- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.381
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun okudum inşallah canım Allah rahmet eylesin inşallahKızlar bizde artık tek çıtçıtlıylayız. Çorap vs de yok ve iki gündür farkediyorum daha güzel basıyor..demek ki çorapları parkede kayıyordu. Kızlar birde benim büyüğümün ilkokul öğretmeni vefat etti. Hatta Show haber’e çıktı , belki denk gelmişsinizdir. ismi Esra Tekkaya, melek gibi bir kızdı, melek olducanlı ders sırasında beyin kanaması geçirmiş, iki gün yoğun bakımda kaldı ama kurtaramadılar maalesef. Oğlum çok üzüldü, söylemekte çok tedirgin olduk ama bütün arkadaşları biliyordu ve kendi aralarında konuşurlar diye bizden öğrensin istedik. Olur da vaktiniz olursa ruhuna bir Fatiha okur musunuz.?
Ben bı cesaret koydum önüne bütün olarak aldı ısırdı yedi valla dene sonuçta su yanında olur dayarsin suyu yutamazsaAy kızlar siz baya baya katı verebiliyorsunuz ya, maşallah, azar azar bölüp mü önüne koyuyorsunuz? Mesela pankek yaptınız diyelim, pankeki eline mi veriyorsunuz yoksa küçük parçalara ayırıp ağzına mı koyuyorsunuz? Ben çok paniğim, düşününce bile karnına kramplar giriyor. Çorbada pirinç varsa bile hatim indirerek ağzına kaşığı uzatıyorum. Beni yüreklendirin nolur
Bende artık butyuk besige gecircem anlasilanBu sebepten hicbi çocuğumu besige koyamadum ayaklaninca bunda ne olacak acaba
Çok geçmiş olsun canımFırsat bulup yazamıyorum verdiğimiz idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmıştıAntibiyotik iğne başlandı sonuna geldik artık Yeniden tahlil yapılacak umarım gerilemiştir. Tam da tatil dönemine denk geldi. Bayram sonrası uzmanına götüreceğim inşallah.
Bugün bende denicem bizim bıdık zaten çok hareketli hiperaktif olmasından korkuyoruz bakalım rahat uyucak mi artık iki oda arası mekik dokurum.gibi geliyorBizimkide anne yanında ayağa kalkmaya başlamıştı bizim yatağa geçiş yapmaya çalışıyordu büyük beşiğe geçtik meğer yavrum rahat uyuyamıyormuş sabaha kadar gezerek uyuyor
Bide ben hala anakucağı kullanıyorum yemeklerini daha kolay yediriyorum orda bizimki anakucağından iniyor eeee eee die sallıyor aştık kendimizi diyorum
Ayy bende ne yapmam dediysem yaptım valla ilk zamanlar midenin alışması için dikkat etmek gerek doğru ama sonra okadar yapmam heralde bı sekiz olsunben kuru fasulye, bezelye, nohut verdim. :) artık ona özel çok nadir yapıyorum. Ya bu ara çok yoğunum girip yazamıyorum, göz attığım kadarıyla salça sorun mu? tuz sorun mu? diye yazanlar olmuş. Benim dr baştan beri ayrı yemek yapma tadımları bitirdikten sonra dedi. günlük 30gr gibi rakamı tam net hatırlamıyorum tuz almaları gerekiyormuş. Çok az tuzla yaparsan yeterli olur dedi. baharat koymuyorum .Salçayı deneyerek verdim sıkıntı olmadı. Hatta geçen elektrikli mangalda pişen tavuğu yedi daha doğrusu kemirdi :)) yedi dediğime bakmayın tadına baktı versem yerdi. Köfte yiyordum atladı verdim biraz.
Yapmam değim ne varsa hepsini yaptım arkadaşlar. Hele hele kınadıklarımı offff :))))
Allah rahmet eylesin okudum canım bizde eşimle onu konuştuk dün çok üzücü ne zaman ölüm gelicek anlamiyoru,.Kızlar bizde artık tek çıtçıtlıylayız. Çorap vs de yok ve iki gündür farkediyorum daha güzel basıyor..demek ki çorapları parkede kayıyordu. Kızlar birde benim büyüğümün ilkokul öğretmeni vefat etti. Hatta Show haber’e çıktı , belki denk gelmişsinizdir. ismi Esra Tekkaya, melek gibi bir kızdı, melek olducanlı ders sırasında beyin kanaması geçirmiş, iki gün yoğun bakımda kaldı ama kurtaramadılar maalesef. Oğlum çok üzüldü, söylemekte çok tedirgin olduk ama bütün arkadaşları biliyordu ve kendi aralarında konuşurlar diye bizden öğrensin istedik. Olur da vaktiniz olursa ruhuna bir Fatiha okur musunuz.?
