- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #3.761
Ama böyle de kötü bişey mi oldu diye düşünüyorum napayım bir gün çekeyimCanımm iyi düşün onubende geçmiştir diye bi akşam içmedim ertesi gün öldüm bulantıdan tekrar bir lokma yiyemez oldum
Aaaa bende de olduKuzum ben 1 inde regli tarihimdi sancim oldu adet olacakmis gibi değişik bi ağrı
Hmmm bize en baştan yasağı koymuştubirlikte olduktan sonra oldu kuzum sonrada progestan başladık doktorda yasak koydu
Canım sen de kullanıyorsun Prilam dimi ben bir haftadır kullanıyorum her gece yatmadan 2 tane içiyorum tamamen geçirdi bulantılarımı ya ama endişeleniyorum da acaba kötü bişey oldu da ondan mi geçti yoksa ilaç mı bu kadar etkili ?Canım dr yazınca devlet karşılıyor aslında iki kutuya 17tl ödedim ben, aksamları yatarken tam iki tane içiyorum canım
Aynen kuzum.dr önümüzdeki ay olmaz büyük ihtimalle her ay azar azar vücut alışana kadar olur demişti.Aaaa bende de oldu
Benim bir kaç saatlik olup geçti baktım tam adet günüme denk gelmiş meğerAynen kuzum.dr önümüzdeki ay olmaz büyük ihtimalle her ay azar azar vücut alışana kadar olur demişti.
Kullanıyorum canım mucize bir ilaç oldu iki hafta da 1,5 kilo vermiştim hiç bir şey yemedim dr bu ilacı yazdı şimdi yine hafif mide eksimesi yanması oluyor ama rahat yiyebiliyorum yemek en azından yok canım ilaç cok iyi bir gün yutmadım yine tüm gün bir şey yiyememiştimCanım sen de kullanıyorsun Prilam dimi ben bir haftadır kullanıyorum her gece yatmadan 2 tane içiyorum tamamen geçirdi bulantılarımı ya ama endişeleniyorum da acaba kötü bişey oldu da ondan mi geçti yoksa ilaç mı bu kadar etkili ?
Benimde öyle oldu canım ikinci geçti iki gün falan feci agrım oldu kasıkta ve beldekızlar gebe olduktan sonraki 2. ay ki reglisini geçiren oldumu benim dün 2. ay reglimdi ağrılarım başladı acaba regli zamanım diye mi regli olacakmışım gibi aynı
Bende 2 kilo verdim o şekilde canım bazen ben de de mide ekşimesi yanması hafiften oluyor hatta fazla yiyince midem almıyor resmen eskisi kadar yiyemiyorum ama en azından bir şeyler giriyor mideme. Bulantıların kesilmesi ilaçtan o zaman ben boşuna evham yapıyorum ya dün akşam bir tane içtim Burda okumuştum bir tane içiyorum demişti biri bende deneyeyim dedim ona rağmen iyiyim yine de uzun süre aç kalamıyorum mesela hemen kazınıyor midemKullanıyorum canım mucize bir ilaç oldu iki hafta da 1,5 kilo vermiştim hiç bir şey yemedim dr bu ilacı yazdı şimdi yine hafif mide eksimesi yanması oluyor ama rahat yiyebiliyorum yemek en azından yok canım ilaç cok iyi bir gün yutmadım yine tüm gün bir şey yiyememiştim
sorma bacı sanki regli olacakmışım gibi aynıKuzum ben 1 inde regli tarihimdi sancim oldu adet olacakmis gibi değişik bi ağrı
her an regli olacakmışım gibi bir ağrı canoBenimde öyle oldu canım ikinci geçti iki gün falan feci agrım oldu kasıkta ve belde
Evet kesinlikle sağlıklı bir şekilde geçsin de inşallah hepimizinayy evet sürekli bir panik hali zaten nasıl geçecek 9 ay bilmiyorum gerçi sağlıkla devam etsin de razıyım her şeye
Hoş geldin aramızaMerhabaaa beni ve minik fındığı da ekleyin 02.09.2020 :) @BUSR4
Mide bulantıları ve yorgunlukla geçiriyorum günlerimi
Bi de yeni bi doktor arıyorum. Medical Park Göztepe'ye gittim ama doktora ulaşamadım sonradan, bi cep no bile paylaşmadı, hastaneyi arayıp haber bıraktım fakat dönüş yapmadı.
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.
Hadi gözün aydın çok sevindimKalp atisini duyduk sukur kizlar
Aynen canım ilaç sayesinde geçiyor midemizBende 2 kilo verdim o şekilde canım bazen ben de de mide ekşimesi yanması hafiften oluyor hatta fazla yiyince midem almıyor resmen eskisi kadar yiyemiyorum ama en azından bir şeyler giriyor mideme. Bulantıların kesilmesi ilaçtan o zaman ben boşuna evham yapıyorum ya dün akşam bir tane içtim Burda okumuştum bir tane içiyorum demişti biri bende deneyeyim dedim ona rağmen iyiyim yine de uzun süre aç kalamıyorum mesela hemen kazınıyor midem
hadi gözünüz aydın canım benimKalp atisini duyduk sukur kizlar
ben direkt özele gittim çok da memnun kaldım orada devam edeceğim. devlet alttan muayene yapıyormuş hoşlanmadığım için gitmedim. gitsem hafta farkı olur muydu bilmiyorum. c.tesi de özele kalp atışını dinlemeye gideceğiz.MERHaba kızlar ben geçen hafta Cuma devlete gittim kese göründü çok baştan savma ilgilendi bende daha önceden gitmiş oldugum özel dr gittim Alet farkmı bilmiyorum ama devletteki 5+3 demişti bugün dr herşey gayet iyi sordum 4 hafta dedi tabi ben devlete gittgimi söylemedim dr ama benim takibime göre özelin dediği doğru devlet adetime göre hesapladıgı için öyle oldu diye düşünüyorum sizden de fikir almak istedim KIzlar
Canim central hospital kozyatagi Fatma Temel tavsiye ederim. Baskalarinin tavsiyesiyle duymustum bendeMerhabaaa beni ve minik fındığı da ekleyin 02.09.2020 :) @BUSR4
Mide bulantıları ve yorgunlukla geçiriyorum günlerimi
Bi de yeni bi doktor arıyorum. Medical Park Göztepe'ye gittim ama doktora ulaşamadım sonradan, bi cep no bile paylaşmadı, hastaneyi arayıp haber bıraktım fakat dönüş yapmadı.
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.
Evet cnm regl zamanı tekrar olacakmış gibi ağrılar olabiliyor vücut daha tam alışmadığı için gebeliğekızlar gebe olduktan sonraki 2. ay ki reglisini geçiren oldumu benim dün 2. ay reglimdi ağrılarım başladı acaba regli zamanım diye mi regli olacakmışım gibi aynı
Çok sevindim cnmKalp atisini duyduk sukur kizlar
Ben geçirdim, hatta o hafta en kötü haftamdı. Bulantı ve halsizlik zirve yaptı.kızlar gebe olduktan sonraki 2. ay ki reglisini geçiren oldumu benim dün 2. ay reglimdi ağrılarım başladı acaba regli zamanım diye mi regli olacakmışım gibi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?