• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
2 ay olacak benim ağrıması. O yüzden belirti sayamıyorum. Ama her gün acaba diyorum kendimde bir sey bulup. Dünden beri boğazım gıcıklı mesela. Eşimin 2 hafta önce öyleydi sonra burun akıntısına döndü. Onun alerjisi var zaten tozlar etkilemiş ilacı alınca kesildi.
Ben evden çıkmıyorum ama ondan gelebilir mi diye endişeliyim sürekli
Her gün kalkıp bişiler kokluyorum bende. Öyle bi tutuldum ki sıcak, ağrı kesici hiçbir şey etki etmiyor çok fenayım

Kızlar kızım 5 gündür afedersiniz ama çok çok az bir kaka yapıyor onuda gaz çıkarırken kaçırıyor sanırsam ikinirken çok görüyorum onu ama tık yok🥴 müdahalede etmek istemiyorum ama bilemedim yani ne yapacagimi
Canım bizim öyle, bol su içirebilmişsem iki günde bir yapıyor ama genelde dört günü buluyor. Bizde ek gıdadan sonra başladı bu durum. Ben 4 günü bulunca , hip’in kayısı püresini veriyorum canım, aynı gün yapıyor.

Kızlar kızım 5 gündür afedersiniz ama çok çok az bir kaka yapıyor onuda gaz çıkarırken kaçırıyor sanırsam ikinirken çok görüyorum onu ama tık yok🥴 müdahalede etmek istemiyorum ama bilemedim yani ne yapacagimi
Armut, brokoli ,kuru kayısı bizde çok işe yarıyor. Dene istersen.

Canım yanlış hatırlamıyorsam,
Ben kuru kayısı alıp suda haşladım ezdim yoğurda katıp yedirdim etki etti.

Canım bizim öyle, bol su içirebilmişsem iki günde bir yapıyor ama genelde dört günü buluyor. Bizde ek gıdadan sonra başladı bu durum. Ben 4 günü bulunca , hip’in kayısı püresini veriyorum canım, aynı gün yapıyor.

Armut, brokoli ,kuru kayısı bizde çok işe yarıyor. Dene istersen.
Çok teşekkür ederim kızlar bende dün kayısı kaynatıp yoğurda koydum halen tık yok ama bakalım doktorumuz fitil ver 2 gün daha olmazsa dedi inşallah gerek kalmaz yapar bugün🙏 bu arada hipp nerde satılıyor ben burda bulamadim

Canım yulaf tavsiye ederim ben ne zaman yulafı suyla pişirip muhallebi yapsam bağırsaklarını çalıştırıyor hatta geçen gün yulaf yedikten sonra oturduğu mindere kadar taşırmış🙈

Kızlar, bi kaçınız korona geçirmişti. İlk belirtiniz neydi? Sırtım o kadar kötü ki uyuyamıyorum ağrısından acaba korona mıyım ben
Ben geçirdim kovit o sirt ağrısı tutulma değil de çok öne egilirsin de doğrulamak istersin ya oyke bı agrıydı bende ki

Tahlil verdik. İlk çıkan sonuçlarda enfeksiyon yoktu. Bebeğinin cinsiyeti neydi canım ? Kızsa hametan varsa onu vajinaya nohut tanesi büyüklüğünde 2 saatte 3 kere sür dedi dr. Kız bebeklerinde idrar çıkış yerinde toplama biliyormuş. Öyle yaptıktan sonra bizimki çişini yaptı. Dişten farklı acısı oluyor. Beni dövüyordu :) ne kadar saat çiş yapmadı ?
Evet kız canım. Sabah uyandığında altı temizdi. Normalde ağırlaşır bezi. Öğleye doğru kakayla yapmış biraz herhalde. Sonra farklı bir doktora götürdüm gecede huysuzdu çünkü. Dişten başka görünen bir sebep yok. Bir de idrar tahlili kaldı yapılacak. Oralarda zaman geçirdik ama yapmadı bir türlü. Yarın sabah götürüceğiz bakalım yaptırabilirsek

