• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar 9ay aşısını her şehir yapmıyor, memlekete gittik aşı dönemine denk geldi sağlık ocağına götürdüm bizim aşı takviminde yok siz orda yaptırın şehirlerdeki hastalık oranına göre vurulmaya biliyor dediler, eve geldik goturdum koldan yaptılar aşısını

Sol göğsüm çatlamak üZere.sağıyorum adamakıllı süt de gelmiyor.aşırı derecede sancı yapıyor neden böyle olduğu hakkında fikri olan var mı?

Sol göğsüm çatlamak üZere.sağıyorum adamakıllı süt de gelmiyor.aşırı derecede sancı yapıyor neden böyle olduğu hakkında fikri olan var mı?
Canınız bir şey mi çekti ? Geçenlerde bi yere yemek yemeye gittik yanımdaki arkadaş farklı bi yemek yedi de gözümün boncuğu düştü eve geldiğimde gece sol göğsüm taş gibi oldu. Ama ben sıcak su içinde sağdım rahatladı ertesi gün canımın çektiğini yedim iyi oldu. Normalde böyle şeylere inanamam pek ama sağ göğsüm yaraydı emzirmezsem mastit olur diye ağlaya ağlaya emziriyodum sağdaki hep daha çok dolar. Ama az dolan rahat emzirdiğim göğsüm şişip acıyınca gerçekten olabiliyomuş dedim

Kızlar annemlere geldim memlekete.bebek hiç bir şey yemiyor,mama sandalyesini de getirmemiştik,ne yemek yiyor ne kimse de duruyor.Sadece meme emiyor iliğime kadar sömürüyor.ne kadar sürecek daha bilen var mı?uzun kalacaktım ama bu gidişle kısa süre kalacağım.örümceği de getirmedik emeklemeyi ilerletti ama bu seferde heryeri dağıtıyor.o problem değil ama hiç bir şey yememesi canımı sıkıyor.

Gün içinde hep onu emzirin.mastit olmak üzeredir büyük ihtimal ben şişkinlik hissettiğimde hep aynı göğsü emzirdim özellikle bebek aç Ken

Şişlik hissediyorsan acıyla birlikte mastit olabilir canım🤔Acısa bile emzirmeye bak. Sıcak duşta masajla sağa bilirsin. 3 kez oldum hatırlamak istemiyorum😔

Kızlar benim kız kaç gündür kabız dün ılık suda oturttum çok az taş gibi çıkardı zorla bugün daha devamı var ama çıkaramıyor ve sanırsam makati çatlamış çünkü eskisinden farklı görünüyor alt tarafta kırmızılık çıkmış ortaya napmam gerekiyor geçer mi bu, birde pek yemek yemiyor hep anne sütü memlekette toplu ortamda yemek yediği sıra tuvaletini yapıyordu bir yakınım anne sütü kabız yapabiliyor dedi ondan mı kabız oluyor acaba

Kızlar doktora gittik ve evet makat çatlağı olmuş dedi üç tane krem yazdı bir tane şurup yazdı kakasını yumusatmasi için ve günde 4 defa ılık suya oturt dedi , ayrıca gözünde bir beyazlık vardı nokta kadar göz doktoru baktı bir darbe almış yada yara olmuş iltihap kapmış ama iyileşmiş beyaz leke kalır , şuan yinede bir damla yazayım gözüne dedi

Canim cok gecmis olsun. Bizde de makat
Kızlar doktora gittik ve evet makat çatlağı olmuş dedi üç tane krem yazdı bir tane şurup yazdı kakasını yumusatmasi için ve günde 4 defa ılık suya oturt dedi , ayrıca gözünde bir beyazlık vardı nokta kadar göz doktoru baktı bir darbe almış yada yara olmuş iltihap kapmış ama iyileşmiş beyaz leke kalır , şuan yinede bir damla yazayım gözüne dedi
Catlagi var. 5 6 ayliktan beri. Hangi kremleri kullaniyorsun? Hametan ve anestol. Bir de biogaia ve mommys bliss constupate ease kullaniyoruz

Kızlar annemlere geldim memlekete.bebek hiç bir şey yemiyor,mama sandalyesini de getirmemiştik,ne yemek yiyor ne kimse de duruyor.Sadece meme emiyor iliğime kadar sömürüyor.ne kadar sürecek daha bilen var mı?uzun kalacaktım ama bu gidişle kısa süre kalacağım.örümceği de getirmedik emeklemeyi ilerletti ama bu seferde heryeri dağıtıyor.o problem değil ama hiç bir şey yememesi canımı sıkıyor.
Canim biz evdeyiz benimki de on gündür dogru düzgün bisey yemiyor. Benim sütüm de cok yok. Gercekten yememesi cokkk yoruyor..

