- 21 Şubat 2013
- 8.762
- 19.215
- 448
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.581
Teşekkür ederim canm inşallahinşallah canım güzel haberlerle gel inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canm inşallahinşallah canım güzel haberlerle gel inşallah
Evet çünkü ben 17. Gün falan yumurtluyorum. Adetim 31 günde bir oluyor. Takvimler ise 28 güne göre hesaplıyor.Sen demistin gec dollenme diye dogru bilmisin
Benimde bugün 4 de canm. İnşallah güzel haberler alırız.Benim de bugün kontrolüm var saat 4 de. İlk kez gidicem. Sat a göre 6+6 bakalım doktor ne diyecek. Dua edin bana da güzel sonuçlar alayım inşallah
Yeni ben canm63 den 60 kiloya düştüm.marul yiyebiliyor um desem. Hiç birşey almıyor midem. FenaKızlar herkese merhaba uzun zamandır yazamadım bulantı ve tiksinmeler beni mahvetti o kadar kotuyum ki hiçbir sey yiyemiyorum kilo verdim Böyle zor gecirenler nasıl yemek yiyorsunuz lütfen tavsiye
İnşaallahBenimde bugün 4 de canm. İnşallah güzel haberler alırız.♥♥♥
Çok sevindim kuzum senin adina. Rabbim hayirlisiyla kalp atisini duymayida nasip etsin. Gözün aydınSelam canım doktordan geldim şimdi. Karından baktı gene birşey görünmüyor malesef. Sonra son kez alttan baktı yolk kesesi göründü çok şaşırdık. Kesede küçülme olmuş inşallah bebeğim tutunabilir. 2 hafta sonra randevu verdi bakalım kalp atışını dinlemek için.
Kuzucuğumun fotosunu atmayı unutma bize güzel haberlerle gel inşaallah bacımBenimde bugün 4 de canm. İnşallah güzel haberler alırız.♥♥♥
Bana salatalık iyi geldi, tuzlayıp tuzlayıp yiyorum. Tuzlu leblebi, tuzlu peynir, yeşil elma, çubuk kraker önerdiler ama onlar fayda etmediKızlar herkese merhaba uzun zamandır yazamadım bulantı ve tiksinmeler beni mahvetti o kadar kotuyum ki hiçbir sey yiyemiyorum kilo verdim Böyle zor gecirenler nasıl yemek yiyorsunuz lütfen tavsiye ❤
Sağol canım benim aminn. Sende biran önce yetişirsin inşallah sene sonuna kadar sağlıklı bebişlerimiz olur inşallahhhh. Aminnnnnn.Çok sevindim kuzum senin adina. Rabbim hayirlisiyla kalp atisini duymayida nasip etsin. Gözün aydın
Az ve sik ye canim yagli ve baharatlardan uzak kal bana salatalik ve yogurt cok iyi gelio bide doktorunada soyle bence nelki bi ilac verirKızlar herkese merhaba uzun zamandır yazamadım bulantı ve tiksinmeler beni mahvetti o kadar kotuyum ki hiçbir sey yiyemiyorum kilo verdim Böyle zor gecirenler nasıl yemek yiyorsunuz lütfen tavsiye ❤
Dualarim seninle insallah iyi haberlerle grliceksinBenimde bugün 4 de canm. İnşallah güzel haberler alırız.♥♥♥
prilam diye bi ilaç verdi doktor onu içince gayet normal hayatıma devam ediyorum canım tavsiye ederimKızlar herkese merhaba uzun zamandır yazamadım bulantı ve tiksinmeler beni mahvetti o kadar kotuyum ki hiçbir sey yiyemiyorum kilo verdim Böyle zor gecirenler nasıl yemek yiyorsunuz lütfen tavsiye ❤
