• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim kızımda bulantılarım tam 6 artı 0 da başlamıştı. Beklemedeyim şuan, inşallah onun kadar kötü geçirmem

İlk bebeğim ve biraz korkuyorum aşırı mide bulantım yok mesela normalde
. Kalp atışını falan da duydum belirtilerin geçmesi beni çok korkutuyor.
Acaba yaşıyor mu iyi mi diye düşünmekten uyuyamıyorum bile
Istemsizce o korku herkeste var aslinda yarin gidecegim ben dr a korkuyorum bisey oldu mu acaba diye

Merhaba kızlar ben de hala dr gitmedim. İlk öğrendiğim de keseyi gördüm o kadar. Randevum yarın. Kalp atışı ve bebişimi inşallah yarın görücem. 3. Gebelik 2. Bebiş olunca tabi daha rahat oluyomuş insan 😄

Kızlar neler yapiyosunuz ya benim bu bacak aramda sol tarafta ağrı var özellikle çok yürüdüğünde yada ayakta kaldigimda oluyo var mi benim gibi olan

Kızlar merhaba Bende 6 haftalık hamileyim 5+3 de keseyi gördük karından, cuma günü de kesenin içinde bebeği gördük doktor haftaya kalp atışlarını duyarız dedi. Benim en başından beri bulantı kusma göğüs ağrım olmadı hamile olduğum belli değil gibi sadece sık idrara çıkıyorum ve bazen midem ekşiyor. Bugün sabah uyandığımda iç çamaşırımda 2 damla gibi çizgi gibi kahverengi leke gördüm. Daha sonra peçeye de geldi 2 damla kadar korktum hemen yattım 1 saat sonra tekrar peçeteye daha açık sarı gibi çok daha az bi leke geldi. İlk gebeliğim folik asit kullanıyorum sadece çok korkuyorum bir sıkıntı olabilir mi yarın doktora gideceğim ama zaman geçmiyor

Sorma ya bende aynıyım görünce almak istiyorum boyle icim gidiyo..cinsiyeti ogrendik mi o zamana saklıyorum butun heveslerimi😁
O zaman battaniye öreceğim işte 🤣🤣
Çok güzel bir model var yapmayı istediğim ahh ahh bizi durduramazlar o zaman 😂😂

Kızlar neler yapiyosunuz ya benim bu bacak aramda sol tarafta ağrı var özellikle çok yürüdüğünde yada ayakta kaldigimda oluyo var mi benim gibi olan
Bende bugün aynı ağrı var, 2 gündür de evde sürekli yatıyordum, ayakta da durmadım, yorulacak birsey yapmadım, neden var anlamadım 🤷‍♀️

Benimde ne bulantim ne de baska bir belirtim yok henuz. Dr a gidince kalp atisini duyamamaktan korkuyorum cuma cagirdi gitmedim cmt gel dedi gitmedim. Saliya gidiyim diyorum ama gitmek de istemiyorum. Cok tedirginim

Back