2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İnşallah canım,şu an hala kızarık.Umudum sabaha.Sağolasın.İnşallah geçer.

canım ben internetten baktım, 6.hastalık el-ayak-ağız hastalığı gibi seyrediyormuş.. eğer öyleyse korkma canım, çok şükür ki sadece ateşini kontrol altında tutarak geçecek bir hastalık. Zaten bebeğinin ateşi düşmüştü diye yazmıştın. Bu tarz hastalıklar okul çağına ulaşana kadar çoğu zaman geçiriliyor, iyi yönünden bakarsan siz geçirip atlatmış oldunuz. Doğal antikorlusunuz yani canım
İnşallah canım,şu an hala kızarık.Umudum sabaha.Sağolasın.İnşallah geçer.

Ben de yediğimiz şeylerden veriyrm ona özel bir şey yapmıyorum doğru yanlış tartışılır da

Aynen öyle canım,tek tesellim bu.Ama henüz kızarıklıklar geçmedi,ona üzülüyorum.

Kızlar bugün 2 Mayıs Dünya Bebek Günüymüş, grubumuzdaki tüm bebişlerin gününü kutluyorum. bende bu özel günün şerefine bebeme muz verdim, pasta niyetine.. kabız olmaya çok yatkın olduğu için, çok sevsede haftada 1-2 kere Veriyorum.
.
.
.
onun dışında kızlar bana günde kaç öğün ek gıda verdiğinizi yazabilir misiniz? Günde 2 öğün ek gıda veriyorum, her öğünde yarım çay bardağı kadar yiyor şeklinde.

Tuz pişik yaomaz zannımca
ay inşallah ya. sofrada yaptıklarımıza dalıyor bi sorun olmazsa rahat ederim biraz.
2 öğün ek gıda alıyor benimki. doyuyor yedikleriyle üstüne mama vermiyorum bol su veriyorum devamlı.

ay inşallah ya. sofrada yaptıklarımıza dalıyor bi sorun olmazsa rahat ederim biraz.

2 öğün ek gıda alıyor benimki. doyuyor yedikleriyle üstüne mama vermiyorum bol su veriyorum devamlı.
2 öğün de neler yiyor canim ortalama ? Bir de diğer öğünlerinde ne kadar mama yiyor?

2 öğün de neler yiyor canim ortalama ? Bir de diğer öğünlerinde ne kadar mama yiyor?
kahvaltı ve ana yemek mi diyim o tarzda yiyor. aralarda yoğurt ve meyve veriyorum. kahvaltıda da pankek yapıyorum, yağda ya da haşlanmış yumurta yanına peynir 1 tane zeytin salatalık bi de meyve koyuyorum bi parça. diğer öğününde yoğurt çorba biraz da bebek ekmeği oluyor ya da semizotu va gibi bi yemek ve yine yoğurt oluyor.

Yaa senin bebişinde kutlu olsun canım

Canım muzun içinde çekirdek mi diyim orasını alınca kabız yapmazmış yıllarca kreşte çalışmış bilgisi çok olan Bi ablam demişti ecmel kabız muzuda çok seviyor napcam dediğimde

Tuz koyuyrm ama baharat koymuyrm zarar veriyor mu bilmiyorum benim kız ona özel yaptigimi sevmedi.yedigimizden verince yiyo
Aynı ecmel oda sevmiyor bende et dışında herşeyi veriyordum artık onada başlarım yavaştan biz aşırı baharat tüketiyoruz ecmel için bitirmiş gibiydim yavaş yavaş başladım pişik yapmazsa devam

Saol canım senin de bebişinin dünya bebek günü kutlu olsun.
Ben kahvaltı olarak bazen yumurta sarısı+labne+yoğurt karıştırıp veriyorum bazen de muz+yoğurt+yarım ceviz için rendeleyip veriyorum.
Öğleden sonra yemek öğünü oluyor.mesela bugün kemik sulu kuru fasulye+yoğurt verdim.akşam da uyumadan önce meyve+yoğurt bazen de içine cicibebe koyuyorum bazen sadece yoğurt bazen sadece meyve+yoğurt oluyor.muhallebiyi reddetti bidaha yemedi.bugün oğluma fırında parmak dilim patates yapıp eline verdim.ilk deneme için başarılıydı.

aldım gazı ben de vereceğim bundan sonra tuz korkutuyor beni sadece. az tuzlu yaparım bizimkinden yesin yavaş yavaş. U Ummu gulsum 2020 birden mi başladın vermeye? verdiğin miktarlar nasıldı?

aldım gazı ben de vereceğim bundan sonra tuz korkutuyor beni sadece. az tuzlu yaparım bizimkinden yesin yavaş yavaş. U Ummu gulsum 2020 birden mi başladın vermeye? verdiğin miktarlar nasıldı?
Ben de vereceğim valla.baharat koymam yemeklere olur biter.biz ne yiyorsak o da ondan yesin.

Bende 2 öğün veriyorum. Bazen yemiyor beyfendi mesela ben bugün iki öğün verdim ama bir öğün yedi

Canım zeytini nasıl veriyorsun.Ve peyniri?blw mi yapıyorsun?salatalığı eline mi geriyorsun.Bir de bebek ekmeği nasıl oluyor?Çok soru sordum kusura bakma bulamaç yapmaktan sıkıldım da o yüzden merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…