- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #35.661
Ay inşAllahhhhhBizimkinin hiç çıkmadı sürekli ağrıyor sadece 4. Çıktık tan sonra ağrısı artık diner uzun süre rahat olursunuz umarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşAllahhhhhBizimkinin hiç çıkmadı sürekli ağrıyor sadece 4. Çıktık tan sonra ağrısı artık diner uzun süre rahat olursunuz umarim
Ben şehriye pilavının içine koymuştum.verdim valla çok şükür bir şey olmadı.Kızlar, domates veren var mı bebeğine pişirince asitik özelliğini kaybediyormuş
Yeşil fasulye yapcamda ona ekleyim dedim bendeBen şehriye pilavının içine koymuştum.verdim valla çok şükür bir şey olmadı.
Ben 3 gün kuralına uydum şimdi de yemeklerin arasında korkusuzca veriyorum çok şükürYeşil fasulye yapcamda ona ekleyim dedim bende
Ben üç gün kullandım ilk iki gün Daha iyi uyudu, 3.gün pek farketmedi. Bence de ara ara kullanmak gerekiyor, bünye alıştı mı pek fayda etmiyor gibi hissettim. Bende üst üste iki gün uykusuzluk çekersek üçüncü gün veririm diye düşündümbaybay sizde işe yaradı mı? ben 1 hafta kullandım sonra kullanmadım. ara ara ihtiyaç olunca kullanıyorum
Kızlar, domates veren var mı bebeğine pişirince asitik özelliğini kaybediyormuş
Canim allah kolaylık versin ins.. neydi ki mesleğin? Bayramda bile zorluyorlarHerkese iyi bayramlar. Ben bayramda ful çalıştığım için hiçbir şey anlamadım.
Geceler bizde de kötü geçiyor.
Üst dişler geliyor.
O kadar çok çalışıyorum ki , kızımın sadece temel ihtiyaçlarını karşılıyorum. Oyunlar oynayamıyorum. Çok üzülüyorum bu duruma
Salata suyunda narekşisi,limon falan oluyor mu canım?Ben yediğim her şeyi veriyorum canım. Bal ve çikolata hariç. Yemeklerim mesela salçalı oluyor ayrıca salataların suyunu da veriyorum bir sıkıntı yaşamadım
Nar ekşisi yok limon var ama koysaydım onu da verirdim açıkçası. Ben ek gıdaya geçiş tablolarına çok takılmıştım ama meğerse yetmiyormuş bebeğime. Bir kan tahlili verdik ki değerler yerlerde. İyi ki gitmişiz doktora. Ne yiyorsan bebeğine de aynısından ver salçasız yemeğe benziyor demişti 1 aydır ancak toparlanmaya başladı çocukSalata suyunda narekşisi,limon falan oluyor mu canım?
Hmmm ozaman ben de coşkuyu vereyim.gerçi az önce bizim yediğimiz taze fasulyeden ve ayranaşı çorbasından verdim ve çocuk ayıla bayıla nefes bile almadan yedi.meğer çocuk sıkılmış bebek yemeklerinden geçen gün de bir gece suya yatırdığım peynirle börek yapmıştım ondan da yedi bayaa.bir de bayramda baklava da verdim daha vermiyorum diye de ağladı tadına bak yeter oburlaşma diye de terbiye ettim sıpayıNar ekşisi yok limon var ama koysaydım onu da verirdim açıkçası. Ben ek gıdaya geçiş tablolarına çok takılmıştım ama meğerse yetmiyormuş bebeğime. Bir kan tahlili verdik ki değerler yerlerde. İyi ki gitmişiz doktora. Ne yiyorsan bebeğine de aynısından ver salçasız yemeğe benziyor demişti 1 aydır ancak toparlanmaya başladı çocuk
Hmmm ozaman ben de coşkuyu vereyim.gerçi az önce bizim yediğimiz taze fasulyeden ve ayranaşı çorbasından verdim ve çocuk ayıla bayıla nefes bile almadan yedi.meğer çocuk sıkılmış bebek yemeklerinden geçen gün de bir gece suya yatırdığım peynirle börek yapmıştım ondan da yedi bayaa.bir de bayramda baklava da verdim daha vermiyorum diye de ağladı tadına bak yeter oburlaşma diye de terbiye ettim sıpayı
Evet ben de valla canım.kimse tutamaz artık beniGerçekten öyle. Meğer açmış bebekler. Ben daha da uymam o tablolara 8.5 ay oldu zaten bal ve çikolata hariç tadı uygun olan her şeyi vereceğim
Canim merak ettim, tahlilde neler eksik çıktı? Bizim de bebislerimize yaptigimiz eksik bisi olmasin.diye öğrenmek isterimNar ekşisi yok limon var ama koysaydım onu da verirdim açıkçası. Ben ek gıdaya geçiş tablolarına çok takılmıştım ama meğerse yetmiyormuş bebeğime. Bir kan tahlili verdik ki değerler yerlerde. İyi ki gitmişiz doktora. Ne yiyorsan bebeğine de aynısından ver salçasız yemeğe benziyor demişti 1 aydır ancak toparlanmaya başladı çocuk
