• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım muhtemelen üst dişleri zorluyor. Kabarık mı damakları? bayramda eşin çalışmayacaksa biraz topu ona atmaya çalış canım, sen biraz dinlen. ben öyle Yapıcam, hem gece hem gündüz bedenimiz kaldırmıyor artık. H hamsigafa da tavsiye etmişti BaybayNight gece damlası var o da rahatlatıyor bebekleri aklında olsun
Evet canım üst diş.hem kabarık hem de patladı patlayacak.diş de görünüyor ve o kısım beyaz.eşim maalesef bugün geceye gidecek ama yarın evde.dün başağrısı krizi geçirdim saolsun ilgilendi.ama sıkıntı şu ki gece saat başından bile kısa bir sürede uyanıyor ve istediği tek şey meme.beni yoran o kısım 😫😫 damlaya da eşim baksın bugün saol canım 🤲👌

Kızlar benim bebeğim sırt üstü yatıyor ve geceleri sırtı çok terliyor. Yattığı odada klima var, yatırmadan önce çalıştırıyorum odanın sıcaklığı düşüyor. Ama sonrasında tekrar ısınıyor , bende klima çarpar diye o yatarken açamıyorum.üstüne Tek bir çıtçıtlı giydiriyorum ama o kadar terliyor ki gecede 3-4 sefer zıbınını değiştirmek zorunda kalıyorum. sizinkilerde terliyor mu, nasıl çare buldunuz?

Kızlar benim bebeğim sırt üstü yatıyor ve geceleri sırtı çok terliyor. Yattığı odada klima var, yatırmadan önce çalıştırıyorum odanın sıcaklığı düşüyor. Ama sonrasında tekrar ısınıyor , bende klima çarpar diye o yatarken açamıyorum.üstüne Tek bir çıtçıtlı giydiriyorum ama o kadar terliyor ki gecede 3-4 sefer zıbınını değiştirmek zorunda kalıyorum. sizinkilerde terliyor mu, nasıl çare buldunuz?
Cnm bizim evin olduğu yer bir zamanlar yaylaymış ama şu anda pek yayla özelliği yok.şu anda gündüzleri çok sıcak oluyor ama geceleri daha sıcak yok.üstünü ince giydiriyorum ve benimki yüzüstü yatıyor ,sırtüstü asla uykuya dalamaz.yazın ne yapacağımı ben de bilemiyorum ama klimayı 27 derecede falan çalıştırıp kızının üzerine ince bir pike örtsen nasıl olur acaba?

Kızlar eğitici köpekcik alan var mı çok istiyodum ondan aldım şimdi acaba almasamıydım diyorum. İş görür mü
Halamız hediye almıştı. Her gördüğünde bir çığlık atıp seviniyor benimki😍 Oturmayı sevmeyen bir bebek olsa da biraz oyalanıyor onunla. Babasıyla oynuyorlar. Kalbine basmayı ve burnundan öpmeyi öğretmiş babası. Çok tatlı öp kızım köpeğini diyor. Burnuna dogru götürüyor ağzını😄

Şimdilik sadece kafası terliyor. Henüz o kadar sıcak değil. Hatta serin geceleri. Üstünü açıp uyuyor ben de örtünmüyor diye ikide bir kalkıp örtüyorum.
Benim ķızımda beşiğinde hep sırt üstü uyurdu kıpırdamadan. Bu huysuzluk zamanlarında yanıma aldıkça yan yatmaya alıştı. Uykudan önce büyük yatağa yatıyoruz bir o yana bir bu yana dönerken uyuyor. Beşiğinde yeterli mesafe yoksa belki ondan dönmüyordur. Yan uyursa o kadar terlemez . Şimdi biz de değistiricez beşiğini. Park yatakta daha rahat hareket eder diye

Şimdilik sadece kafası terliyor. Henüz o kadar sıcak değil. Hatta serin geceleri. Üstünü açıp uyuyor ben de örtünmüyor diye ikide bir kalkıp örtüyorum.
Benim ķızımda beşiğinde hep sırt üstü uyurdu kıpırdamadan. Bu huysuzluk zamanlarında yanıma aldıkça yan yatmaya alıştı. Uykudan önce büyük yatağa yatıyoruz bir o yana bir bu yana dönerken uyuyor. Beşiğinde yeterli mesafe yoksa belki ondan dönmüyordur. Yan uyursa o kadar terlemez . Şimdi biz de değistiricez beşiğini. Park yatakta daha rahat hareket eder diye
arada dönüyor canım ama galiba sırt üstü ve kolları yukarıda daha rahat ediyor. Zaten yan yattığında da boynunun altı çok terliyor. Bence pozisyonundan ziyade hava sıcaklığından. Yaşadığımız yer çok sıcak. Bende üşütmekte çok terletmekten korkarım. sırtına ağızbezlerinden koymak aklıma geldi, en azından zıbın değiştirmektense bezi Değiştiririm 🤷‍♀️

Cnm bizim evin olduğu yer bir zamanlar yaylaymış ama şu anda pek yayla özelliği yok.şu anda gündüzleri çok sıcak oluyor ama geceleri daha sıcak yok.üstünü ince giydiriyorum ve benimki yüzüstü yatıyor ,sırtüstü asla uykuya dalamaz.yazın ne yapacağımı ben de bilemiyorum ama klimayı 27 derecede falan çalıştırıp kızının üzerine ince bir pike örtsen nasıl olur acaba?
Bende bi müslin örtüyorum canım ama klimaya cesaret edemem sanırım. 🤷‍♀️

Benim kız yüz üstü yatmasına rağmen dehşet terliyor. Gece ben de zıbın değiştiriyorum .üzerinde tek zıbın altta uzun pijama giydiriyoruz ama artık tek zıbınla yatıracak gibiyim. Oda sıcaklığı 30 derece artık.
Kızlar eğitici köpekcik alan var mı çok istiyodum ondan aldım şimdi acaba almasamıydım diyorum. İş görür mü
Ben aldım seviyor daha çok yiyor :) hoşuna gidiyor

Herkese iyi bayramlar. Ben bayramda ful çalıştığım için hiçbir şey anlamadım.
Geceler bizde de kötü geçiyor.
Üst dişler geliyor.
O kadar çok çalışıyorum ki , kızımın sadece temel ihtiyaçlarını karşılıyorum. Oyunlar oynayamıyorum. Çok üzülüyorum bu duruma :(

Bütün gece adamakıllı uyumadı da uyutmadı da 😖😖 veeeee sabahın 6sından beri uyanık.sanırım 4.diş geliyor 😫😫😫 arada bir es verseydin be oğlum 😢😢
Bizimkinin hiç çıkmadı sürekli ağrıyor sadece😔 4. Çıktık tan sonra ağrısı artık diner uzun süre rahat olursunuz umarim

Canım muhtemelen üst dişleri zorluyor. Kabarık mı damakları? bayramda eşin çalışmayacaksa biraz topu ona atmaya çalış canım, sen biraz dinlen. ben öyle Yapıcam, hem gece hem gündüz bedenimiz kaldırmıyor artık. H hamsigafa da tavsiye etmişti BaybayNight gece damlası var o da rahatlatıyor bebekleri aklında olsun
baybay sizde işe yaradı mı? ben 1 hafta kullandım sonra kullanmadım. ara ara ihtiyaç olunca kullanıyorum

Back