- 17 Eylül 2020
- 744
- 474
- 33
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.321
Dedim ya yemedi ona yaptığım tuzsuz şeyleri dolasisiyla birden başlamış oldum.miktar da nasıl desem doyana kadar diyelim o kendi belli ediyor istemediğini zaten.aldım gazı ben de vereceğim bundan sonratuz korkutuyor beni sadece. az tuzlu yaparım bizimkinden yesin yavaş yavaş. U Ummu gulsum 2020 birden mi başladın vermeye? verdiğin miktarlar nasıldı?
Aynı ecmel oda sevmiyor bende et dışında herşeyi veriyordum artık onada başlarım yavaştan biz aşırı baharat tüketiyoruz ecmel için bitirmiş gibiydim yavaş yavaş başladım pişik yapmazsa devam
aldım gazı ben de vereceğim bundan sonratuz korkutuyor beni sadece. az tuzlu yaparım bizimkinden yesin yavaş yavaş. U Ummu gulsum 2020 birden mi başladın vermeye? verdiğin miktarlar nasıldı?
Ben de vereceğim valla.baharat koymam yemeklere olur biter.biz ne yiyorsak o da ondan yesin.
Geçen kırmızı mercimege baharat koymadan ayırmıştım imkansız yemedi.ben de sevmedi galiba dediydim.bugun baktım baharatlı olanı içti tatsız sevmiyrmys hanımAynı ecmel oda sevmiyor bende et dışında herşeyi veriyordum artık onada başlarım yavaştan biz aşırı baharat tüketiyoruz ecmel için bitirmiş gibiydim yavaş yavaş başladım pişik yapmazsa devam
her öğünde ne kadar yiyor tahmini canım? Bir çay bardağı kadar yiyor mudur? Benim ki az yiyor gibi geliyor bana , ama arttırıncada reddediyor yada memeyi azaltıyoray inşallah ya. sofrada yaptıklarımıza dalıyor bi sorun olmazsa rahat ederim biraz.
2 öğün ek gıda alıyor benimki. doyuyor yedikleriyle üstüne mama vermiyorum bol su veriyorum devamlı.
ben bunu okumamıştım, canım senin o zaman dört öğün olmuyor mu? Kahvaltı-meyve-yoğurt-ana yemek olarak sayınca 4 öğün oluyor.kahvaltı ve ana yemek mi diyim o tarzda yiyor. aralarda yoğurt ve meyve veriyorum. kahvaltıda da pankek yapıyorum, yağda ya da haşlanmış yumurta yanına peynir 1 tane zeytin salatalık bi de meyve koyuyorum bi parça. diğer öğününde yoğurt çorba biraz da bebek ekmeği oluyor ya da semizotu va gibi bi yemek ve yine yoğurt oluyor.
Aslında meyve ve yoğurt da var onları saymadın yani dimi canim, bana da az gibi geldi de ondan sormustumkahvaltı ve ana yemek mi diyim o tarzda yiyor. aralarda yoğurt ve meyve veriyorum. kahvaltıda da pankek yapıyorum, yağda ya da haşlanmış yumurta yanına peynir 1 tane zeytin salatalık bi de meyve koyuyorum bi parça. diğer öğününde yoğurt çorba biraz da bebek ekmeği oluyor ya da semizotu va gibi bi yemek ve yine yoğurt oluyor.
Su içince sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım su içir bizim suluk heryerde geziyor her fırsatta yudum da olsa içiyoraldım gazı ben de vereceğim bundan sonratuz korkutuyor beni sadece. az tuzlu yaparım bizimkinden yesin yavaş yavaş. U Ummu gulsum 2020 birden mi başladın vermeye? verdiğin miktarlar nasıldı?
Sizin sofraya oturunca içmeye başlar canımBenim oğlan su içmiyor ya delircem
Bi güzel çiğniyorlar ki görmen lazım bugün pirinç pilavı yedi yedikçe mutlu oldu bana çekmişBende gaza geldimben sadece kati gıda nasıl vericem bilmiyorum ya yutamazsa diye korkuyorum
Bende sevmiyorum mercimeği baharat sız çocuk nası sevsinGeçen kırmızı mercimege baharat koymadan ayırmıştım imkansız yemedi.ben de sevmedi galiba dediydim.bugun baktım baharatlı olanı içti tatsız sevmiyrmys hanımköfte de yedirdim ben et de vermisligim var yani
Canım ver gitsinAy kızlar siz baya baya katı verebiliyorsunuz ya, maşallah, azar azar bölüp mü önüne koyuyorsunuz? Mesela pankek yaptınız diyelim, pankeki eline mi veriyorsunuz yoksa küçük parçalara ayırıp ağzına mı koyuyorsunuz? Ben çok paniğim, düşününce bile karnına kramplar giriyor. Çorbada pirinç varsa bile hatim indirerek ağzına kaşığı uzatıyorum. Beni yüreklendirin nolur
Daya pilavıAy kızlar siz baya baya katı verebiliyorsunuz ya, maşallah, azar azar bölüp mü önüne koyuyorsunuz? Mesela pankek yaptınız diyelim, pankeki eline mi veriyorsunuz yoksa küçük parçalara ayırıp ağzına mı koyuyorsunuz? Ben çok paniğim, düşününce bile karnına kramplar giriyor. Çorbada pirinç varsa bile hatim indirerek ağzına kaşığı uzatıyorum. Beni yüreklendirin nolur
Canım pirinç pankek onları yerler damaklarını diş gibi düşün iice sertleşti ben mesela elmayı dilimleyip veriyorum boğazına kaçarsa o kendini kurtarıyor Bi 5-6saniye bekliyorum çılaramaxsa ozmn müdahale ediyorumAy kızlar siz baya baya katı verebiliyorsunuz ya, maşallah, azar azar bölüp mü önüne koyuyorsunuz? Mesela pankek yaptınız diyelim, pankeki eline mi veriyorsunuz yoksa küçük parçalara ayırıp ağzına mı koyuyorsunuz? Ben çok paniğim, düşününce bile karnına kramplar giriyor. Çorbada pirinç varsa bile hatim indirerek ağzına kaşığı uzatıyorum. Beni yüreklendirin nolur
Bizimkide ekmeği çok sever yemek ona vereceğim cinsten değilse ekmek veririm nası seviyorDaya pilavıya bulgur pilavı pirinç pilavı yiyo benimki kolay yutsun diye yoğurtla veriyrm.biz yerde yemek yeriz bı parca ekmek kalmış sofrada baktım almış eline kemiriyo
Neyse ki tek kel kız benim degilmis
Benim hepsi keldi yaaa eşimde diyo nie saçlı doğuramıon gelin kaynanaya çekermiş anan gibi doğuruyorum dedimNeyse ki tek kel kız benim degilmis
Sanırım bı de 3.olunca ona özel yemeğe sıra mi gelmiyor ki bilemedimBizimkide ekmeği çok sever yemek ona vereceğim cinsten değilse ekmek veririm nası seviyor
Benim büyük kız in minicik tepesinde topluycak saçı vardı bunda yokBenim hepsi keldi yaaa eşimde diyo nie saçlı doğuramıon gelin kaynanaya çekermiş anan gibi doğuruyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?