Teşekkür ederim yazılım destek. 1.5 yılda bir bayram nöbeti denk geliyor.Canim allah kolaylık versin ins.. neydi ki mesleğin? Bayramda bile zorluyorlar
Ben en başından beri verdiğim şeyleri hafif pütürlü vermeye başlamıştım.mesela yumurta sarısını bile hiç pürüzsüz bir kıvamda vermedim.bodozlama daldım yani işin içine bence dehşete düşme canım yavaş yavaş olacak iş bu.1 yaşına kadar bebeğine ek gıda vermeyen anneler bile var(örnek kv.göğüsleri taşıyormuş diye sütünün bebeklerine yettiğini düşünüp hiç ek gıda işine girişmemiş ) ben çok titizlendim.ayrı yemekler tuz koymamalar falan ama şimdiki aklım olsa hiç de okadar titizlenmezdim açıkçası.dün kuzenimle konuştum onunda oğlu şu anda 4.5 aylık ve 4. Çocuğu.o da tadımlara başlamış ama kendi yedikleri yemeklerden tattırmaya başlamış mesela.şimdi düşündüğümde aşırı mantıklı gelmeye başladı.ben dün taze fasulye ve ayranaşı çorbası verdim oğlum ayıla bayıla iştahla yedi hatta kaşık geç gelince huysuzlanıyordu. Evet geçen gün baklava verdim 40yıllık antepli gibi yedi mesela hatta daha da istedi ağladı sızladı ağır gelir diye vermedim.birkaç lokmadan öteye gitmedim.yediklerinin tanelerini büyüttükçe ilk etapta oğlum kusacakmış gibi böğürüyordu ama hiç müdahale etmiyordum.bekliyordum önce kendini kurtaracak gibi mi değil mi? Eğer başedemiyorsa müdahale ettim.bu şekilde biraz zaman geçtikten sonra alışıyor.ben ilk büyük parçalar olarak yumuşak büyüklerden başladım.mesela erişte ve arpa şehriye çorbası.onlarda hiç sıkıntı yaşamadık mesela.et suyuna arpa şehriye çorbası yapıp yedirdim ama arpa şehriyesi ya da eriştesi fazlaydı.bu şekilde ilerledim canım.sana ve minnoşa kolay gelsinKızlar selam nasılsınız? fırsat bulup ne zamandır giremedim .gecenin bir yarısı yazdıklarınızı okudukça uykum kaçtı.Makarnalar arpa sehriyeler kıymalı salçalı yemekler hatta baklava börek falan okuyunca kızım adına dehşete düştüm biz hâlâ pürüzsüz muhallebden başka bir şey yiyemiyoruz.corba ve purelerdeki azıcık çekilmiş pirinç tanelerini bile yutamiyor tükürüyor kızım (alt dişleri bile çıkmadı daha )az zorlasam tüm yediklerini kusuyor.alistirma bardagiyla su fln içerken birşey yutarken çırpınıyor korkup nefesini tutuyor sanki.sizinkilerde öyle yapiyormu nasıl alistirdiniz bunları yemeye?her öğün ne yedirecegimi şaşırmış durumdayım
Ben hiç putursux birşey yapmadım.baslarda yiyemeyecek gibi olduğunda yoğurtla veriyordum ama şimdi mangalda tavuk bile yiyosu içerken nefesini tutma bizde de var biberon başlığı almadım bı turlu belki biberonla daha kolay içerdi.dis benimkinde hiç yok henüzKızlar selam nasılsınız? fırsat bulup ne zamandır giremedim .gecenin bir yarısı yazdıklarınızı okudukça uykum kaçtı.Makarnalar arpa sehriyeler kıymalı salçalı yemekler hatta baklava börek falan okuyunca kızım adına dehşete düştüm biz hâlâ pürüzsüz muhallebden başka bir şey yiyemiyoruz.corba ve purelerdeki azıcık çekilmiş pirinç tanelerini bile yutamiyor tükürüyor kızım (alt dişleri bile çıkmadı daha )az zorlasam tüm yediklerini kusuyor.alistirma bardagiyla su fln içerken birşey yutarken çırpınıyor korkup nefesini tutuyor sanki.sizinkilerde öyle yapiyormu nasıl alistirdiniz bunları yemeye?her öğün ne yedirecegimi şaşırmış durumdayım
Ben suyu çoğu zaman çay bardağıyla veriyorum.okadar hoşuna gidiyorki.dişleriyle bardağa vura vura zevkle içiyor sıpaBen hiç putursux birşey yapmadım.baslarda yiyemeyecek gibi olduğunda yoğurtla veriyordum ama şimdi mangalda tavuk bile yiyosu içerken nefesini tutma bizde de var biberon başlığı almadım bı turlu belki biberonla daha kolay içerdi.dis benimkinde hiç yok henüz
Ben suyu çoğu zaman çay bardağıyla veriyorum.okadar hoşuna gidiyorki.dişleriyle bardağa vura vura zevkle içiyor sıpa
Hmmm oyun da oynuyor olabilir minnoşBen de çay bardağı ile veriyrm da nefesini tutuyuo genxine kaçıyor sanirim