- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.361
Ben buna ek çok az karbonat koydumhiç korkma çatakla azıcık ez koy yanağının içinr bak nasıl çiğniyor.
aklıma gelmişken pankek tarifi de yazayım. yumuşacık pamuk gibi oluyor ve 10-12 tane çıkıyor. biz de yiyoruz
1 yumurta sarısı
1 çay bardağı sulu yerinden yoğurt
4 yk kaşığı un (istediğinizi koyabilirsiniz)
istediğiniz bir meyve püresi
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
karışımın kıvamı boza kıvamında olacak unu ona göre de ekleyebilirsiniz çok lezzetli oluyor ve dediğim gibi yumuşacık kolay çiğneniyor
Bizim burada yanıyor 30 derece bizim ev serin ben diyorum başka bi yerde yaşıyoruz galiba. Eve girerken giyinip çıkarken soyunuyoruzya allahım bu ne güzellikmaşallah allah nazarlardan saklasın burası yanıyor zıbınla dolaşıyoruz biz.
oy maşallahKızlar Allah razı olsun sizden iyi ki varsınız pankek
Ben buna ek çok az karbonat koydumne yapan soyliyim ezmedim koydum önüne damagiyla isira isira yedi çiğnedi bı güzel video atabilsek atardım
ben de benimki yoğurt yese diye kırk takla atıyorumBizim burada yanıyor 30 derece bizim ev serin ben diyorum başka bi yerde yaşıyoruz galiba. Eve girerken giyinip çıkarken soyunuyoruzteşekkür ederiz teyzesi ah bide yese daha tatlı olcakta paso yoğurt yiyoruz
Yumurta yediremiyorum ben deben de benimki yoğurt yese diye kırk takla atıyorum
Maşallah kuzuyaEki Görüntüle 2840223 başaramadık
Bizimkide anne yanında ayağa kalkmaya başlamıştı bizim yatağa geçiş yapmaya çalışıyordu büyük beşiğe geçtik meğer yavrum rahat uyuyamıyormuş sabaha kadar gezerek uyuyorKızlar dün başıma geleni anlatayım mutfakta yemek hazirliyorduk Eylül mama sandalyesindeydi her zamanki gibi bacağını atmayı öğrenmiş son dakka anne refklisyle tuttum köşeden assagiya düşerkenaynı şekilde anne yani yatağında bugün bı baktım bacağını atıp çıkmaya çalışıyor iyicene tehlikeli hal aldı
Yaptığımı yemiyor mu hor yoğurt ekle. Krebi yoğurda doğradım öyle yedi anca gürpüdek yutuyo galibaben de benimki yoğurt yese diye kırk takla atıyorum
Bizimkide elmalıydı elmayı çok sever. Diş kaşıma oyuncağı yapmışım oğlana kemirdi kemirdi attıMaşallah kuzuyaBenimki de böyle yaptı. Bakalım birazdan tekrar deneyeceğim. Geçen elmalıydı şimdi muz koyacağım. Belki sever bir umut
ah ah.... 4. ayda yapıldı. o zaman bilinmiyordu sonra zaten düzeni bozuldu.Yumurta alerjisi olanlara kızamık aşısı yapilmiyi aklınızda bulunsun gerçi belki biliyrsnzdur.dr gözetiminde olması lazim
ben kuru fasulye, bezelye, nohut verdim. :) artık ona özel çok nadir yapıyorum. Ya bu ara çok yoğunum girip yazamıyorum, göz attığım kadarıyla salça sorun mu? tuz sorun mu? diye yazanlar olmuş. Benim dr baştan beri ayrı yemek yapma tadımları bitirdikten sonra dedi. günlük 30gr gibi rakamı tam net hatırlamıyorum tuz almaları gerekiyormuş. Çok az tuzla yaparsan yeterli olur dedi. baharat koymuyorum .Salçayı deneyerek verdim sıkıntı olmadı. Hatta geçen elektrikli mangalda pişen tavuğu yedi daha doğrusu kemirdi :)) yedi dediğime bakmayın tadına baktı versem yerdi. Köfte yiyordum atladı verdim biraz.bir civciv annesi benimkide omlet yumuşak patatesi yiyor cigniyorda yulafida çiğneyip yutuyor ama mesela kuru fasulye nasıl vericem diye korkmiluyor değilim pilav falan rahat yiyor daa pankek deneyyim bı zaten ne görse ağzına götürüyor bizimkinin halen dış ortada yok
4.ayda kızamık mı var misah ah.... 4. ayda yapıldı. o zaman bilinmiyordu sonra zaten düzeni bozuldu.
karma aşıda da yumurta proteini varmış. karma yapıldı. daha önce yedirdim yumurtayı ama 1 çay kaşığıydı. dün baya yedi bir de sıcaklarda üzerine mi geldi acaba diye düşünüyorum4.ayda kızamık mı var mis
Canım ben 2 gündür k.fasulye veriyordum bugün 3.gün olacak.çatalla biraz ezdim o şekilde verdim.bir civciv annesi benimkide omlet yumuşak patatesi yiyor cigniyorda yulafida çiğneyip yutuyor ama mesela kuru fasulye nasıl vericem diye korkmiluyor değilim pilav falan rahat yiyor daa pankek deneyyim bı zaten ne görse ağzına götürüyor bizimkinin halen dış ortada yok
Burası da cayır cayır yanıyor.oğlumun baldırları dışarda.benimkinin de üzerinde sadece çıtçıtlısı var.gidip gelip o tombiş bacaklarını dişliyorumya allahım bu ne güzellikmaşallah allah nazarlardan saklasın burası yanıyor zıbınla dolaşıyoruz biz.
