2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
aldım gazı ben de vereceğim bundan sonra tuz korkutuyor beni sadece. az tuzlu yaparım bizimkinden yesin yavaş yavaş. U Ummu gulsum 2020 birden mi başladın vermeye? verdiğin miktarlar nasıldı?
Dedim ya yemedi ona yaptığım tuzsuz şeyleri dolasisiyla birden başlamış oldum.miktar da nasıl desem doyana kadar diyelim o kendi belli ediyor istemediğini zaten.

Bende gaza geldim ben sadece kati gıda nasıl vericem bilmiyorum ya yutamazsa diye korkuyorum

aldım gazı ben de vereceğim bundan sonra tuz korkutuyor beni sadece. az tuzlu yaparım bizimkinden yesin yavaş yavaş. U Ummu gulsum 2020 birden mi başladın vermeye? verdiğin miktarlar nasıldı?

Ben de vereceğim valla.baharat koymam yemeklere olur biter.biz ne yiyorsak o da ondan yesin.

Geçen kırmızı mercimege baharat koymadan ayırmıştım imkansız yemedi.ben de sevmedi galiba dediydim.bugun baktım baharatlı olanı içti tatsız sevmiyrmys hanımköfte de yedirdim ben et de vermisligim var yani

ay inşallah ya. sofrada yaptıklarımıza dalıyor bi sorun olmazsa rahat ederim biraz.

2 öğün ek gıda alıyor benimki. doyuyor yedikleriyle üstüne mama vermiyorum bol su veriyorum devamlı.
her öğünde ne kadar yiyor tahmini canım? Bir çay bardağı kadar yiyor mudur? Benim ki az yiyor gibi geliyor bana , ama arttırıncada reddediyor yada memeyi azaltıyor

Bizim yediklerimizden tadım yapıyoruz miktarı az olduğundan tuz oluyor tabi. Bundan sonra ona da verecek olursam tuzsuz pişirip ayırırım. Sonra tuz eklerim. Salçalıysa zaten tuz olacak ister istemez. Baharat işini hiç bilmiyorum bakmadım kaçıncı ayda başlanabilir?

ben bunu okumamıştım, canım senin o zaman dört öğün olmuyor mu? Kahvaltı-meyve-yoğurt-ana yemek olarak sayınca 4 öğün oluyor.

Aslında meyve ve yoğurt da var onları saymadın yani dimi canim, bana da az gibi geldi de ondan sormustum

Ay kızlar siz baya baya katı verebiliyorsunuz ya, maşallah, azar azar bölüp mü önüne koyuyorsunuz? Mesela pankek yaptınız diyelim, pankeki eline mi veriyorsunuz yoksa küçük parçalara ayırıp ağzına mı koyuyorsunuz? Ben çok paniğim, düşününce bile karnına kramplar giriyor. Çorbada pirinç varsa bile hatim indirerek ağzına kaşığı uzatıyorum. Beni yüreklendirin nolur

Su içince sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım su içir bizim suluk heryerde geziyor her fırsatta yudum da olsa içiyor
Benim oğlan su içmiyor ya delircem
Sizin sofraya oturunca içmeye başlar canım
Bende gaza geldim ben sadece kati gıda nasıl vericem bilmiyorum ya yutamazsa diye korkuyorum
Bi güzel çiğniyorlar ki görmen lazım bugün pirinç pilavı yedi yedikçe mutlu oldu bana çekmiş
Bende sevmiyorum mercimeği baharat sız çocuk nası sevsin
Bende tavuk köftesi verdim ama kıymayla vermedim başlıyacağım inşallah yarın çorbasına koyarım

Canım ver gitsin ben bugün patatesi verdim eline ama tetikte bekledim.böğürür gibi yapınca hafif hafif sırtına vurup su içirdim.bir yaşında bizim yediklerimizi yiyebiliyor konumuna gelebilmeleri için artık biraz cesur davranmamız gerek.

Daya pilavıya bulgur pilavı pirinç pilavı yiyo benimki kolay yutsun diye yoğurtla veriyrm.biz yerde yemek yeriz bı parca ekmek kalmış sofrada baktım almış eline kemiriyo

Canım pirinç pankek onları yerler damaklarını diş gibi düşün iice sertleşti ben mesela elmayı dilimleyip veriyorum boğazına kaçarsa o kendini kurtarıyor Bi 5-6saniye bekliyorum çılaramaxsa ozmn müdahale ediyorum

Daya pilavıya bulgur pilavı pirinç pilavı yiyo benimki kolay yutsun diye yoğurtla veriyrm.biz yerde yemek yeriz bı parca ekmek kalmış sofrada baktım almış eline kemiriyo
Bizimkide ekmeği çok sever yemek ona vereceğim cinsten değilse ekmek veririm nası seviyor

Bu arada kızlar biliyorsunuzdur belki Hünkar çorbası diye Bi çorba keşfettim ecmelde çok seviyor bende çok sevdim nefis yemekte tariflerde var çocuklara çeşit çorba olur tavsiye ederim

Hemen instada resim birleştirip paylaştım kızçemi

Bir defa verdim pankek. Parçalara bölüp önüne koydum. Her şeyi ağzına atan çocuk onlarla oynamayı tercih etti Parça pinçik yapıp parmağıyla bastırma oyunu buldu kendine. Iyi aklıma geldi yarın bir daha deneyeyim. Bu sefer muzlu yapayım bakalım neler olacak.

Muz demişken muzu ezip vermiyorum artık. Isırarak yiyor. Kendi elimde tutarsam daha iyi denetliyorum büyük koparmıyor. Eline verdiğimde de yedi ama her yer battı. Sıkarak yediği için. Muzunda lekesi kötü oluyor. Lekesiz kıyafetimiz yok zaten bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…