2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar Allah razı olsun sizden iyi ki varsınız pankek
Ben buna ek çok az karbonat koydum ne yapan soyliyim ezmedim koydum önüne damagiyla isira isira yedi çiğnedi bı güzel video atabilsek atardım

ya allahım bu ne güzellik maşallah allah nazarlardan saklasın burası yanıyor zıbınla dolaşıyoruz biz.
Bizim burada yanıyor 30 derece bizim ev serin ben diyorum başka bi yerde yaşıyoruz galiba. Eve girerken giyinip çıkarken soyunuyoruz teşekkür ederiz teyzesi ah bide yese daha tatlı olcakta paso yoğurt yiyoruz

Kızlar Allah razı olsun sizden iyi ki varsınız pankek

Ben buna ek çok az karbonat koydum ne yapan soyliyim ezmedim koydum önüne damagiyla isira isira yedi çiğnedi bı güzel video atabilsek atardım
oy maşallah bişey olduğunda onlar öksürüp ya da öğürüp kendilerini kurtarıyorlar refleks olarak zaten. allah korusun hepsini nefes alamazsa müdahale et başka elleme

Bizim burada yanıyor 30 derece bizim ev serin ben diyorum başka bi yerde yaşıyoruz galiba. Eve girerken giyinip çıkarken soyunuyoruz teşekkür ederiz teyzesi ah bide yese daha tatlı olcakta paso yoğurt yiyoruz
ben de benimki yoğurt yese diye kırk takla atıyorum

Yumurta yediremiyorum ben de Ne yaptıysam sevmedi. Yüzü ekşiyor hemen. Bana çekti heralde sevmeyecek. Kemik sulu çorbayı sevdi. Kıymalı denediğim püreyi yedi. Bu ara balkonda yediriyorum etrafa bakarken bitiriyor tabağını. Kuş geçti, kedi geldi, köpek havlıyor derken yemiş oluyor.

Bizimkide anne yanında ayağa kalkmaya başlamıştı bizim yatağa geçiş yapmaya çalışıyordu büyük beşiğe geçtik meğer yavrum rahat uyuyamıyormuş sabaha kadar gezerek uyuyor

Bide ben hala anakucağı kullanıyorum yemeklerini daha kolay yediriyorum orda bizimki anakucağından iniyor eeee eee die sallıyor aştık kendimizi diyorum

Yaptığımı yemiyor mu hor yoğurt ekle. Krebi yoğurda doğradım öyle yedi anca gürpüdek yutuyo galiba
Maşallah kuzuya Benimki de böyle yaptı. Bakalım birazdan tekrar deneyeceğim. Geçen elmalıydı şimdi muz koyacağım. Belki sever bir umut
Bizimkide elmalıydı elmayı çok sever. Diş kaşıma oyuncağı yapmışım oğlana kemirdi kemirdi attı

Biraz önce çok korkuttu kızlar beni bebeğim. Pankekleri yaptım bir tanesini önüne parçaladım. Oynuyor arada ağzına falan koyuyor. Ocakta devamı var başındayım bende. Aramız 2 metre yok. Yan tarafımda görüş açımda. Birkaç saniye tavayla ugraşıp bir döndüm kafa yana düşmüş kolunun üzerine kıpırdamıyor. Allahım elim ayığım boşaldı. Koştum hemen annem diye. Başını kaldırdım. Çok şükür baktı yüzüme.
Düşenlerin arkasından mı bakıyordu uyukladı mı bilmiyorum ama ömrümden ömür gitti Kontrol ettim, su verdim iyi şükür bir şeyi yok. Sağlıkla büyütsek aklımız çıkmadan başka bir şey istemiyorum.

ben kuru fasulye, bezelye, nohut verdim. :) artık ona özel çok nadir yapıyorum. Ya bu ara çok yoğunum girip yazamıyorum, göz attığım kadarıyla salça sorun mu? tuz sorun mu? diye yazanlar olmuş. Benim dr baştan beri ayrı yemek yapma tadımları bitirdikten sonra dedi. günlük 30gr gibi rakamı tam net hatırlamıyorum tuz almaları gerekiyormuş. Çok az tuzla yaparsan yeterli olur dedi. baharat koymuyorum .Salçayı deneyerek verdim sıkıntı olmadı. Hatta geçen elektrikli mangalda pişen tavuğu yedi daha doğrusu kemirdi :)) yedi dediğime bakmayın tadına baktı versem yerdi. Köfte yiyordum atladı verdim biraz.
Yapmam değim ne varsa hepsini yaptım arkadaşlar. Hele hele kınadıklarımı offff :))))

Canım ben 2 gündür k.fasulye veriyordum bugün 3.gün olacak.çatalla biraz ezdim o şekilde verdim.
ya allahım bu ne güzellik maşallah allah nazarlardan saklasın burası yanıyor zıbınla dolaşıyoruz biz.
Burası da cayır cayır yanıyor.oğlumun baldırları dışarda.benimkinin de üzerinde sadece çıtçıtlısı var.gidip gelip o tombiş bacaklarını dişliyorum

Kızlar bizde artık tek çıtçıtlıylayız. Çorap vs de yok ve iki gündür farkediyorum daha güzel basıyor..demek ki çorapları parkede kayıyordu. Kızlar birde benim büyüğümün ilkokul öğretmeni vefat etti. Hatta Show haber’e çıktı , belki denk gelmişsinizdir. ismi Esra Tekkaya, melek gibi bir kızdı, melek oldu canlı ders sırasında beyin kanaması geçirmiş, iki gün yoğun bakımda kaldı ama kurtaramadılar maalesef. Oğlum çok üzüldü, söylemekte çok tedirgin olduk ama bütün arkadaşları biliyordu ve kendi aralarında konuşurlar diye bizden öğrensin istedik. Olur da vaktiniz olursa ruhuna bir Fatiha okur musunuz.?

benimki de aynısını yapıyor. aşağı bakıyor bazen başını yana yatırıyor ama o anda çiğnemiyorlar zaten güvendeler
şu mesajdan sonra beni kimse tutamaz

ay evet görmüştüm allah rahmet eylesin okurum tabii ki

Rabbim ailesine sabır versin.mekani cennet olsun

Ay evet o haberi daha şimdi okudum Allah rahmet eylesin reglim bitince okuyacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…