2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Tekrar aynı soruyu soruyrm aşıdan ateşten sebep çocuğunuz havale geçirse ciddi hasar bıraksa Allah korusun ne derdiniz napardinz
menenjit aşısı özel aşı biliyorsunuz. kuzenime aşı yapılmadı. menenjit geçirdi. bebekliğinden beri kaç kere ameliyat oldu sayısını bilmiyorum. beynine şan diye bir alet takıldı. sert düşüşlerde aletin patlama ihtimali vardı. elimizde yastıklarla arkasından gezerdik . hala yürüyemiyor. tartışmaya girmek ya da sizi ikna etmek değil niyetim. siz bebeğiniz için en iyisini bilirsiniz zaten

Aşıların yan etkileri arasında menenjit olduğunu biliyor musnz.ayrics benim 55yadindaki asisiz babam da küçükken menenjit geçirmiş hicbirsey i yok demekki koruyucu olan aşi değil ya da herkesi korumuyor

Son düzenleme:
Gayet net ve yargılamadan konuşuyorsun bence. Boyle konuşulsa U Ummu gulsum 2020 nin daha saglikli cevaplar verebilecegini dusunuyorum. Merak ediyorum

Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin hepiniz araştırın aklınıza yatanı yapın ben kimseyi ikna niyetinde değilim.kisisel tercih bu.h içi seminerlerm var h sonu da yetistirmem gereken ezberler var bir de ramazan 3cocuk o yüzden cevap yazamayacagim tek tek kusuruma bakmayın

işte keşke dünyadaki tüm çocuklar aşılansa. günümüzdeki teknoloji ve tıp bilgileriyle geliştirilen aşıyla aşılanıp gece ateşi çıkacak mı acaba diye beklemeyi allah korusun böyle bir duruma tercih ederim sanırım. allah bütün çocukları korusun inşallah

Sabah sabah çok üzüldüm kızlar Bebeğim koltuktan düştü Tam da diyorsum ki hiç düşürmeden zor zamanı atlattık. Artık yerde düşse bile yüksekteki gibi olmaz diye. Kahvaltidan sonra eşime verdim bulaşıkları toparlamak için.
Yatırmış ellerini sildiler heralde çöp için yanıma gelmesiyle bir gürültü kopması bir oldu. Göremedim de nasıl düştü kucaklamış babası hemen. Kontrol ettim biraz dısarıdan görünürde bir şey yok. Kucağımda sakinleşti zaten uyku saatiydi 1 saat zor oyaladım kucağımda uyudu.
Hala o ses kulaklarımda Bin kez söylüyorum artık çok seri dikkat et diye ama yanındayken zor yakalıyorum çünkü. Rabbim korusun meleklerimizi

Komşu çocuğu örneği sanırım şey yeniyse eğer 1. Sınıf aşıları öne çekildi o aşıdan bahsediyor aslında. Çocuklarınıza aşı vurdurmaktan vazgeçmeyin rica ediyorum.

amin canım çok zor bir durum. Mila doğdu dr a ne zaman menenjit aşısı yapacağız diye sordum

Ordaki ateş basit bı örnekti elbette ateşlenmesin değil sebep.

Komşu çocuğu örneği sanırım şey yeniyse eğer 1. Sınıf aşıları öne çekildi o aşıdan bahsediyor aslında. Çocuklarınıza aşı vurdurmaktan vazgeçmeyin rica ediyorum.
Yok ondan bahsetmiyorum k bakmayın ama hala cehaletle itham ediyrsnz beni ama öne alınan asi ne arstirsanz bilirsiniz. çocuğa bilmem kaç doz hepatit yapılmış bebekken 5yasinda tekrar yaptırdı neden dedim tutmamış dedi.eee 5yasina kadar hepatit kapsa nolcakti

amiiin artık iyice hareketlendiler durmuyorlar. inşallah bi daha yaşamazsınız böyle bir şey. allah korusun gözlerinde kayma fışkırır tarzda kusma olursa acile gidersiniz inşallah olmaz

Aşı konusu bizim burada çözeceğimiz bir mesele değil ne yazık ki. Yaptırıyorum ya da yaptırmıyorum diyerek çıkamayız işin içinden. Evet yaptırıyorum ama soru işaretlerim yok mu kafamda? Hem de çok. Sonuçları ne uzun vadede bilmiyorum.
Aynı şekilde yaptırmıyorum ama ileride beni neyin beklediğini bilmiyorum.
Bu işin ciddi şekilde masaya yatırılması gerek. Yaptırmayanlar arttığında yapılanların bir anlamı olmayacak. Bu işin hem sağlık, hem ekonomik hem iş gücü yönü var. Üzerinde ciddi çalışma yapılmalı

bacım sakin ol anlıyorum seni... ama annesinin kararı.. yapacak bir şey yok. son zamanlarda aşı yaptırmamak
entelektüel bir durum ya da davranış gibi. U Ummu gulsum 2020 hanım Kendince sebepleri var. Biz bilimsel veriler de getirsek ki tüm dünyada dr ların aşıların önemini anlatıyor ikna edemeyeceğiz. Kayınvaliden gibi düşün sevmiyorsun ama saygı duymak zorundasın . Aşı karşıtlarına da böyle yaklaş. ne güzel canını sabah sabah üzüyorsun :)

Aynen öyle ülkemde uretilsin içeriği temiz olsun kar zarar hesabını beni her fırsatta yıkmaya çalışan dış kuvvetler değil ülkem yapsın ben de gönül rahatlığıyla yaptirayim

Bireysel yaptığımız her şey toplumu doğrudan ya da dolaylı olarak etkiliyor. Önce sakin olmaliyiz yoksa ne karsimizdakini anlariz, ne de kendi dusuncelerimizi karsimiza aktarmamiz mümküm olur çünkü savunma ve anti hisler devreye girer. Sakince ve yargılamadan konusursak belki karsimizdakini kazaniriz ya da hic olmadi soru işareti bırakabiliriz.
Ben sağlıkcıyım, o kadar cok sey var ki muallakta, bilimin bilime karşı tezatta oldugu. Inanın sabir ve anlayış her seyi kolaylastiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…