• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İki gündür yüksek ateşliydik dişe yorup calpol verdim.Bugün bir baktım üzerinde kırmızı döküntüler hemen doktora gittik.6. Hastalık olmuş kuzum.Ateşden sonra olan döküntüler bu hastalığın habercisiymiş.İnanılmaz huysuz,iştahsız şu an.kendi kendine geçecekmiş.şükür ateş geçti inşallah döküntüler de geçecek 🙏

Geçmiş olsun canım biz de geçirdik 10 gün önce, o ateş anında ne yapacağını bilememek çok zor çok geçmiş olsun

İki gündür yüksek ateşliydik dişe yorup calpol verdim.Bugün bir baktım üzerinde kırmızı döküntüler hemen doktora gittik.6. Hastalık olmuş kuzum.Ateşden sonra olan döküntüler bu hastalığın habercisiymiş.İnanılmaz huysuz,iştahsız şu an.kendi kendine geçecekmiş.şükür ateş geçti inşallah döküntüler de geçecek 🙏
Çok geçmiş olsun canım, 6. hastalık tedavisi nasıl canım? İlaç verdi mi doktor? sen Nasılsın bu arada? hastalık çocuklarla beraber bİzleri de yorgun düşürüyor

Canım bizde geçirdik iki gün sonra döküntüsü geçti bildiğim kadarıyla ilaç tedavisi yok kendiliğinden geçiyor yüksek ateşten kaynaklanıyormuş genelde

Geçmiş olsun arkadaşım
shannon shannon çok ama çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah. bulaşan bir şey mi yoksa kendi kendine mi oluyor? yetişkinlerden de bulaşıyor mu acaba?
Canım bizde geçirdik iki gün sonra döküntüsü geçti bildiğim kadarıyla ilaç tedavisi yok kendiliğinden geçiyor yüksek ateşten kaynaklanıyormuş genelde
Çok geçmiş olsun canım, 6. hastalık tedavisi nasıl canım? İlaç verdi mi doktor? sen Nasılsın bu arada? hastalık çocuklarla beraber bİzleri de yorgun düşürüyor
Geçmiş olsun canım biz de geçirdik 10 gün önce, o ateş anında ne yapacağını bilememek çok zor çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun arkadaşım
Sağolun kızlar,Allah razı olsun.biz de anlamadık nerden bulaştı bir tek babamız işe gidiyor.Bir virüsmüş bu hastalığın sebebi,bize bulaşır mı bilmiyorum her daim yanak yanağayız.Bugün yüzüne yayıldı kuzumun,çok huysuz hep kucakta.Nasıl olduğumu tahmin edebilirsiniz,yorgun ve uykusuz.Neyse Allah başka dert vermesin.İlacı yok kendi kendine geçecek.Ateşle başlamıştı.Toplu cevap olsun kızlar tek tek etiketleyemedim.Allah şifa versin inşallah.

Canım yüzüne de yayıldı mı,bizim şu an yüzümüz baya kırmızı.
Son zamanlarında yayıldı yanaklarına inmişti akşamdı zaten sabaha hiçbir şey kalmamıştı kalın giydirme ek gerekmiş canım ben tek zıbın ince pijama giydirdim alta bide muz iyi geliyormuş ben ne iyi gelir diye araştırırken denk geldim marketler kapanmıştı alamadım sabahında geçmişti

Son zamanlarında yayıldı yanaklarına inmişti akşamdı zaten sabaha hiçbir şey kalmamıştı kalın giydirme ek gerekmiş canım ben tek zıbın ince pijama giydirdim alta bide muz iyi geliyormuş ben ne iyi gelir diye araştırırken denk geldim marketler kapanmıştı alamadım sabahında geçmişti
Çok sağol canım,zaten ben hep ince giydiririm millet bana kızıyor üşüteceksin diye.muz evde var vereyim zatne çok iştahsız neyse muzu seviyor.benimkinin yüzü baya kırmızı,hatta az önce doktorla mesajlaştık takipte kalalım,ateş olursa haberim olsun yazmış.Şükürki ateş yok,inşallah dediğin gibi sabaha geçer.Bugün başladı yüzünde kırmızılık.

8. ay deniyor çoğu yerde.Ben de yeni vereceğim. Sanki doktorda 7.5 gibi çorbalara ekleyebilirsin dedi.Çok şey söylediği için unutuyorum😕
Ben ecmelde hiç araştırmadım ama diğerlerinde 8.aydan sonra tavuk sonra et dediler diye aklımda kaldı belki ben yanlış hatırlıyorumdur vermek benim daha çok işime gelir geçen tavuk köftesi yapmıştım yarım onu yedirdim baya sevdi
Çok sağol canım,zaten ben hep ince giydiririm millet bana kızıyor üşüteceksin diye.muz evde var vereyim zatne çok iştahsız neyse muzu seviyor.benimkinin yüzü baya kırmızı,hatta az önce doktorla mesajlaştık takipte kalalım,ateş olursa haberim olsun yazmış.Şükürki ateş yok,inşallah dediğin gibi sabaha geçer.Bugün başladı yüzünde kırmızılık.
Aynen banada kızarlar uyanınca sırtına yelek giydir üşütücen çocuğu diye bende aşırı terlemediyse giydirmem nası alışırsa öyle gider derim hep yada he diyip geçerim sallarım başımı yaparım bildiğimi :KK47:Hoppa

İnşallah geçer canım bebişte rahatlar ecmelde hiç birşey yememişti mama bile içmedi belki emerse diye memede verdim iice öğürdü ne yapacağımı şaşırmıştım kızarıklık geçince eskisi gibi yemeye başladı çok şükür

Ben bir ay öncesinden kıymalı çorbalar vermeye başladım.2/2.5 ay öncesinden de kemik suyuna çorbalara başlamıştım.kardeşimin eşi hiç böyle listelere uymadan ilerlemiş.yedikleri yemeklerden vermiş hep.mesela kuru fasulye mi yiyorlar hemen suyuna ekmek banıp yedirmiş 🙈 yiğenimin biri 9 yaşında,diğeri de 4 yaşında.tuzlu yemeği nasıl yedirdin dedim.ince eleyip sık dokumadım verdim valla dedi 🤷‍♀️

Back