• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Saolasin canim. İlişkiden sonra 13. Gün kanda gördüm gebeliği sabırsızlanıp erken yaptırdım testi :) ama daha cok erken gitsen de kese görülmez dedi doktor hafta ici gidicem inşallah hem kalp atisinida duyarim diye acele etmedim.
Anladim iyi yapmissiniz guzel haberler verirsiniz bizlere insallah

Doktor bana gününü idare edebilecek kadar bir şeyler yesen yeter demişti, bazı günler çubuk kraker yesem bile bulantıma fayda etmiyor veya 3-4 çubuktan sonrasını midem kaldırmıyor. Yiyebildysen bence süper miden ne alıyorsa onu ye 😁 bu arada benim tam 6+0 da başladı bulantım, 8+3 e kadar tırmandı ve sonra kusmalar da başladı. Senin erken başlamış sanırım.
benim de 6+0 da başladı şu an 6+5 im

biraz önce acayip bir şey aşerdim. baharatlı çubuk kraker 😂😂😂😂😂

Aşermek çok farklı bir şeymiş ya :-) Ben de dün youtube da video izlerken karşıma tost videosu çıktı. Sağ olsun gece yaptı eşim yedim. Aşırı rahatladım :kk77::KK6:
Kızlar merhaba bende burdayim artik eylülde kısmetse 2. yavrum geliyo. Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah bebislerimizin 7. Haftadayım benimde bulantılarım başladı cabuk geçsin diye dua ediyorum
Hoş geldiniz aramıza. 🥰 Benim de bulantım yemek yedikten sonra oluyordu doktoruma söyledim ilaç verdi. Bi nebze daha iyiyim 🤗

kızlar spor yapan var mı aranızda? ben araştırıp zararsız gebelikte yapılabilecek şeyler bakınacağım. hem çok kilo almak istemiyorum zaten kilom var hem de belki doğumda kolaylık olur.
Günde yarim saat yürüyorum daha fazlasina korkuyorum, 12 haftayı sağ salim atlatalım da pilatese başlayacağım inşallah 🙏 Gebelik öncesi de spor yapıyordum haftada 4 gün kardiyo + ağırlık, gebelikten 6 ay once biraktim, şimdi hizla kilo alıyorum sanki, iştahım da fazla, 12. Haftayi iple çekiyorum pilates en azından sıkılaştıracak ve esneklik sağlayacak 😑

Aşermek çok farklı bir şeymiş ya :-) Ben de dün youtube da video izlerken karşıma tost videosu çıktı. Sağ olsun gece yaptı eşim yedim. Aşırı rahatladım :kk77::KK6:

Hoş geldiniz aramıza. 🥰 Benim de bulantım yemek yedikten sonra oluyordu doktoruma söyledim ilaç verdi. Bi nebze daha iyiyim 🤗
Saol canım hosbuldum bende gidicem birkaç gün sonra ilaç almayı düşünüyorum rahatlatır dediğin gibi

Kızlar günaydın :KK49: benim demir aşırı düşük çıktı ama doktor herhangi bir ilaç vermedi. 3 ay tamamlansın ondan sonra dedi normal mi bu ?

selamünaleyküm
sağlıklı haftalar olsun inş.
dr kontrolüm vardı
kalp atış sesi duyamasakta görüntüde gördük hamdolsun 6+3 günlük(adete göre gitmiyor)
enox ve proluton iğnelere, vitamin ve coraspirine devam
Sağlıkla gelsinler inşallah
güzel haberlerde kavuşmak üzere , kolay gelsin

selamünaleyküm
sağlıklı haftalar olsun inş.
dr kontrolüm vardı
kalp atış sesi duyamasakta görüntüde gördük hamdolsun 6+3 günlük(adete göre gitmiyor)
enox ve proluton iğnelere, vitamin ve coraspirine devam
Sağlıkla gelsinler inşallah
güzel haberlerde kavuşmak üzere , kolay gelsin
ne güzel haber :) ben de ilk başta görerek yetindim bak 3 hafta sonra çok şükür duyduk :) darısı sana inşallah

ne güzel haber :) ben de ilk başta görerek yetindim bak 3 hafta sonra çok şükür duyduk :) darısı sana inşallah
İnşallah arkadaşım
bir önceki bebeğim kalp atışı olmadığından düşmüştü
hamdolsun bu yavrunun kalp atışı nasip oldu
Mevlam hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize

Back