- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #36.421
Annemin teorisi tutmuş sende Ağlasa, mızıldansa hemen açtır o aç diyorBen benim oğlum da o işi sanki çözdüm.yani inşAllah yanılmam.tadını sevmediği şeyi yemediğini düşünüyorum.mesela dün kahvaltıda avokado dilimledim kaşarlı omlet ve kefir vardı.avokadoyu eline aldı biraz yedi ve yere attı.kaşarlı omletin suratına bile bakmadı ki bence oğlum yumurtayı sevemedi.kefirden de bıktı sanırım.hemen etsuyuna domates suyudu da eklediğim naneli sarımsaklı şehriye çorbası yaptım ve onu hapur hupur yedi.ve ağlaması kesildi.çocuk açmış meğer aradan 2 saat bile geçmeden ona buğday nişastasından muzlu tarçınlı ve çilekli muhallebi yaptım.onu da ayıla bayıla yedi ve gece sadece bir kez emmek için uyandı.zavallı çocuk açmış meğer ve sütüm ona artık yeterli gelmiyormuş bunu anladım
Daha önce de dedim ya farklı tatlar denenebilir. Bence biraz da sıkıldılar. Zaten sıcaklar bir yandan. Şu sıra ayranı sevdi benimki. Ben çiğneyemez yutamaz diye hala evham yapıyorum ama baktım ısararak yemek istiyor. Dün kirazı soysam mı, zarı yutabilir mi, ezsem mi derken hop ısırdı elimdeyken? ikiye bölüp çıkardım çekirdekleri ısıra ısıra yedi
Biraz daha rahat olmak lazım galiba. Büyüdüler ama bizim korkular devam.