- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.641
Evet canım üst diş.hem kabarık hem de patladı patlayacak.diş de görünüyor ve o kısım beyaz.eşim maalesef bugün geceye gidecek ama yarın evde.dün başağrısı krizi geçirdim saolsun ilgilendi.ama sıkıntı şu ki gece saat başından bile kısa bir sürede uyanıyor ve istediği tek şey meme.beni yoran o kısımCanım muhtemelen üst dişleri zorluyor. Kabarık mı damakları? bayramda eşin çalışmayacaksa biraz topu ona atmaya çalış canım, sen biraz dinlen. ben öyle Yapıcam, hem gece hem gündüz bedenimiz kaldırmıyor artık. H hamsigafa da tavsiye etmişti BaybayNight gece damlası var o da rahatlatıyor bebekleri aklında olsun
oo hayırlı uğurlu olsun canım, aferin küçük adama3.dişimiz de çıktı
Saol canım.darısı sizlere ... sancılı,uykusuz,huysuz olmayanından nasip olur inşAllahhhoo hayırlı uğurlu olsun canım, aferin küçük adama
Cnm bizim evin olduğu yer bir zamanlar yaylaymış ama şu anda pek yayla özelliği yok.şu anda gündüzleri çok sıcak oluyor ama geceleri daha sıcak yok.üstünü ince giydiriyorum ve benimki yüzüstü yatıyor ,sırtüstü asla uykuya dalamaz.yazın ne yapacağımı ben de bilemiyorum ama klimayı 27 derecede falan çalıştırıp kızının üzerine ince bir pike örtsen nasıl olur acaba?Kızlar benim bebeğim sırt üstü yatıyor ve geceleri sırtı çok terliyor. Yattığı odada klima var, yatırmadan önce çalıştırıyorum odanın sıcaklığı düşüyor. Ama sonrasında tekrar ısınıyor , bende klima çarpar diye o yatarken açamıyorum.üstüne Tek bir çıtçıtlı giydiriyorum ama o kadar terliyor ki gecede 3-4 sefer zıbınını değiştirmek zorunda kalıyorum. sizinkilerde terliyor mu, nasıl çare buldunuz?
Halamız hediye almıştı. Her gördüğünde bir çığlık atıp seviniyor benimkiKızlar eğitici köpekcik alan var mı çok istiyodum ondan aldım şimdi acaba almasamıydım diyorum. İş görür mü
Şimdilik sadece kafası terliyor. Henüz o kadar sıcak değil. Hatta serin geceleri. Üstünü açıp uyuyor ben de örtünmüyor diye ikide bir kalkıp örtüyorum.Kızlar benim bebeğim sırt üstü yatıyor ve geceleri sırtı çok terliyor. Yattığı odada klima var, yatırmadan önce çalıştırıyorum odanın sıcaklığı düşüyor. Ama sonrasında tekrar ısınıyor , bende klima çarpar diye o yatarken açamıyorum.üstüne Tek bir çıtçıtlı giydiriyorum ama o kadar terliyor ki gecede 3-4 sefer zıbınını değiştirmek zorunda kalıyorum. sizinkilerde terliyor mu, nasıl çare buldunuz?
arada dönüyor canım ama galiba sırt üstü ve kolları yukarıda daha rahat ediyor. Zaten yan yattığında da boynunun altı çok terliyor. Bence pozisyonundan ziyade hava sıcaklığından. Yaşadığımız yer çok sıcak. Bende üşütmekte çok terletmekten korkarım. sırtına ağızbezlerinden koymak aklıma geldi, en azından zıbın değiştirmektense bezi DeğiştiririmŞimdilik sadece kafası terliyor. Henüz o kadar sıcak değil. Hatta serin geceleri. Üstünü açıp uyuyor ben de örtünmüyor diye ikide bir kalkıp örtüyorum.
Benim ķızımda beşiğinde hep sırt üstü uyurdu kıpırdamadan. Bu huysuzluk zamanlarında yanıma aldıkça yan yatmaya alıştı. Uykudan önce büyük yatağa yatıyoruz bir o yana bir bu yana dönerken uyuyor. Beşiğinde yeterli mesafe yoksa belki ondan dönmüyordur. Yan uyursa o kadar terlemez . Şimdi biz de değistiricez beşiğini. Park yatakta daha rahat hareket eder diye
Bende bi müslin örtüyorum canım ama klimaya cesaret edemem sanırım.Cnm bizim evin olduğu yer bir zamanlar yaylaymış ama şu anda pek yayla özelliği yok.şu anda gündüzleri çok sıcak oluyor ama geceleri daha sıcak yok.üstünü ince giydiriyorum ve benimki yüzüstü yatıyor ,sırtüstü asla uykuya dalamaz.yazın ne yapacağımı ben de bilemiyorum ama klimayı 27 derecede falan çalıştırıp kızının üzerine ince bir pike örtsen nasıl olur acaba?
Bizde aldık canım, bizimki de bayılıyor. Kalbine basıyor, ışıklar çıkınca çok heyecanlanıyor. Tabi daha komutları yerine getiremiyorKızlar eğitici köpekcik alan var mı çok istiyodum ondan aldım şimdi acaba almasamıydım diyorum. İş görür mü
Benim kız yüz üstü yatmasına rağmen dehşet terliyor. Gece ben de zıbın değiştiriyorum .üzerinde tek zıbın altta uzun pijama giydiriyoruz ama artık tek zıbınla yatıracak gibiyim. Oda sıcaklığı 30 derece artık.Kızlar benim bebeğim sırt üstü yatıyor ve geceleri sırtı çok terliyor. Yattığı odada klima var, yatırmadan önce çalıştırıyorum odanın sıcaklığı düşüyor. Ama sonrasında tekrar ısınıyor , bende klima çarpar diye o yatarken açamıyorum.üstüne Tek bir çıtçıtlı giydiriyorum ama o kadar terliyor ki gecede 3-4 sefer zıbınını değiştirmek zorunda kalıyorum. sizinkilerde terliyor mu, nasıl çare buldunuz?
Ben aldım seviyor daha çok yiyor :) hoşuna gidiyorKızlar eğitici köpekcik alan var mı çok istiyodum ondan aldım şimdi acaba almasamıydım diyorum. İş görür mü
Mustelanın kremini aldım benkızlar sorduysam ya da yazdıysanız hiç hatırlamıyorum ama güneş kremi öneriniz var mı? karar veremiyorum bi türlü.
Bizimkinin hiç çıkmadı sürekli ağrıyor sadeceBütün gece adamakıllı uyumadı da uyutmadı daveeeee sabahın 6sından beri uyanık.sanırım 4.diş geliyor arada bir es verseydin be oğlum
baybay sizde işe yaradı mı? ben 1 hafta kullandım sonra kullanmadım. ara ara ihtiyaç olunca kullanıyorumCanım muhtemelen üst dişleri zorluyor. Kabarık mı damakları? bayramda eşin çalışmayacaksa biraz topu ona atmaya çalış canım, sen biraz dinlen. ben öyle Yapıcam, hem gece hem gündüz bedenimiz kaldırmıyor artık. H hamsigafa da tavsiye etmişti BaybayNight gece damlası var o da rahatlatıyor bebekleri aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?