2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Agri kesiciyle uyudu mu canım?

Ayy
Tanıdık geldi canım anlattıkların. Daha önceki aylarda yaşadık. Çığlıkla uyanıp ne yaparsam yapayım susmuyordu. Memeyi görmüyor bile ağlamadan. Kucakta geze geze sakinleştirmeye çalışıyordum. Hatta birinde kucağımda sallayarak uyuttum. Bir gecede kucakta sakinleşip ayağıma aldım. Öyle uyumuşuz ben oturur vaziyette.
Çok şükür şu ara yapmıyor. Büyük ihtimal diştir. Çok zorlanıyorlar

6 tane çıkardı.daha önce milyonkez huysuzluk yapmışlığı var ama dün geceki gibisini ilk defa yaşadık.1.5/2 saat direnip uyurdu tekrar ağlayarak uyanmazdı hiç.bugün ne oldu anlamadım.az önce aynı krize yine girdi.ne yaptıysam susmadı.mahalleyi apartmanı inletti resmen.ve çaresizce yine ağrı kesici verdim.şimdi yine emerken uyuyakaldı.sanırım köpek dişlerini çıkaracak.bana öyle geliyor

O aralar bir de bizim idrar yolları sorunu çıkmıştı. Ilgisi var mıydı bilmiyorum ağrı çekmesine ama? Kesin bir yerleri ağrıyor Belki kulağa vuruyor dişler. Ya da gaz mı sıkıştırıyor. Bir anlayabilsek

Artık neden boyoe şeyleri yaptıklarını bilmek istiyorum en azından çözüm uretirdik

Neden böyle yaptıklarını okadar merak ediyorum ki uykusunu artık takmaz oldum tüm gün ağlama krizleri ve gerçekten tek lokma yememesi beni mahvediyor mama diye geziyor ağlayarak ama bişey yemiyor verdiklerini 2 kaşığı geçmez ne ara bu hale geldik yaa

Valla artık hafızamı sildirip uzun süre hafızamın boş kalmasını yeni şeylerin yüklenmesini istemiyorum.özellikle şu iki gündür kelimenin tek anlamıyla benim için ızdırap.sürekli çığlık çığlığa bağıran bir kadın oldım çıktım çünkü oğlum iki gündür ağlama krizlerine giriyor.odadan çıktığım anda çığlık çığlığa.aklımı yitirmek üzereyim.iştahsızlığından bahsetmiyorum bile

Yan yana dip dibe göz göze çok mutluyuz ama kesinlikle kipirdamiycam ben çiş e dahi gitme hakkım yok salya sümük birbirine giriyo

Benimki de ona özel yaptıklarımı yemiyor. Ama biz ne yersek istiyor. Geçen babasıyla paça çorbası içti Yeni tatlar denemek istiyorlar galibaYavaş yavaş önüne lokmalık parçalar koyuyorum. Mama sandalyesinde durmuyordu hiç böyle olunca oyalanıyor. Hem kendi yemeyi ögreniyor. Döke saça bir şekilde yiyor.

Memleketine gidip uzun kalanlara hayret ediyorum kızlar.Ben bir haftada burda daha çok yoruldum yemin ediyorum,tamam yemeğim yapılıyor temizlik yapmıyorum ama bu çocuk devamlı benim kucağımda mahvolmuş durumdayım.Örümceği de getirmedik mama Sandalyesini de.sürekli kucağımda evde çok daha rahattım.10 yaş da ben yaşlandım 2 hafta kalacaz bir de.Bir haftada 10 yaş yaşlandım yeminle.

Seni okadar iyi anlıyorum ki bir haftadir bendede durumlar bu ve nedensiz. tek lokma yemiyor sürekli ağlama krizi bana yapışık yaşama özellikle bu beni delirticek kaçacak yerin varsa bebeği oylayacak kişiler hiç durma git yoksa gerçekten elimizden bir kaza cikicak melegime gelen anlık sinirine hakim olamıyorum çoğu zaman ve olurda taşarsam saçma sapan bişey yaparım diye çok korkuyorum bu sebepten kafamızı boslatmamiz sart

Yeterki yesin mantığıyla herşeyi veriyorum ve herşeyi red ediyor resmen yemek yemeyi red ediyor kaşığı görsün kaçıyor kaşığa yokta atıyor ev o yüzden batmış durumda çocuğum olmadan önce neden sinirleniyor bu anneler yemiyorsa yemesin acık nca yer derdim ama aciksada yemiyor yemek yemeyi red ediyor

Ben annemlere bikaç saatliğine gittiğim zaman bile çileden çıkıyorum.bizim ev bizim minnoşa göre dizayn edildiği için annemlerde dahi olsa asla oğlum rahat etmiyor.dün ordaydık.bana hayatı zindan etti

Ben annemlere bikaç saatliğine gittiğim zaman bile çileden çıkıyorum.bizim ev bizim minnoşa göre dizayn edildiği için annemlerde dahi olsa asla oğlum rahat etmiyor.dün ordaydık.bana hayatı zindan etti
Gerçekten sinir krizi geçirmek üzereyim 1 hafta daha burdayım ama evde çok daha rahatmışım haberim yokmuş.örümceğe atıp rahat ediyordum en azından bir süreliğine.mama sandalyesi bir lüksmüş.zaten annem babam çok evhamlı aman düşecek aman kafası çarpacak çıldırmama çok az kaldı eve gidince yeri öpecem o derece yani.

Biİmkiside yemiyor.. Tamam sıcaktandır diyorum, ama nereye kadar. Tek yediği kavun, karpuz...onlarıda öyle 4-5 küçük lokmadan sonra bırakıyor. Geçen bir arkadaş kahvaltıda ne veriyorsunuz diye sormuştu, ben ne verirsem veriyim çocuk yemiyor ki

Allah sabır versin canım.gerçekten de kendi evimiz daha iyi.yatakları düzenleri alışkanlıkları hel evimizde.mecbur olsak idare ederiz tabiki de ortada mecburiyet olmayınca tam bir çileye dönüşüyor maalesef.en azından yemek derdim yok diyip kendini teselli etmeye çalışsan? Tahmin ediyorum gerçekten de bunalmışsındır da bişeylerle kendimizi avutmaya çalışmazsak da hayat bize daha da zor gelir

Ben benim oğlum da o işi sanki çözdüm.yani inşAllah yanılmam.tadını sevmediği şeyi yemediğini düşünüyorum.mesela dün kahvaltıda avokado dilimledim kaşarlı omlet ve kefir vardı.avokadoyu eline aldı biraz yedi ve yere attı.kaşarlı omletin suratına bile bakmadı ki bence oğlum yumurtayı sevemedi.kefirden de bıktı sanırım.hemen etsuyuna domates suyudu da eklediğim naneli sarımsaklı şehriye çorbası yaptım ve onu hapur hupur yedi.ve ağlaması kesildi.çocuk açmış meğer aradan 2 saat bile geçmeden ona buğday nişastasından muzlu tarçınlı ve çilekli muhallebi yaptım.onu da ayıla bayıla yedi ve gece sadece bir kez emmek için uyandı.zavallı çocuk açmış meğer ve sütüm ona artık yeterli gelmiyormuş bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…