• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba kızlar ben de hala dr gitmedim. İlk öğrendiğim de keseyi gördüm o kadar. Randevum yarın. Kalp atışı ve bebişimi inşallah yarın görücem. 3. Gebelik 2. Bebiş olunca tabi daha rahat oluyomuş insan 😄
ben de oyle çarşambaya aldım randevu ikinci bebek olunca boyle oluyo sanirim😅

kızlar spor yapan var mı aranızda? ben araştırıp zararsız gebelikte yapılabilecek şeyler bakınacağım. hem çok kilo almak istemiyorum zaten kilom var hem de belki doğumda kolaylık olur.

Yeminle daha bugun benimde aklimdan gecti nerde bulcaz ki bu mevsimde😳
Bilmiyorum 😑eşim yarın makro market e bakacak inşallah vardır internette araştırdım dondurulmuş satılıyor öyle de ben yiyemem koku hassasiyetim var çok fena donuk tat koku ağzıma gelir sevmem 🤣

kızlar spor yapan var mı aranızda? ben araştırıp zararsız gebelikte yapılabilecek şeyler bakınacağım. hem çok kilo almak istemiyorum zaten kilom var hem de belki doğumda kolaylık olur.
Bu haftalarda yürümek ve yüzmek en güzeli, zaten bulantılar dolayısıyla az yemek yediğim ve çok halsizim olduğum için 3 haftadır yürüyüşü bıraktım ben. Öncesinde günde en az yarım saat mutlaka yürüdüm.
12. Haftadan sonra doktorundan da onay alarak farklı sporlara başlayabilirsin diye biliyorum. Özellikle pilatesi öneriyorlar.

Bu haftalarda yürümek ve yüzmek en güzeli, zaten bulantılar dolayısıyla az yemek yediğim ve çok halsizim olduğum için 3 haftadır yürüyüşü bıraktım ben. Öncesinde günde en az yarım saat mutlaka yürüdüm.
12. Haftadan sonra doktorundan da onay alarak farklı sporlara başlayabilirsin diye biliyorum. Özellikle pilatesi öneriyorlar.
doktoruma danışmadan bişey yapmayayım yürüyüşten başka en iyisi. bende bulantı zirvede ama canım çubuk kraker çekti oturdum bir paket yedim mesela.

doktoruma danışmadan bişey yapmayayım yürüyüşten başka en iyisi. bende bulantı zirvede ama canım çubuk kraker çekti oturdum bir paket yedim mesela.
Doktor bana gününü idare edebilecek kadar bir şeyler yesen yeter demişti, bazı günler çubuk kraker yesem bile bulantıma fayda etmiyor veya 3-4 çubuktan sonrasını midem kaldırmıyor. Yiyebildysen bence süper miden ne alıyorsa onu ye 😁 bu arada benim tam 6+0 da başladı bulantım, 8+3 e kadar tırmandı ve sonra kusmalar da başladı. Senin erken başlamış sanırım.

Kızlar merhaba bende burdayim artik eylülde kısmetse 2. yavrum geliyo. Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah bebislerimizin 7. Haftadayım benimde bulantılarım başladı cabuk geçsin diye dua ediyorum
Hayirli olsun dr a gittiniz mi kese vs gördünüz mu

Hayirli olsun dr a gittiniz mi kese vs gördünüz mu
Saolasin canim. İlişkiden sonra 13. Gün kanda gördüm gebeliği sabırsızlanıp erken yaptırdım testi :) ama daha cok erken gitsen de kese görülmez dedi doktor hafta ici gidicem inşallah hem kalp atisinida duyarim diye acele etmedim.

İlaç önermedi mi bulantınıza doktor ? Bana prilam diye bir ilaç verdi çok iyi geldi sayesinde yemeye başladım bir haftaya 2 kilo vermiştim

Back