Çok teşekkür ederim kızlar bende dün kayısı kaynatıp yoğurda koydum halen tık yok ama bakalım doktorumuz fitil ver 2 gün daha olmazsa dedi inşallah gerek kalmaz yapar bugün🙏 bu arada hipp nerde satılıyor ben burda bulamadim
Migros yada Carrefour’lardAn alıyoruz burda canım

Kızlar, bi kaçınız korona geçirmişti. İlk belirtiniz neydi? Sırtım o kadar kötü ki uyuyamıyorum ağrısından acaba korona mıyım ben
Bogazim kurumustu sonra atesle beraber hafif öksürükle kemiklerimde agri olmustu.
Kizlarin soyledigine ek balkabağını soyliyim ben de :)
Canım yulaf tavsiye ederim ben ne zaman yulafı suyla pişirip muhallebi yapsam bağırsaklarını çalıştırıyor hatta geçen gün yulaf yedikten sonra oturduğu mindere kadar taşırmış🙈
Yulafi nasil kullaniyorsun? Tarif eder misin ben kendim evde hic kullanmadim bilmiyorum. Bende vermek istiyorum kabızlık için. Tatlı seyler meyve sevmiyor benimki yogurtta öyle. belki yulafla karistirinca yer

Akşam üzeri kakasını yaptı 🥰 bizimki gün aşırı normalde yaptığı için 5 gün uzun geldi balkabağı iki gün verdim kuru kayısı muhallebesi verdim hiç bir degisiklik olmadı kendi kendine yaptı galiba😆 ama yulaflı muhallebiyi çok sevdik teşekkür ederim kızlar🥰 2 gün içinde yapmasaydu kansuk gliserin fitil yarim yapabilir siniz dedi doktorumuz

Akşam üzeri kakasını yaptı 🥰 bizimki gün aşırı normalde yaptığı için 5 gün uzun geldi balkabağı iki gün verdim kuru kayısı muhallebesi verdim hiç bir degisiklik olmadı kendi kendine yaptı galiba😆 ama yulaflı muhallebiyi çok sevdik teşekkür ederim kızlar🥰 2 gün içinde yapmasaydu kansuk gliserin fitil yarim yapabilir siniz dedi doktorumuz

insan nasıl seviniyor di mi😁 benim kız yapamadıkça ben şişiyorum🙈

Cok sevindim 🥰 insallah rahat rahat yapar bundan sonra. Her gün lifli biseyler vermeye devam et canım eksik etme

Sorma ya eşimle karşımıza alıp ikiniyoruz çocuk gibi her gaz çıkardığında bu sefer geldi diye sabırsızlıkla bekliyoruz😄 eşim sürekli yaptı mi diye mesaj atıyor falan çok komik😆😆
Hey gidi hey😁 , çocuk doğmadan önce romantik mesajlaşmalar yerini nelere bırakıyor😬

Hey gidi hey😁 , çocuk doğmadan önce romantik mesajlaşmalar yerini nelere bırakıyor😬
Aynen canım artık eşimle mesajlaşmalarımız sadece ev ve çocuğun istekleri 🤣🤣 hatta geçen gün eşime dedimki aşkından ölüp evlenmek için çırpınanlar bizim gibilerin mesajlarını okuduğunda sanırım evlenmekten vazgeçip bir ömür sevgili hayatı yaşamaya devam ederler 🤣🤣🤣🤣

Sorma sorma sürekli Eylül napiyor mesajı atıyor görüntülü arıyor Eylül uyuyorsa hadi ya diyip kapatıyor 😆😆😆
Ay seninki yine arayıp kızının uyuyup uyumadığını yokluyormuş.benimki oğlunun uyku saatlerini biliyor.çocuk uyuduktan sonra artık eşimden arama falan görmek hayaldi onu elektrik gibi bir çarptım kendine geldi 🤣🤣 artık gece vardiyasında oldığu zaman oğlum uyuduktan sonra beni de arayıp yokluyor 😁😁 kadının fendi erkeği yendi 💪👍😂

Back