benimki de aynısını yapıyor. aşağı bakıyor bazen başını yana yatırıyor ama o anda çiğnemiyorlar zaten güvendelerBiraz önce çok korkuttu kızlar beni bebeğim. Pankekleri yaptım bir tanesini önüne parçaladım. Oynuyor arada ağzına falan koyuyor. Ocakta devamı var başındayım bende. Aramız 2 metre yok. Yan tarafımda görüş açımda. Birkaç saniye tavayla ugraşıp bir döndüm kafa yana düşmüş kolunun üzerine kıpırdamıyor. Allahım elim ayığım boşaldı. Koştum hemen annem diye. Başını kaldırdım. Çok şükür baktı yüzüme.
Düşenlerin arkasından mı bakıyordu uyukladı mı bilmiyorum ama ömrümden ömür gittiKontrol ettim, su verdim iyi şükür bir şeyi yok. Sağlıkla büyütsek aklımız çıkmadan başka bir şey istemiyorum.
şu mesajdan sonra beni kimse tutamazben kuru fasulye, bezelye, nohut verdim. :) artık ona özel çok nadir yapıyorum. Ya bu ara çok yoğunum girip yazamıyorum, göz attığım kadarıyla salça sorun mu? tuz sorun mu? diye yazanlar olmuş. Benim dr baştan beri ayrı yemek yapma tadımları bitirdikten sonra dedi. günlük 30gr gibi rakamı tam net hatırlamıyorum tuz almaları gerekiyormuş. Çok az tuzla yaparsan yeterli olur dedi. baharat koymuyorum .Salçayı deneyerek verdim sıkıntı olmadı. Hatta geçen elektrikli mangalda pişen tavuğu yedi daha doğrusu kemirdi :)) yedi dediğime bakmayın tadına baktı versem yerdi. Köfte yiyordum atladı verdim biraz.
Yapmam değim ne varsa hepsini yaptım arkadaşlar. Hele hele kınadıklarımı offff :))))
ay evet görmüştüm allah rahmet eylesin okurum tabii kiKızlar bizde artık tek çıtçıtlıylayız. Çorap vs de yok ve iki gündür farkediyorum daha güzel basıyor..demek ki çorapları parkede kayıyordu. Kızlar birde benim büyüğümün ilkokul öğretmeni vefat etti. Hatta Show haber’e çıktı , belki denk gelmişsinizdir. ismi Esra Tekkaya, melek gibi bir kızdı, melek olducanlı ders sırasında beyin kanaması geçirmiş, iki gün yoğun bakımda kaldı ama kurtaramadılar maalesef. Oğlum çok üzüldü, söylemekte çok tedirgin olduk ama bütün arkadaşları biliyordu ve kendi aralarında konuşurlar diye bizden öğrensin istedik. Olur da vaktiniz olursa ruhuna bir Fatiha okur musunuz.?
Rabbim ailesine sabır versin.mekani cennet olsunKızlar bizde artık tek çıtçıtlıylayız. Çorap vs de yok ve iki gündür farkediyorum daha güzel basıyor..demek ki çorapları parkede kayıyordu. Kızlar birde benim büyüğümün ilkokul öğretmeni vefat etti. Hatta Show haber’e çıktı , belki denk gelmişsinizdir. ismi Esra Tekkaya, melek gibi bir kızdı, melek olducanlı ders sırasında beyin kanaması geçirmiş, iki gün yoğun bakımda kaldı ama kurtaramadılar maalesef. Oğlum çok üzüldü, söylemekte çok tedirgin olduk ama bütün arkadaşları biliyordu ve kendi aralarında konuşurlar diye bizden öğrensin istedik. Olur da vaktiniz olursa ruhuna bir Fatiha okur musunuz.?
Ay evet o haberi daha şimdi okudumKızlar bizde artık tek çıtçıtlıylayız. Çorap vs de yok ve iki gündür farkediyorum daha güzel basıyor..demek ki çorapları parkede kayıyordu. Kızlar birde benim büyüğümün ilkokul öğretmeni vefat etti. Hatta Show haber’e çıktı , belki denk gelmişsinizdir. ismi Esra Tekkaya, melek gibi bir kızdı, melek olducanlı ders sırasında beyin kanaması geçirmiş, iki gün yoğun bakımda kaldı ama kurtaramadılar maalesef. Oğlum çok üzüldü, söylemekte çok tedirgin olduk ama bütün arkadaşları biliyordu ve kendi aralarında konuşurlar diye bizden öğrensin istedik. Olur da vaktiniz olursa ruhuna bir Fatiha okur musunuz.?
ay evet görmüştüm allah rahmet eylesin okurum tabii ki
Rabbim ailesine sabır versin.mekani cennet olsun
Allah razı olsun kızlarAy evet o haberi daha şimdi okudumAllah rahmet eylesin reglim bitince okuyacağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?