- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.372
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.341
hiç sorun değilMart için Haziran'da hamile kalman lazım canım
eşim balık burcu memnunum allaha şükür 2. evladımız da olsun hiiiç sorun yok. tek derdim yaza denk gelmesiydiAyy evet harika olurrr ama ben balık burcu doğurmak istemiyorum benim gibi
Canım benimki saat başından bile erken kalkıyordu.bir de meme yeterli değildi ayakta gezinecem o da meme emecek ya da meme emmesi bitince öyle kucağımda onu evin içinde gezdirmemi istiyordu.oturduğum anda gözü kapalı olmasına rağmen anlıyordu ve yaygarayı koparıyordu.güç bela uyutuyordum ve bir saat bile geçmeden yine avaz avaz uyanıyordu ve her şeyi başa sarıyorduk.artık zombi gibi olmuştum.gündüz de aynıydı hep kucak istiyordu.annemlere söyledim seni oyuncak yapmış iyice emzir yatağına koy ne kadar ağlarsa ağlasın sakın umursama dediler.ilk gün eşimle tartıştık eeee efendim neden kucağıma almıyormuşum çocuk çatlamışmışşşşşşş.sabahına yine tartıştık karışmayacaksın dedim.gece yine uyuttum 1 saat bile geçmeden avaz avazzzzz ağlamaya başladı.emzirdim her iki göğsümden de yatağa koyar koymaz ağlamaya başladı.karşısında tepkisiz oturdum içim kan ağlıyor ama sadece oturdum.20dk sonra bi anda kendini yatağa attı ve uyudu.sabaha karşı yine ağlayarak uyandı ve yine emzirip koydum yatağa ve yine direndi ama yine onu kucağıma almayjnca uyudu kendiliğinden.ertesi gün bir kez uyandı ben yine emzirip kucağıma hiç almadım ve yine uyudu.üçüncü gün sabaha karşı uyandı sadece ve yine emzirip koydum yatağa bu sefer sadece 5dk direndi ve yine uyudu.bu gece de sadece emmeye kalktı emdi ve direnmeden uyudu çok şükür.Nasıl yaptın anlat gozunu seveyimyanımızdaki oda onun yatağına koyuyorum 10 gibi uyuyor. 12 den sonra bir ara başlıyor mesai sonra sürekli odaya mekik dokuyorum zaten kalkıyor ayağa yatağında, bazen mememi tutuyor gözü kapalı .emziriyorum uyuyor bazen okadar çok uyanıyor ki yatağınıza alıyorum artık kalkamiyorum
Benimkide istemiyordu Mayıs ayından beri alt yapı çalışması yaptımOoo harikaaa ama gaza gelmemliyim aklıma girdin zatengece eşime yaparsak mı delilik dedim hayirrr diye bağırıp kaçtı
bebe gelinceye kadar halihazırdaki bebeyi doyaaaaa doyaaaa sevsin o vakitBenimkide istemiyordu Mayıs ayından beri alt yapı çalışması yaptımbir gün öncesi yok derken bir gün sonrası azıcık fikri değişir gibi yaptı hemen ordan yakaladım bende yoksa yaparken bile hevesli değildi, oğrendi hala diyor erken oldu bu daha diğerini sevmedik 2 buçuk yaş olsaydı diyor dedim ha 2 ha 2 buçuk ben yazın hamilelik çekemem o yüzden 2 buçuk olmaz dedim
9 ay sevsin sonra ikisini birden sevsin çok zor değilbebe gelinceye kadar halihazırdaki bebeyi doyaaaaa doyaaaa sevsin o vakitÖnünde kossssskocaaaa 9 ay var sevmesi için
Kocalar hep aynı. Asla üşenmem istiyorsam vallaRuzgaressedee aynen benim kocamda öyle valla o değilde bende usenirim o Mirinn kirin ederse. Sana kocaman maşallah
Mantıklı bir öneri, biz de diş çıkartırken çok zorlanmıştık. Şimdi ikinci ataktayız ne yapacağız bilemiyorum... başka neler denediniz tavsiyelerinizi alırım valladiş süreci gerçekten çocukların inatçılığıyla da çok zor oluyor ben en sonunda verdim eline bebek bisküvisi onu kemirirp duruyor. Çok verdiğim için içeriği doğal ve organik olan Hero Baby organik bebek bisküvisini tercih ediyorum.
