- 12 Aralık 2016
- 1.066
- 1.272
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #36.401
Agri kesiciyle uyudu mu canım?Harika gecelerden birini de bugeceyaşadım.gece 2:30 ya da 3 tü tam olarak bilmiyorum saate bakmaya fırsat bile bulamadım.oğlum ağlayarak uyandı.çığlık çığlığa ağlama.meme veriyorum asla susmuyor da emmiyor da.su verdim yok susamamış da.balkona çıktık sustu.salıncakta oturduk yarım saat kadar.sonra konuşmaya başladı anlamsız sesler dede baba anne gibi şeyler işte.ses mahallede yankı yapınca içeri odaya geçtik.emzirdim.yatar pozisyonda emzirmeye geçince ağlıyor.ama benim de nasıl uykum var anlatamam.masaj emme derken saati 4:30 yaptık.4:30 da daldı.6:30 da tekrar aynı şekilde ağlayarak uyandı.ne yaptıysam yine susmadı.geldi babası aldı.bir saat kadar yatakta kaldım ama o ağlıyor.babası getirdi acıktı dedi ama emmiyorki.ağlıyor sadece.getirdim oyuncaklarının önüne koydum binbeter ağlamaya başladı.ağrıkesici verdim son çare.ağrıkesiciyi çok çok çok zorda kalmasam vermiyorjm da artkk çok zorladı.şimdi memede uyuyacak inşAllahh.diş değildir diye düşünüyorum çünkü damaklarda şişlik falan yok