• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oğlum ateşlendi 38 derece yıkıyorum düşüyor tekrar çıkıyor napcam bilemedim annemlerdeyim düşer bişi olmaz diyolar kardeşimin kedileri var onlardan mı mikrop kaptı, dişten mi bilemedim
Canım 38 üstü diş değildir diye biliyorum bende, klima vs açılıyorsa belki çarpmış olabilir , endişelenme ateş düşürücü verebilirsin

Dolven öneririm bizde o çok düşürmüştü soğuk almış olmasın ve 38 üstüne çıkınca diş olmuyor 38 ve altiysa distir demişti bana doktorum ve burdan bir arkadas söylemişti

Canım 38 üstü diş değildir diye biliyorum bende, klima vs açılıyorsa belki çarpmış olabilir , endişelenme ateş düşürücü verebilirsin
38 üstüne çıkmadı calpol veriyorum ılık suyla yıkıyorum düşmüyor ishalde başladı şimdi 39 derece olmadan endişelenmeyin yazıyor nette şu dönemde acile götürsem mi götürmesem mi napsam şaşırdım kaldım

Yememe olayı çok canımı sıkıyor, çeşitte sunuyorum aslında ama her öğün peşinde koşmak istemiyorum. Çeşit sunmakta doğru değil gibime geliyor... nasılsa başka birşey teklif edecek diye mi düşünüyor acaba😕 doktor, ne yiyeceğine sen, ne kadar yiyeceğine o karar versin diyor. Sıcaklardan bizde az yiyoruz, muhakkak etkilenyordur. ☹️ Ama yüzü kaşık kadar kaldı gibi geliyor
Benimkini gören herkes çok küçük cılız diyor yese bukadar takmam ama yemeyincede ayrı benim canımı sıkıyor. çeşit konusunda aslında mantıklı söylediğin. Karar verdim iki gün uyguladım ikram ederim yerse yer yemezse yemesin kendimi parçalayıp peşinde kosmucam dedim yaptım canı istediginde yedi açıkçası ikram ettim sadece sık sık

38 üstüne çıkmadı calpol veriyorum ılık suyla yıkıyorum düşmüyor ishalde başladı şimdi 39 derece olmadan endişelenmeyin yazıyor nette şu dönemde acile götürsem mi götürmesem mi napsam şaşırdım kaldım
Ben götürdüm benim bebeğim ateşi çıkınca fitil verdi ve düşmezse tekrar kullan dedi iki gün sürdü sonra geçti ama benimki dişten kaynaklı enfeksiyonu geçirmis soğukta almış

Ben götürdüm benim bebeğim ateşi çıkınca fitil verdi ve düşmezse tekrar kullan dedi iki gün sürdü sonra geçti ama benimki dişten kaynaklı enfeksiyonu geçirmis soğukta almış
Götürdüm bende boğazı kızarmış dedi. İğne oldu ateşi düştü fitil istemedim antibiyotik, ağrı kesici yazdı. İyileşsinler inş çok zormuş

Benimkini gören herkes çok küçük cılız diyor yese bukadar takmam ama yemeyincede ayrı benim canımı sıkıyor. çeşit konusunda aslında mantıklı söylediğin. Karar verdim iki gün uyguladım ikram ederim yerse yer yemezse yemesin kendimi parçalayıp peşinde kosmucam dedim yaptım canı istediginde yedi açıkçası ikram ettim sadece sık sık
Üzülme benimki içinde aynı şeyi söylüyorlar. Daha küçükken topikti. Şimdi çok hareketlendiler, ek gıdaya geçtik, sıcaklar derken normal olarak kilolu görünmüyorlar. Ee eskisi gibi haftada kilo almadıklarına göre.
Sağlıklı olsunlar ne yapalım sonra düzen oturur diye umuyorum

Üzülme benimki içinde aynı şeyi söylüyorlar. Daha küçükken topikti. Şimdi çok hareketlendiler, ek gıdaya geçtik, sıcaklar derken normal olarak kilolu görünmüyorlar. Ee eskisi gibi haftada kilo almadıklarına göre.
Sağlıklı olsunlar ne yapalım sonra düzen oturur diye umuyorum
Sagliklarinyerinde olsun gerçekten gerisi önemli degil

aynen canım, yese kilosunu takmıycam bende..içim de rahat olucak. birde "çocuğu yedirmiyor musun" diye söylemiyorlar mı deliriyorum. yani mümkün olabilir mi öyle birşey... bu da böyle bir süreç demek ki, Allah yardımcımız olsun

Kızlar bebeklerimize kahvalti ne veriyorsunuz? Bir ok kaşık gün içinde yemek yedirebiliyorum en azindan ama sabah kahvaltisi ne denesem olmuyor sabah sabah çorba falan mı denesem

diş süreci gerçekten çocukların inatçılığıyla da çok zor oluyor ben en sonunda verdim eline bebek bisküvisi onu kemirirp duruyor. Çok verdiğim için içeriği doğal ve organik olan Hero Baby organik bebek bisküvisini tercih ediyorum.

Kızlar benim günüm geçti 🤦‍♀️ Eşim test alacak onu bekliyorum.Ya hamileysem 😖😖 bu ay zaten garip bir şey yaşamıştık da eşim nedense ben kendimden eminim demişti 😏 daha vücudum hazır değil Allahım sen daha iyisini bilirsin de şu anda böyle bir şey psikolojikmen beni çok etkiler

Kızlar benim günüm geçti 🤦‍♀️ Eşim test alacak onu bekliyorum.Ya hamileysem 😖😖 bu ay zaten garip bir şey yaşamıştık da eşim nedense ben kendimden eminim demişti 😏 daha vücudum hazır değil Allahım sen daha iyisini bilirsin de şu anda böyle bir şey psikolojikmen beni çok etkiler
Zamanın en hayırlısını Allah bilir ama psikolojik olarak gerçekten senle aynı fikirdeyim umarım değilsin ama oyleysende Allah zaten sabrını verir 🙏 bizede haber et canim

selam kızlar. hala memleketteyiz. diş dönemi bi yandan sıcaklar bi yandan ki en kötüsü de bu çok fenayız. allah hepimizin yardımcısı olsun.
Biz de aynı durumdayız pertim çıkıyor. Allah saglık versin de zorlanıyoruz.eşim (söylemesi ayıptır)gerekirse çift prezervatif kullanırım diyor herhangi bir kazaya karşı. ailecek perişan oluyoruz.ama biliyorum geçecek hepsi. Rabbim tüm isteyenlere versin. Arefe günlerinde yavrularım olsun diye çok dua ettim .o yüzden böyle söylemem doğru değil belki ama .
Bugünümüze sonsuz şükürler olsun 🌺

Zamanın en hayırlısını Allah bilir ama psikolojik olarak gerçekten senle aynı fikirdeyim umarım değilsin ama oyleysende Allah zaten sabrını verir 🙏 bizede haber et canim
Öğleden sonra regli oldum canım çok şükür 🤲🤲 Okadar sevindim ki anlatamam 🎉🎉

Kızlar bebeklerimize kahvalti ne veriyorsunuz? Bir ok kaşık gün içinde yemek yedirebiliyorum en azindan ama sabah kahvaltisi ne denesem olmuyor sabah sabah çorba falan mı denesem
Omlet yapıyorum yanına peynir domates vs. Sonra uyuyor uyanınca meyve püresi hazırlıyorum blenderda onu veriyorum ikindi gibi de oda sıcaklığında yoğurt düzen böyle bizde

Back