Ayy anlatmakla bitiremem okadar buyuduki tepkilerine babasıyla aşığızGece aklımdan geçti hep şikayet ediyor gibi yazıyoruz bizim kuzuları ama bu aralar nasıl değiştilerHer şeyi anlar, her şeyi anlatır oldular. Küçük arkadaşım benim diyorum. Mızlamaları da azalsa baya kanka olucaz gibi Ben konuştukça hı hı diyor papağan gibi tekrarlıyorum bazen ama çoğunlukla anlıyor dediğimi. Zaten doğduğundan beri konuşuyorum onunla Sözde yalnızım ama konuşmaktan yoruluyordum.Şimdi algılar iyice açıldı merak ediyor her şeyi. Şu diş olayları bitse, acıları geçse de keyfini çıkarsak birlikte olmanın
ben bir tek happy kids'e bakıyorum canım. Eskiden günü gününe bakardım, şimdi aklıma geldikçe bakıyorum. Başka bir uygulama kullanmıyorumkızlar bebeklerinizin gelişimini takip ettiğiniz uygulamalar neler yazar mısınız?
Bu dönemde normalmiş galibaa. Bütün gün anne mama mmmm diye gezdi ve her öyle dediğinde biseyper verdim bir iktidar kaşığı geçmedi hatta bazen dokunmadı bile ki bizimki aşırı yemek seçiyor zaten.biz yine yemek yememe batağına düştük...4 gündür bir saatte 2-3 kkaşık
Dedikleri gibi kız çocuklarının babaya ayrı bir düşkünlüğü var galiba. Şimdiden ne nazlar, ne cilveler babasınaAyy anlatmakla bitiremem okadar buyuduki tepkilerine babasıyla aşığızkoşup boynumuzA sarılıyor herşeyin ismini biliyor kaşık getir derim getirir, mesela dışarı cikicaz ayakkabını giy derim gider alır ayağına giymeye çalışır, çamaşır asarım sepetin içine oturur tek tek bana verir ve beni en çok etkileyen sabah kalkınca ortamizdaysa babasına donner yüzünü kendine döndürür eliyle boynuna sarilip oper ayy aşklar aşk
Benim kızım da ayağında çorap durdurmaz, kilotlu çorap giydiriyorum ben kışın, sizede tavsiye ederimHavalar serinledi bizim yine üstünü örttürmeme sorunu başladıGeçen kış uyku tulumu almıştım ama biraz kalın olunca dışarıda giydirdim. Gerçi öyle daha çok işime yaradı. Bu kış daha ince bir tane deneyeyim diyorum. Anlaşılan çorapt tutmayacak ayağında. Gün içinde ben giydiriyorum o çıkarıyor. Kaymaz taban ev patiklerinden alacağım yine. Onlarıda çıkarır büyük ihtimal. Gece sabaha doğru hep gazı oluyor. Üşütüyor mu yoksa emip durduğu için mi bilmiyorum? Sıkıntı yapıyor uyanıyor
Bende bu kış için uyku tulumu alacağım, benimkine de mümkün değil çorap giydiremiyoruz ve üstünü ancak çok derin uykusundayken örtebiliyoruz. Yalnız henüz buralarda havalar soğumadı. Gündüz klima bile açtığımız oluyor. Ancak şu sıralar tekrar iştahsızlık başladı, mümkünü yok ağzına birşey sürmüyor. Bu sıkıntı olunca başka hiç birşeye konsantre olamıyorumHavalar serinledi bizim yine üstünü örttürmeme sorunu başladıGeçen kış uyku tulumu almıştım ama biraz kalın olunca dışarıda giydirdim. Gerçi öyle daha çok işime yaradı. Bu kış daha ince bir tane deneyeyim diyorum. Anlaşılan çorapt tutmayacak ayağında. Gün içinde ben giydiriyorum o çıkarıyor. Kaymaz taban ev patiklerinden alacağım yine. Onlarıda çıkarır büyük ihtimal. Gece sabaha doğru hep gazı oluyor. Üşütüyor mu yoksa emip durduğu için mi bilmiyorum? Sıkıntı yapıyor uyanıyor
Dişlerindendir canım. Ara ara böyle oluyorlar su bile içmek istemiyordu benimki. Sabah kahvaltıları işkence bizdeBende bu kış için uyku tulumu alacağım, benimkine de mümkün değil çorap giydiremiyoruz ve üstünü ancak çok derin uykusundayken örtebiliyoruz. Yalnız henüz buralarda havalar soğumadı. Gündüz klima bile açtığımız oluyor. Ancak şu sıralar tekrar iştahsızlık başladı, mümkünü yok ağzına birşey sürmüyor. Bu sıkıntı olunca başka hiç birşeye konsantre olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?