Yerim o kırk yıllık antepliyi
Vallahi maaşALLAH canım
ALLAH nazardan saklasın böyle sorunsuz yiyen bebeklere bayılıyorum
.Bizim abimizde çok istahsizdi zor yerdi.Belki kızım öyle olmaz diye ümit etmiştim.Cok şükür iştahsız değil ama alerjiydi yutamamaydi meme reddiydi çok zor besleniyoruz çok
bende senin gibi bodoslama dalayim dedim olaya benim kızin adını herkes Kibar kız koymuştu zaten uymadı
yumurta sarısının çok az kısmını ezerek verdim yedi bir iki lokma sonra o meşhur tükürme huyumuz başlıyor.. aslında tükürmese başaracağız . nasıl vazgecirecegim bu huyundan bilemiyorum.
bugun tekrar yoğurt deneyeceğim bakalım umarım tekrar sırtı kabarmaz.Dislerimiz kalsiyum eksikliğinden mi gelemedi acaba diye kafama takılıyor.
Daha neye alerjimiz olduğunu bir türlü kesinlestiremedik ki hala tek tek üç gün hepsini deneme aşamasındayız.guvenli listemiz çok sınırlı aynı şeyleri verip duruyorum çocuğa. öyle korkmadan direk yemek suları falan verebilmeyi çok isterdim.Seninki çabuk alışıyor anladığım kadarıyla .benim kiz sadece yerken içerken değil yüzüne krem sürerken gözüne uyku bandı falan takarkende nedense kendini sıkıp çırpınıp nefesini tutuyor.