- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #3.801
Şuan yaşıyorum ama kimseye çaktırmıyorumÇalışan arkadaşlar, nasıl gidiyor hamilelik? Ben çok yoruluyorum sizlerde durum nasıl?
Oncelikle cok gecmiş olsun hayırlısi boyleymis benim de kasimda düşük olmustu anliyorum seni canim. Kesinlikle o testleri yaptir tekrar hamile kalmadan uni. Hastaneleri ucretsiz yapiyor . Ben yaptırmadim aklimda kaldi cunkuGüzel haberler vermeyi çok çok istedim ama maalesef bebeği kaybettik, kalp atışı durmuş, gelişimi de 6. haftada kalmış, yarin kurtaj olacağım, ilk kaybım benim ve ne yapacağımı bilmiyorum hala şoktayım ama anneler hissediyor 2 haftadır içimde kötü his vardı...tecrübeli anneler sizce genetik ya da pıhtılaşma testlerini yaptıralım mı? doktorum önermedi ilk kayıp olduğu için ama istersek yaptıracak maaliyeti de fazlaymış sanırım
Cok tesekkur ederim.Ucretsiz yapıldığını bilmiyordum, tek düşük olması yetiyor mu acaba?Oncelikle cok gecmiş olsun hayırlısi boyleymis benim de kasimda düşük olmustu anliyorum seni canim. Kesinlikle o testleri yaptir tekrar hamile kalmadan uni. Hastaneleri ucretsiz yapiyor . Ben yaptırmadim aklimda kaldi cunku
Ailenizde bu gibi durum yasayan var mi ve kac yasindasinizCok tesekkur ederim.Ucretsiz yapıldığını bilmiyordum, tek düşük olması yetiyor mu acaba?
Cok üzüldüm cok geçmiş olsun yaptırmanın sana zarari olmaz ücretsiz yapılıyor araştırma hastanelerinde bende yaptırmıştım.Güzel haberler vermeyi çok çok istedim ama maalesef bebeği kaybettik, kalp atışı durmuş, gelişimi de 6. haftada kalmış, yarin kurtaj olacağım, ilk kaybım benim ve ne yapacağımı bilmiyorum hala şoktayım ama anneler hissediyor 2 haftadır içimde kötü his vardı...tecrübeli anneler sizce genetik ya da pıhtılaşma testlerini yaptıralım mı? doktorum önermedi ilk kayıp olduğu için ama istersek yaptıracak maaliyeti de fazlaymış sanırım
Ailede yok annemin erken dogumla kaybi var ama ikiz oldugu icin erken dogum yapmis, 34 yaşındayımAilenizde bu gibi durum yasayan var mi ve kac yasindasiniz
Güzel haberler vermeyi çok çok istedim ama maalesef bebeği kaybettik, kalp atışı durmuş, gelişimi de 6. haftada kalmış, yarin kurtaj olacağım, ilk kaybım benim ve ne yapacağımı bilmiyorum hala şoktayım ama anneler hissediyor 2 haftadır içimde kötü his vardı...tecrübeli anneler sizce genetik ya da pıhtılaşma testlerini yaptıralım mı? doktorum önermedi ilk kayıp olduğu için ama istersek yaptıracak maaliyeti de fazlaymış sanırım
Olsun bunu mutlaka soyleyin pihtilasma denilen olayda saglikli gebelik de geçirebiliyorsunuz. Doktora biraz da abartarak anlatin. Ben hamileyken yaptiracaktim dr testler dogru sonuc vermez dedi yoksa yapacaktı yani 1 gebelik kaybimin oldugunu da biliyorduAilede yok annemin erken dogumla kaybi var ama ikiz oldugu icin erken dogum yapmis, 34 yaşındayım
Çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm yaptırmanın bir zararı yok cnm ilk kayıpta yapmıyorlar hatta 3 ten sonra yapıyorlar diye biliyorum dr bana öyle demiştiGüzel haberler vermeyi çok çok istedim ama maalesef bebeği kaybettik, kalp atışı durmuş, gelişimi de 6. haftada kalmış, yarin kurtaj olacağım, ilk kaybım benim ve ne yapacağımı bilmiyorum hala şoktayım ama anneler hissediyor 2 haftadır içimde kötü his vardı...tecrübeli anneler sizce genetik ya da pıhtılaşma testlerini yaptıralım mı? doktorum önermedi ilk kayıp olduğu için ama istersek yaptıracak maaliyeti de fazlaymış sanırım
Cok tesekkur ederim tavsiye icin, esimle birbirimize sarildik aglasip duruyoruz Allah kimseye yasatmasin.2 kez kürtaj oldum ne kadar yıpratıcı olduğunu bilirim. Allah sana tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah.
