- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.301
İnşallah canım,şu an hala kızarık.Umudum sabaha.Sağolasın.İnşallah geçer.Ben ecmelde hiç araştırmadım ama diğerlerinde 8.aydan sonra tavuk sonra et dediler diye aklımda kaldı belki ben yanlış hatırlıyorumdur vermek benim daha çok işime gelir geçen tavuk köftesi yapmıştım yarım onu yedirdim baya sevdi
Aynen banada kızarlar uyanınca sırtına yelek giydir üşütücen çocuğu diye bende aşırı terlemediyse giydirmem nası alışırsa öyle gider derim hep yada he diyip geçerim sallarım başımı yaparım bildiğimi
İnşallah geçer canım bebişte rahatlar ecmelde hiç birşey yememişti mama bile içmedi belki emerse diye memede verdim iice öğürdü ne yapacağımı şaşırmıştım kızarıklık geçince eskisi gibi yemeye başladı çok şükür
İnşallah canım,şu an hala kızarık.Umudum sabaha.Sağolasın.İnşallah geçer.
Ben bir ay öncesinden kıymalı çorbalar vermeye başladım.2/2.5 ay öncesinden de kemik suyuna çorbalara başlamıştım.kardeşimin eşi hiç böyle listelere uymadan ilerlemiş.yedikleri yemeklerden vermiş hep.mesela kuru fasulye mi yiyorlar hemen suyuna ekmek banıp yedirmişyiğenimin biri 9 yaşında,diğeri de 4 yaşında.tuzlu yemeği nasıl yedirdin dedim.ince eleyip sık dokumadım verdim valla dedi
Aynen öyle canım,tek tesellim bu.Ama henüz kızarıklıklar geçmedi,ona üzülüyorum.canım ben internetten baktım, 6.hastalık el-ayak-ağız hastalığı gibi seyrediyormuş.. eğer öyleyse korkma canım, çok şükür ki sadece ateşini kontrol altında tutarak geçecek bir hastalık. Zaten bebeğinin ateşi düşmüştü diye yazmıştın. Bu tarz hastalıklar okul çağına ulaşana kadar çoğu zaman geçiriliyor, iyi yönünden bakarsan siz geçirip atlatmış oldunuz. Doğal antikorlusunuz yani canım
yemeklerin içindeki tuz baharat yağ oranı zarar veriyor mu acaba? yoksa tuz atmadan ayırıp yine aynı yemeği mi veriyorsunuz?Ben de yediğimiz şeylerden veriyrm ona özel bir şey yapmıyorum doğru yanlış tartışılır da
Tuz koyuyrm ama baharat koymuyrm zarar veriyor mu bilmiyorum benim kız ona özel yaptigimi sevmedi.yedigimizden verince yiyoyemeklerin içindeki tuz baharat yağ oranı zarar veriyor mu acaba? yoksa tuz atmadan ayırıp yine aynı yemeği mi veriyorsunuz?
aaa ben de deneyeyim bakalım pişik falan olacak mıTuz koyuyrm ama baharat koymuyrm zarar veriyor mu bilmiyorum benim kız ona özel yaptigimi sevmedi.yedigimizden verince yiyo
Tuz pişik yaomaz zannımcaaaa ben de deneyeyim bakalım pişik falan olacak mı
ay inşallah ya. sofrada yaptıklarımıza dalıyor bi sorun olmazsa rahat ederim biraz.Tuz pişik yaomaz zannımca
2 öğün ek gıda alıyor benimki. doyuyor yedikleriyle üstüne mama vermiyorum bol su veriyorum devamlı.Kızlar bugün 2 Mayıs Dünya Bebek Günüymüş, grubumuzdaki tüm bebişlerin gününü kutluyorum.bende bu özel günün şerefine bebeme muz verdim, pasta niyetine.. kabız olmaya çok yatkın olduğu için, çok sevsede haftada 1-2 kere Veriyorum.
.
.
.
onun dışında kızlar bana günde kaç öğün ek gıda verdiğinizi yazabilir misiniz? Günde 2 öğün ek gıda veriyorum, her öğünde yarım çay bardağı kadar yiyor şeklinde.
