• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bugün doktora gittim kalp atışını duyduk doktor normal dedi ultrason da 6+1 haftalık dedi ama adete göre öyle değil bi de düşük risk in var dedi olabilir dedi kendini yorma falan dedi bol bol su iç dedi çok korkuyorum
risk varsa iğne ve ilaçlara başlaması gerekirdi
dr mu değişseniz

Kızlar bugün doktora gittim kalp atışını duyduk doktor normal dedi ultrason da 6+1 haftalık dedi ama adete göre öyle değil bi de düşük risk in var dedi olabilir dedi kendini yorma falan dedi bol bol su iç dedi çok korkuyorum
neye göre risk gördü acaba kanama alanı falan mı gördü

risk varsa iğne ve ilaçlara başlaması gerekirdi
dr mu değişseniz
İlaç bebeğin tutunmaması durumunda veriliyor buradaki sorun gelişmeme sorunu, bir anda gelişip yetişebilir veya bir bozukluk olup gelişmeyebilir hemen doktor değişimi düşündürüp arkadaşı paniğe sevk etmeyelim bence:)
neye göre risk gördü acaba kanama alanı falan mı gördü
Arkadaşın söylediğine göre embriyo haftasına göre gelişmemiş.

İlaç bebeğin tutunmaması durumunda veriliyor buradaki sorun gelişmeme sorunu, bir anda gelişip yetişebilir veya bir bozukluk olup gelişmeyebilir hemen doktor değişimi düşündürüp arkadaşı paniğe sevk etmeyelim bence:)

kalp atışı dinlemiş ya açıkçası ritime göre diyorlar dr lar ama keşke detaylı sorsaydı arkadaşımız. dr gittiğimde ben de de oluyor nutkum tutuluyor soracaklarımı da unutup geliyorum :)

2 haftalıkken riskleri elemek bakımından kan sulandırıcılar ile prutolog iğneler başladı. ilk düşüğümde de keşke bu riskler göz önünde alınsaydı. nasip işte.

2 haftalıkken riskleri elemek bakımından kan sulandırıcılar ile prutolog iğneler başladı. ilk düşüğümde de keşke bu riskler göz önünde alınsaydı. nasip işte.
Ama gelişip bir anda kalbinin durması sorunu başka gelişmeme sorunu başka. İkisi farklı sebeplerden kaynaklanıyor. Neyse hepimi için hayırlısı inşallah, ilkinin de düşük olmasında vardır bir hayır keşke demeden şimdiye bak, dediğin gibi nasip böyleymiş.

Hayırlısı sana düşen şimdi sabırla beklemek sağlıklıysa zaten yetişecek ama sağlıksızsa da en hayırlısı belki de düşmesi, hiç korkma hayırlısı diye dua et. Kalp duydunuz mu?
Evet duyduk 120 ile atiyo dedi ben normal mi hocam bebek dedim normal dedi 2 hafta önce gittiğinde de kesenin etrafı kanlı düşük riski olabilir demisti

Günde yarim saat yürüyorum daha fazlasina korkuyorum, 12 haftayı sağ salim atlatalım da pilatese başlayacağım inşallah 🙏 Gebelik öncesi de spor yapıyordum haftada 4 gün kardiyo + ağırlık, gebelikten 6 ay once biraktim, şimdi hizla kilo alıyorum sanki, iştahım da fazla, 12. Haftayi iple çekiyorum pilates en azından sıkılaştıracak ve esneklik sağlayacak 😑
emzirme döneminde hızlı kilo veriliyormuş dünden beri aklımda o var.

Günaydın hatunlar bebişlerden güzel haberler alanlar gözünüz Aydın çok sevindim benimde cuma günü inşaallah kontrol bakalım 2 hafta oldu gitmeyeli alışmıştım her hafta gitmeye ya benimde regliye göre bugün 9+2 doktora göre 1 hafta geriden geliyor dedi kızım içinde öyle demişlerdi tam vaktinde doğdu 50 cm 3250 gr takılmıyorum geri ileri sağlıklı olsunda varsın geri olsun 1 hafta ☺️

Back