2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İnş tutunur canım benimde kanamam oldu iğne vuruluyorum tutundurucu
insallah canim. Bu riskli dönemi bi atlatsak bebisler biraz büyüdümü bi caresi bulunur. Allah büyük kismetleri varsa bi sekilde tutunur ve olurlar. Saglikla kucagimiza aliriz insallah.

Kızlar karnınızda şişlik hissetmeye başladınız mı? Görünürde değil ve gaz sancısı şeklinde de değil ama özellikle içten bir gerilme,genişleme olduğunu hisseden var mı? Ben yatarken bazı pozisyonlara sokamıyorum bacağımı, sanki içerden kasıklarımı sıkıştırıyor. Var mı benzer durumu hisseden?

Sayılır mı bilmem ama müthiş derecede hazımsızlık hissediyorum.Su içsem çatlayacak gibi sisiyorum2.Gaz değil ama.Birde popom büyüdü belim kalınlaştı sanki

merhabalar
benim bir ağır burun kuruluk problemim var ki uyutmuyor
nefes alamıyorum
burnum kuruyor sürekli
varsa bir bilginiz paylaşım rica ediyorum
Aynısını yaşadım ve çözümü surekli burnumu yıkayıp nemli tutmakta buldum. Daha geçen gece oldu kalkıp burnumu yıkadım geri yattım iyi geldi yani

Eveet ben de hatta gece yatarken resmen içimde bir şeyleri sıkıştırıyormuç gibi hissediyorum. Yemek konusunda da öyle, çok yemiyorum normal yiyorum ama acayip bir şişme hissi oluyor

İki gündür hissediyorum canım aslında kilo almadım tartı da değişmedi ama karnım şiş gibi özellikle akşamları ama dediğin gibi böyle içerden bir şey itiyormuş gibi

Sayılır mı bilmem ama müthiş derecede hazımsızlık hissediyorum.Su içsem çatlayacak gibi sisiyorum2.Gaz değil ama.Birde popom büyüdü belim kalınlaştı sanki
Yok benimki hazımsızlık şişliği değil, sanırım rahimdeki genişlemeyi hissediyorum. Bu arada kurukayısı yemeni öneririm kabız ve hazımsızlık sorunlarına hamileyken de iyi geliyormuş.

İki gündür hissediyorum canım aslında kilo almadım tartı da değişmedi ama karnım şiş gibi özellikle akşamları ama dediğin gibi böyle içerden bir şey itiyormuş gibi
Aynen bende de öyle, tartı aynı:) bir de gece uyurken idrara sıkıştığımda şiddetli bir ağrı ile uyanıyorum sanki içeride iyice sıkışıklık olmuş gibi.

Aynen bende de öyle, tartı aynı:) bir de gece uyurken idrara sıkıştığımda şiddetli bir ağrı ile uyanıyorum sanki içeride iyice sıkışıklık olmuş gibi.
Ayy gece boyu iki kez tuvalete uyanıyorum bir kez falanda oğlum uyanıyor ruh gibi geziyorum valla bebek doğunca ne olacak hiç bilmiyorum

Çalışan arkadaşlar, nasıl gidiyor hamilelik? Ben çok yoruluyorum sizlerde durum nasıl?
yorulmak ne kelime. eve baygın geliyorum desem yeridir. bir de bulantılardan ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum. onları geçtim mutfağa bile zor giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…