• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gunaydin kizlar kontrolumuz vardi bugun cok sukur kalp atışını dinledik 🤩
Ne mutlu sana. Çok sevindim 😍 😍
Günaydın hadi gözün aydın.benm de bugu 4 de var.saglikli olur inşallah
Hayırlı haberlerle gel inşallah 🤲🏻 🥰🥰
Kızlar günaydın :KK49: benim demir aşırı düşük çıktı ama doktor herhangi bir ilaç vermedi. 3 ay tamamlansın ondan sonra dedi normal mi bu ?
Hamile kalmadan 1 ay önce doktorda bana aşırı düşük demişti ve 6 ay ilaç kullanmamı istedi. 1 ay kullandım sonra Hamile kalınca doktorum ilk 3 ay gerek yok sonrasında zati kullanacaksın dedi bana da 😇
Benim de bugün kontrolüm var saat 4 de. İlk kez gidicem. Sat a göre 6+6 bakalım doktor ne diyecek. Dua edin bana da güzel sonuçlar alayım inşallah 🤲
Dualarımız seninle. İnşallah güzel haberlerle gel 😍😍🤲🏻

Oyy masallah kalp atışını duyanlara 😍😌
alıntılayıp yazamıyorum çünkü telefona kusucam sanıyorum cok uğraşınca 😩
Rabbim kolaylıklar versin 🌸Aklıma ablamın hamileliği geldi. Telefona ve bazı tv programlarına karşı aşırı hassasiyeti vardı. Hatta hamilelik geçtikten sonra bile izlerken kötü olduğu programı hâlâ izlemez 🤭

Kızlar merhaba bende burdayim artik eylülde kısmetse 2. yavrum geliyo. Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah bebislerimizin 7. Haftadayım benimde bulantılarım başladı cabuk geçsin diye dua ediyorum
Hayirlisi ile sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim 🙏bu bulantilar basa bela zaten😊

Kızlar bugün doktora gittim kalp atışını duyduk doktor normal dedi ultrason da 6+1 haftalık dedi ama adete göre öyle değil bi de düşük risk in var dedi olabilir dedi kendini yorma falan dedi bol bol su iç dedi çok korkuyorum
Rabbiminde izni ile hic bisi olmaz canim sen doktorunu dinle tuvalet disinda kalkma yat hep gonlunu ferah tut🙏

İnşallah arkadaşım
bir önceki bebeğim kalp atışı olmadığından düşmüştü
hamdolsun bu yavrunun kalp atışı nasip oldu
Mevlam hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize
Cok sevindim gozunaydin canimRabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah🙏😊

Benim de bugün kontrolüm var saat 4 de. İlk kez gidicem. Sat a göre 6+6 bakalım doktor ne diyecek. Dua edin bana da güzel sonuçlar alayım inşallah 🤲
Rabbiminde izniyle guzel sonuc alirsin insallah canim carsambada benim var sizlerde bana dua edin ne olur🙏😊

Selam canım doktordan geldim şimdi. Karından baktı gene birşey görünmüyor malesef. Sonra son kez alttan baktı yolk kesesi göründü çok şaşırdık. Kesede küçülme olmuş inşallah bebeğim tutunabilir. 2 hafta sonra randevu verdi bakalım kalp atışını dinlemek için.

Kızlar herkese merhaba uzun zamandır yazamadım bulantı ve tiksinmeler beni mahvetti o kadar kotuyum ki hiçbir sey yiyemiyorum kilo verdim :( Böyle zor gecirenler nasıl yemek yiyorsunuz lütfen tavsiye ❤️

Özel kliniği olan bi doktora gidiyorum coraspirin vermişti proteston verdi yanında taşı kanama veya ağrı olursa al sonra bana ulaş dedi
arkadaşın da dediği gibi tedbir bizde ama takdir yaradanda. biz iyi düşünelim. teslimiyet içinde olalım. hiçbirimizin gebeliğinin garantisi yok. inşallah sağlıkla alırız hepimiz yavrularımızı kucagımıza

Back