İl hamileliğim boş gebelikti. Sonrasıında pıhtılaşma testi için gittim ama 3 kayıptan sonrasına yapıyorlarmış. Maalesef yapılmadı. 1 kızım oldu. Sonra tekrar hamile kaldım 8. Haftada kalbi durdu. Aynı senin dediğin gibi içimde sıkıntı vardı. Hissetmiştim sanki. Doktora bile demiştim.Şuan hamileyim ama tedirginim pıhtılaşma problemi var mıdır diye. İçinde kalmasın bence. Özelde yapıyorlar sanırım bu testi. Keşke hamile kalmadan yaptırsaydım. Şimdi benim yine içimde her gün sıkıntı var.
Cok tesekkur ederim, daha fazla sayfada içinizi karartmayayım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağa alırsınız inşallahÇok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm yaptırmanın bir zararı yok cnm ilk kayıpta yapmıyorlar hatta 3 ten sonra yapıyorlar diye biliyorum dr bana öyle demişti
Çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kucağını doldursun tekrar inşaallah testlerinin hepsini yaptır lütfen sakın ihmal etme benim sağlıklı gebelikten sağlıklı bir kızım var ilk gebelikti elhamdulillah çok şükür sonrasında ise 3 kalp durması ikisi kürtaj oldu biri evde kendi düştü sonrada 1 boş gebeliğim oldu Trombofili teşhisi konuldu sakın ihmal etme lütfen olurmu çok çok geçmiş olsun birde doktora sorsaydın kürtaj değilde kendi düşermi diyeGüzel haberler vermeyi çok çok istedim ama maalesef bebeği kaybettik, kalp atışı durmuş, gelişimi de 6. haftada kalmış, yarin kurtaj olacağım, ilk kaybım benim ve ne yapacağımı bilmiyorum hala şoktayım ama anneler hissediyor 2 haftadır içimde kötü his vardı...tecrübeli anneler sizce genetik ya da pıhtılaşma testlerini yaptıralım mı? doktorum önermedi ilk kayıp olduğu için ama istersek yaptıracak maaliyeti de fazlaymış sanırım
Canım çok üzüldüm allah sabır versin evet anneler hissediyor malesef dr banada onermedi 'taki 3 kaybim olana dek sana tavsiyem kimseyi dinleme ve yaptirabilecegin tüm testleri yaptır.Güzel haberler vermeyi çok çok istedim ama maalesef bebeği kaybettik, kalp atışı durmuş, gelişimi de 6. haftada kalmış, yarin kurtaj olacağım, ilk kaybım benim ve ne yapacağımı bilmiyorum hala şoktayım ama anneler hissediyor 2 haftadır içimde kötü his vardı...tecrübeli anneler sizce genetik ya da pıhtılaşma testlerini yaptıralım mı? doktorum önermedi ilk kayıp olduğu için ama istersek yaptıracak maaliyeti de fazlaymış sanırım
inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip ederCok tesekkur ederim tavsiye icin, esimle birbirimize sarildik aglasip duruyoruz Allah kimseye yasatmasin.
Cok tesekkur ederim, daha fazla sayfada içinizi karartmayayım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağa alırsınız inşallah
Yaptırmaya karar verdik cok teşekkür ediyorum hepinizemelinda- çok üzüldüm. allah tez vakitte yeniden nasip etsin inşallah. arkadaşlara katılıyorum tüm testleri yaptır mutlaka.
Çok çok geçmiş olsun canm.vardr bir hayr.guclu olmaya çalış.rabbim yardımcı n olsunGüzel haberler vermeyi çok çok istedim ama maalesef bebeği kaybettik, kalp atışı durmuş, gelişimi de 6. haftada kalmış, yarin kurtaj olacağım, ilk kaybım benim ve ne yapacağımı bilmiyorum hala şoktayım ama anneler hissediyor 2 haftadır içimde kötü his vardı...tecrübeli anneler sizce genetik ya da pıhtılaşma testlerini yaptıralım mı? doktorum önermedi ilk kayıp olduğu için ama istersek yaptıracak maaliyeti de fazlaymış sanırım
Güzel haberler vermeyi çok çok istedim ama maalesef bebeği kaybettik, kalp atışı durmuş, gelişimi de 6. haftada kalmış, yarin kurtaj olacağım, ilk kaybım benim ve ne yapacağımı bilmiyorum hala şoktayım ama anneler hissediyor 2 haftadır içimde kötü his vardı...tecrübeli anneler sizce genetik ya da pıhtılaşma testlerini yaptıralım mı? doktorum önermedi ilk kayıp olduğu için ama istersek yaptıracak maaliyeti de fazlaymış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?