Büyük beşik ne demek nasıl oluyorBen bı cesaret koydum önüne bütün olarak aldı ısırdı yedi valla dene sonuçta su yanında olur dayarsin suyu yutamazsa
Bende artık butyuk besige gecircem anlasilan
Çok geçmiş olsun canım
Bugün bende denicem bizim bıdık zaten çok hareketli hiperaktif olmasından korkuyoruz bakalım rahat uyucak mi artık iki oda arası mekik dokurum.gibi geliyor
Ayy bende ne yapmam dediysem yaptım valla ilk zamanlar midenin alışması için dikkat etmek gerek doğru ama sonra okadar yapmam heralde bı sekiz olsun
Ve kızlar kusura bakmayın bizimki hiç durmuyor elime telefonu alamıyorum hep peşinde kosturuyorum böyle toplu yazayım dedim
Bir anne yani bir tanede odasında büyüyen beşik almıştım büyük beşik derken onu kast ettimBüyük beşik ne demek nasıl oluyor
ben üstünü giydirmek istedim mümkün değil durmadı. zıbın ve ince bir pijama altıyla yatıyor. uykuya dalınca da denedim ağladı. üstünü bir müslinle örttümKızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz yatırırken artık oda ısısı 29 derece burası yanıyor artık ben atlet üstüne uzun kollu ince pijama giydiriyorum üstünü ortmuyor zaten ama çok mu sıcak olur bu giyim tarzı kararsız kaldım
Benimki de çok hararetli bir çocuk.kısa kollu zıbın ve onun pijamasıyla yatırıyorum bikaçgündür.üstünde de incecik bir pike.arada bir gidip burnuna dokunuyorum ama burun ısısı da gayet normal.demekki üşümüyor.ben üstünü giydirmek istedim mümkün değil durmadı. zıbın ve ince bir pijama altıyla yatıyor. uykuya dalınca da denedim ağladı. üstünü bir müslinle örttüm
İnşallah güzel güzel uyur bebiş Benim oyun parkı tarzı onu kurdum yani yine yanımda 2yaşına yatar yatarBen bı cesaret koydum önüne bütün olarak aldı ısırdı yedi valla dene sonuçta su yanında olur dayarsin suyu yutamazsa
Bende artık butyuk besige gecircem anlasilan
Çok geçmiş olsun canım
Bugün bende denicem bizim bıdık zaten çok hareketli hiperaktif olmasından korkuyoruz bakalım rahat uyucak mi artık iki oda arası mekik dokurum.gibi geliyor
Ayy bende ne yapmam dediysem yaptım valla ilk zamanlar midenin alışması için dikkat etmek gerek doğru ama sonra okadar yapmam heralde bı sekiz olsun
Ve kızlar kusura bakmayın bizimki hiç durmuyor elime telefonu alamıyorum hep peşinde kosturuyorum böyle toplu yazayım dedim
Ben yatırırken bir tane uzun kollu zıbın ve alt pijama giydirdim canım. Ama gün boyunca kısa kollu zıbınlaydı, altında da hiç birşey yoktu.. Uykuya dalacağı zamanda klima açtım çünkü mememde çok terledi, uykuya geçemedi. Klimadan sonra uyuyabildiKızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz yatırırken artık oda ısısı 29 derece burası yanıyor artık ben atlet üstüne uzun kollu ince pijama giydiriyorum üstünü ortmuyor zaten ama çok mu sıcak olur bu giyim tarzı kararsız kaldım
Canım sen bana yakınsın galiba. Balıkesir Burhaniyedeyim ben. Keşke yasaklar kalksa hep beraber denize gidebilsek burda hiç arkadaşım yokKızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz yatırırken artık oda ısısı 29 derece burası yanıyor artık ben atlet üstüne uzun kollu ince pijama giydiriyorum üstünü ortmuyor zaten ama çok mu sıcak olur bu giyim tarzı kararsız kaldım
Aydın nazillideyim bende benimde burda pek arkadaşım yok malesefCanım sen bana yakınsın galiba. Balıkesir Burhaniyedeyim ben. Keşke yasaklar kalksa hep beraber denize gidebilsek burda hiç arkadaşım yok
Aynı ben yaaa odası odamıza yapışık ama dalamiyorum sankiorda olsa herşey başıma gelicekmis gibi hissediyor gündüzde öyle dibimden ayrılmıyor zaten eşim ne taklalar atıyor kızım sürekli benim dibine geliyor kiskaniyorum artık demeye başladı eşimBugün oğlumu yanımdan ayırdım. Uyuyamıyorum. Çok eksik geldi saçma bi şekilde dramatikleştirdim durumu az daha uyuyamazsam evladımmmm diyip bağrıma basıcam
evet civilden yaptım alışverişini geçen gün. kalıplarını bildiğim için içim rahat.Çok teşekkür ederim kızlar benimkide giyinmek zaten istemiyordu ona fırsat doğdu atleti giyince kaçıyor artıkyaz alisveriri yaptınız mı kotonda çok güzel indirim var ürünlerinde begeniyorim bı sürü şey beğendim sepete koydum ama halen alamıyorum dokunmayinca içime sinmiyor bedeni ayarlayamiyorim hep 18/24 ve 12/18 baktım ama sizler biseyler aldınız mi
Allah yardmcmz olsun benimki benimle sahura kalkiyo orda 1.5saat uyanık kaliyo sonra 5gibi yatiyrz 6.30 7de tam kalkış yapiyo ama o arada kaç kez uyanıyor bilmiyorum gaz mi dış mi huy mu hiç bilemedim ama tam cildirmalik...Oynatmaya az kaldı doktorum nerde şarkısını söyleyecem artık.oğlum uykusundan kıstıkça kısmaya başladı.sabah 10 gibi olan uykusunu 11/11:30 a çekti.1:15 dk gibi olan uykusu artık sadece 20 dakika..öğleden sonra olan 2 saatlik derin uykusunu da 1/1:30 saate sabitledi.sabah da önceden 7 de kalkardı onu da 6:30a çekti.bugün sabah gerçekten kendimden geçtim sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?