2 öğün de neler yiyor canim ortalama ? Bir de diğer öğünlerinde ne kadar mama yiyor?ay inşallah ya. sofrada yaptıklarımıza dalıyor bi sorun olmazsa rahat ederim biraz.
2 öğün ek gıda alıyor benimki. doyuyor yedikleriyle üstüne mama vermiyorum bol su veriyorum devamlı.
kahvaltı ve ana yemek mi diyim o tarzda yiyor. aralarda yoğurt ve meyve veriyorum. kahvaltıda da pankek yapıyorum, yağda ya da haşlanmış yumurta yanına peynir 1 tane zeytin salatalık bi de meyve koyuyorum bi parça. diğer öğününde yoğurt çorba biraz da bebek ekmeği oluyor ya da semizotu va gibi bi yemek ve yine yoğurt oluyor.2 öğün de neler yiyor canim ortalama ? Bir de diğer öğünlerinde ne kadar mama yiyor?
Yaa senin bebişinde kutlu olsun canımKızlar bugün 2 Mayıs Dünya Bebek Günüymüş, grubumuzdaki tüm bebişlerin gününü kutluyorum.bende bu özel günün şerefine bebeme muz verdim, pasta niyetine.. kabız olmaya çok yatkın olduğu için, çok sevsede haftada 1-2 kere Veriyorum.
.
.
.
onun dışında kızlar bana günde kaç öğün ek gıda verdiğinizi yazabilir misiniz? Günde 2 öğün ek gıda veriyorum, her öğünde yarım çay bardağı kadar yiyor şeklinde.
Aynı ecmel oda sevmiyor bende et dışında herşeyi veriyordum artık onada başlarım yavaştan biz aşırı baharat tüketiyoruz ecmel için bitirmiş gibiydim yavaş yavaş başladım pişik yapmazsa devamTuz koyuyrm ama baharat koymuyrm zarar veriyor mu bilmiyorum benim kız ona özel yaptigimi sevmedi.yedigimizden verince yiyo
Saol canım senin de bebişinin dünya bebek günü kutlu olsun.Kızlar bugün 2 Mayıs Dünya Bebek Günüymüş, grubumuzdaki tüm bebişlerin gününü kutluyorum.bende bu özel günün şerefine bebeme muz verdim, pasta niyetine.. kabız olmaya çok yatkın olduğu için, çok sevsede haftada 1-2 kere Veriyorum.
.
.
.
aldım gazı ben de vereceğim bundan sonraAynı ecmel oda sevmiyor bende et dışında herşeyi veriyordum artık onada başlarım yavaştan biz aşırı baharat tüketiyoruz ecmel için bitirmiş gibiydim yavaş yavaş başladım pişik yapmazsa devam
Ben de vereceğim valla.baharat koymam yemeklere olur biter.biz ne yiyorsak o da ondan yesin.aldım gazı ben de vereceğim bundan sonratuz korkutuyor beni sadece. az tuzlu yaparım bizimkinden yesin yavaş yavaş. U Ummu gulsum 2020 birden mi başladın vermeye? verdiğin miktarlar nasıldı?
Bende 2 öğün veriyorum. Bazen yemiyor beyfendi mesela ben bugün iki öğün verdim ama bir öğün yediKızlar bugün 2 Mayıs Dünya Bebek Günüymüş, grubumuzdaki tüm bebişlerin gününü kutluyorum.bende bu özel günün şerefine bebeme muz verdim, pasta niyetine.. kabız olmaya çok yatkın olduğu için, çok sevsede haftada 1-2 kere Veriyorum.
.
.
.
Canım zeytini nasıl veriyorsun.Ve peyniri?blw mi yapıyorsun?salatalığı eline mi geriyorsun.Bir de bebek ekmeği nasıl oluyor?Çok soru sordum kusura bakma bulamaç yapmaktan sıkıldım da o yüzden merak ettim.kahvaltı ve ana yemek mi diyim o tarzda yiyor. aralarda yoğurt ve meyve veriyorum. kahvaltıda da pankek yapıyorum, yağda ya da haşlanmış yumurta yanına peynir 1 tane zeytin salatalık bi de meyve koyuyorum bi parça. diğer öğününde yoğurt çorba biraz da bebek ekmeği oluyor ya da semizotu va gibi bi yemek ve yine yoğurt oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?