- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.481
Kızlar merhaba ben bugün çok kötüyüm düşünceler öldürüyor beni. Belirtilerin geçti sanki göğüs ağrısı falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ne geliyo aklına? ne rahatsız ediyor seni?Kızlar merhaba ben bugün çok kötüyüm düşünceler öldürüyor beni. Belirtilerin geçti sanki göğüs ağrısı falan
canım benim ne geliyo aklına? ne rahatsız ediyor seni?
Istemsizce o korku herkeste var aslinda yarin gidecegim ben dr a korkuyorum bisey oldu mu acaba diyeİlk bebeğim ve biraz korkuyorum aşırı mide bulantım yok mesela normalde
. Kalp atışını falan da duydum belirtilerin geçmesi beni çok korkutuyor.
Acaba yaşıyor mu iyi mi diye düşünmekten uyuyamıyorum bile
Istemsizce o korku herkeste var aslinda yarin gidecegim ben dr a korkuyorum bisey oldu mu acaba diye
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah guzel dusunelimBende öyleyim işte bende yarın gideceğim korkum vR işte
Ayyy çok heyecanlı sağlıkla devam etsin de o tarafını hiç düşünemiyorum henüzİnşallah kuzummm çok büyük ihtimalle ikimizde mart randevularında tahmini cinsiyeti öğreniriz
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah guzel dusunelim
Ben arada düşünüyorum ya elim bişeyler almaya gidiyor hep ayy bi cinsiyet belli olsunda diyorumAyyy çok heyecanlı sağlıkla devam etsin de o tarafını hiç düşünemiyorum henüz ❤
Amin çok teşekkür ederim, hafta saya saya dönemi bitiricem bakalımallah yardımcın olsun. keşke okula yakın olsaydı evin.
Sorma ya bende aynıyım görünce almak istiyorum boyle icim gidiyo..cinsiyeti ogrendik mi o zamana saklıyorum butun heveslerimiBen arada düşünüyorum ya elim bişeyler almaya gidiyor hep ayy bi cinsiyet belli olsunda diyorum
O zaman battaniye öreceğim işteSorma ya bende aynıyım görünce almak istiyorum boyle icim gidiyo..cinsiyeti ogrendik mi o zamana saklıyorum butun heveslerimi
Bende bugün aynı ağrı var, 2 gündür de evde sürekli yatıyordum, ayakta da durmadım, yorulacak birsey yapmadım, neden var anlamadımKızlar neler yapiyosunuz ya benim bu bacak aramda sol tarafta ağrı var özellikle çok yürüdüğünde yada ayakta kaldigimda oluyo var mi benim gibi olan