Canim cok gecmis olsun. Bizde de makat

Catlagi var. 5 6 ayliktan beri. Hangi kremleri kullaniyorsun? Hametan ve anestol. Bir de biogaia ve mommys bliss constupate ease kullaniyoruz
Sizede geçmiş olsun canım bizede hametan anestol ve balaban yazdı az önce başladım kullanmaya

Canim biz evdeyiz benimki de on gündür dogru düzgün bisey yemiyor. Benim sütüm de cok yok. Gercekten yememesi cokkk yoruyor..
Sorma aynı şekildeyiz geleli 1 hafta oldu. yoğurt yerdi normalde ona bile ağız açmıyor sadece meyve o da tek tük.Gerisi anne sütü nolacak bilmiyorum bir de emekliyor iyice zayıflayacak valla eve dönmeyi bile düşünüyorum,2 hafta daha buralardayız bakalım nolacak?

B Birmucize U Ummu gulsum 2020 Civciv saliha Civciv saliha cevaplarınız için çok teşekkür ederim.dün gece acile gittim.sabah genel cerraha gel dediler ama kuzenimi aradım o da sizim söylediklerinize benzer şeyler söyledi.eğer sıcak kompres yapmazsam mastit olacakmışım.sabahtan beri sıcak kompres yapıyorım çok şükür göğsüm yumuşadı.

Koltuk altı pozisyonunda emzirin benim çok oluyor o şekilde kurtuluyorum. nedenini bende bilmiyorum malesef hep kistlerime bağladım kanalı tikiyordur diyordum

Koltuk altı pozisyonunda emzirin benim çok oluyor o şekilde kurtuluyorum. nedenini bende bilmiyorum malesef hep kistlerime bağladım kanalı tikiyordur diyordum
Sağlık ocağı dokturumuz da oğluşunuz çok oburdur ondan olmuştur demişti 🤷‍♀️ memeyi aşırı vakumlayınca görülebilen bir durummuş.ne derece doğru bilemedim.dediğiniz gibi emziriyorum da ne bilim işte dün gece çok çok kötüydüm ama neyseki çok şükür geçti gitti

Sağlık ocağı dokturumuz da oğluşunuz çok oburdur ondan olmuştur demişti 🤷‍♀️ memeyi aşırı vakumlayınca görülebilen bir durummuş.ne derece doğru bilemedim.dediğiniz gibi emziriyorum da ne bilim işte dün gece çok çok kötüydüm ama neyseki çok şükür geçti gitti
Geçmiş olsun. Ben ilk olduğumda bir de ateşlenmiştim çok kötü. Tek başıma evde 3 aylık bebekle yataktan kalkamaz vaziyetteydim. Sonradan öğrendim ki bayılabilirmişim de. Çok şükür eşim gelene kadar dayanmışım. Hemen duşa sokup anneme götürdü beni. Bebeği görecek halde değildim. Hastaneyede gitmiyorum korona var diye. Sonraki günlerde de ateş olunca korona sandım test yaptırdım hatta. Cerraha gittim sonra. Çok kötü olmuş antibiyotik iğne kullanmak zorunda kaldım. Doktor o zaman yeniden tekrarlar ilaçlarını unutma dedi. Sonra tekrarladı yine tabii. Ateşim çok çıkmadan müdahale edip atlattım 2 kere.
Tersten emzirmeyi öneriyorlar böyle durumlarda. Ben dolu göğsün üzerine yatmıştım. Hafif ağrı vardı ama sonra berbat olmuştu. Sıkıştırmamak gerekiyor. Sizleri bilmiyorum da artık öyle şişme yok zaten. Dolu görünmüyorlar

Geçmiş olsun. Ben ilk olduğumda bir de ateşlenmiştim çok kötü. Tek başıma evde 3 aylık bebekle yataktan kalkamaz vaziyetteydim. Sonradan öğrendim ki bayılabilirmişim de. Çok şükür eşim gelene kadar dayanmışım. Hemen duşa sokup anneme götürdü beni. Bebeği görecek halde değildim. Hastaneyede gitmiyorum korona var diye. Sonraki günlerde de ateş olunca korona sandım test yaptırdım hatta. Cerraha gittim sonra. Çok kötü olmuş antibiyotik iğne kullanmak zorunda kaldım. Doktor o zaman yeniden tekrarlar ilaçlarını unutma dedi. Sonra tekrarladı yine tabii. Ateşim çok çıkmadan müdahale edip atlattım 2 kere.
Tersten emzirmeyi öneriyorlar böyle durumlarda. Ben dolu göğsün üzerine yatmıştım. Hafif ağrı vardı ama sonra berbat olmuştu. Sıkıştırmamak gerekiyor. Sizleri bilmiyorum da artık öyle şişme yok zaten. Dolu görünmüyorlar
Benimkilerde artık öyle aşırı şiş olmuyor.çünkü artık çok güçlü emiyor oğlum.dün kayınvalidem de göğsümün üstüne yatıp yatmadığımı sormuştu.hmm demek onunla alakalıymış.ben de yüzüstü yatmazsam uyuyamam.hamilelikte ve şu son bir aya kadar yan ve sırt üstü idare ediyordjm ama hiç tatmin etmiyordu açıkçası 🙄🙄

Çok geçmiş olsun çok kötü aciyor öyle olduğunda🥴 ama bebeğin çok emiyor ya canım süt ona göre çok geliyordur eğer yeterince emmediyse sıkışmış olabilir mi onu demek istemiştir belki. Ve üstüne yatincada kanallar sıkışıyor malesef

Back