bence herkesi aynı şekilde değerlendirmeyin benim ablamın hamileliği de öyle geçti 1 hafta geridendi çok şükür şuan yeğenim 7 aylıkKızlar ultrasonda bebegin geriden ya da önden gitmesi ilk bakıldığında döllenmeyle alakalıdır. Yani gec yumurtlama olduğunda gec döllenme olur ve bebek adet başlangıcına göre geriden gelir. Ama ben bundan önceki hamileleiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bebegin ilk kesesini gördükten 10 gün sonra falan tekrar gittim. Ama ölçüm bir öncekiyle kıyaslandığında 5 gün geçmiş kadardı. Dr um ölçüm hatası olabilir dedi. Kalp atışı falan duyuldu. 15 gün sonra falan tekrar gittim. Bu sefer ölçüm 10 gün gecmiş kadardı. Doktor şaşırdı falan ama ölçümden olabilir dedi. 11. Hafta kontrolüne gittiğimde bebeğin kalbinin 8. Haftada durduğunu gördük. Maalesef kürtaj oldum. Dr um tekrar hamile kalırsam önlem olarak kan sulandırıcı başlarız demişti. Kendisi vefat etti. Şimdi gittiğim dr a yaşadığımı anlattım. Ama kan sulandırıcıya gerek yok dedi. Kalp atışı için başka doktora gideceğim ve ölçümü kontrol edeceğim. Sizler de bunu dikkate alın bence. 1 günlük fark çok sorun değil ama birkaç gün fark varsa bir sıkıntı var demek bence. Ama bunu ilk ultrason için demiyorum. Sonrakiler için.
Amin insallah canimmmSağol canım benim aminn. Sende biran önce yetişirsin inşallah sene sonuna kadar sağlıklı bebişlerimiz olur inşallahhhh. Aminnnnnn.
Bana göre geriden gelmesiyle alakası yok büyüme ve gelişme gösteriyorsa dediğinizle alakası yok benim de bir önceki gebeliğimde herşey yolundaydı hatta 2 gün önden gidiyordu ama aynı şekil benimde kürtajla sonuçlandı 12 haftalık kontrole gittiğimde kalbi durmuştuKızlar ultrasonda bebegin geriden ya da önden gitmesi ilk bakıldığında döllenmeyle alakalıdır. Yani gec yumurtlama olduğunda gec döllenme olur ve bebek adet başlangıcına göre geriden gelir. Ama ben bundan önceki hamileleiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bebegin ilk kesesini gördükten 10 gün sonra falan tekrar gittim. Ama ölçüm bir öncekiyle kıyaslandığında 5 gün geçmiş kadardı. Dr um ölçüm hatası olabilir dedi. Kalp atışı falan duyuldu. 15 gün sonra falan tekrar gittim. Bu sefer ölçüm 10 gün gecmiş kadardı. Doktor şaşırdı falan ama ölçümden olabilir dedi. 11. Hafta kontrolüne gittiğimde bebeğin kalbinin 8. Haftada durduğunu gördük. Maalesef kürtaj oldum. Dr um tekrar hamile kalırsam önlem olarak kan sulandırıcı başlarız demişti. Kendisi vefat etti. Şimdi gittiğim dr a yaşadığımı anlattım. Ama kan sulandırıcıya gerek yok dedi. Kalp atışı için başka doktora gideceğim ve ölçümü kontrol edeceğim. Sizler de bunu dikkate alın bence. 1 günlük fark çok sorun değil ama birkaç gün fark varsa bir sıkıntı var demek bence. Ama bunu ilk ultrason için demiyorum. Sonrakiler için.
size katılıyorum bu konuda çok haklısınız geriden gelip yakalayan da çok ilerde olan daBana göre geriden gelmesiyle alakası yok büyüme ve gelişme gösteriyorsa dediğinizle alakası yok benim de bir önceki gebeliğimde herşey yolundaydı hatta 2 gün önden gidiyordu ama aynı şekil benimde kürtajla sonuçlandı 12 haftalık kontrole gittiğimde kalbi durmuştu
Teşekkür ederim canm.insallahKuzucuğumun fotosunu atmayı unutma bize güzel haberlerle gel inşaallah bacım
Allah razı olsun canm.insallahDualarim seninle insallah iyi haberlerle grliceksin