiç yapamadığımdan anlama ben demiştim gelin bize diye..hala bizdeler ama ramazandan dolayı ablam akşama kadar uyuyor sağ olsun iftar sofrasını kuruyor bulaşıklarını yapıyor doruk ve çınarla ilgileniyor sahura kadar.tek başıma olsaydım çoktan huni takmıştım valla.dorukta da gaz sancıları başladı.fıttırmak üzereyim resmen
Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin canım benim
Sağ ol canım benim Allah razı olsun

Allah güç kuvvet versin canım valla benim de günlerim çok hızlı geçiyor.kendime bile bakamıyorum çoğu zaman.geçenlerde bi yere gittik kalıcı ruj sürmüştüm.2gün dudağımda kaldı da biraz bakımlı göründüm
7. Sınıf öğrencisinin dersleri de bi hayli ağırdır.Allah güç kuvvet versin canım

Gaz ilaci olarak bunu oneririm canim. Benim evim kucuk 2+1 o yuzden yatili misafir cok rahat olmuyor fakat yinede ailem gelsin bir destek istiyorum ne yapan soyliyim de onlarda haca gidecek o yuzden gelemiyorlar doruk ismini cok istedim ben eşim istemedi kadin dizisindeyken aşık olmuştum o isme iki kucuk bebekle tek olmak gercekten zor sabah eylul acim diyor batuahn yapisti birakmiyor uyanikken zaten hic durmuyor resmen ben aksam terlemisim acil dus almam lazim yoksa gergin oluyorum ozaman yetemeyince hersey ustume geliyor o yuzden kimi bulursan yapis yardim etsin bacim

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-10-11-15-27-263_com.android.chrome.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…