Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk bebeğim ve biraz korkuyorum aşırı mide bulantım yok mesela normalde
. Kalp atışını falan da duydum belirtilerin geçmesi beni çok korkutuyor.
Acaba yaşıyor mu iyi mi diye düşünmekten uyuyamıyorum bile
İlk bebeğim ve biraz korkuyorum aşırı mide bulantım yok mesela normalde
. Kalp atışını falan da duydum belirtilerin geçmesi beni çok korkutuyor.
Acaba yaşıyor mu iyi mi diye düşünmekten uyuyamıyorum bile
Merhaba kızlar ben de hala dr gitmedim. İlk öğrendiğim de keseyi gördüm o kadar. Randevum yarın. Kalp atışı ve bebişimi inşallah yarın görücem. 3. Gebelik 2. Bebiş olunca tabi daha rahat oluyomuş insan
Kızlar merhaba Bende 6 haftalık hamileyim 5+3 de keseyi gördük karından, cuma günü de kesenin içinde bebeği gördük doktor haftaya kalp atışlarını duyarız dedi. Benim en başından beri bulantı kusma göğüs ağrım olmadı hamile olduğum belli değil gibi sadece sık idrara çıkıyorum ve bazen midem ekşiyor. Bugün sabah uyandığımda iç çamaşırımda 2 damla gibi çizgi gibi kahverengi leke gördüm. Daha sonra peçeye de geldi 2 damla kadar korktum hemen yattım 1 saat sonra tekrar peçeteye daha açık sarı gibi çok daha az bi leke geldi. İlk gebeliğim folik asit kullanıyorum sadece çok korkuyorum bir sıkıntı olabilir mi yarın doktora gideceğim ama zaman geçmiyor
Benimde ne bulantim ne de baska bir belirtim yok henuz. Dr a gidince kalp atisini duyamamaktan korkuyorum cuma cagirdi gitmedim cmt gel dedi gitmedim. Saliya gidiyim diyorum ama gitmek de istemiyorum. Cok tedirginim