2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
çok geçmiş olsun kuzuya. böyle böyle büyüyecekler canım. totosundan öperim ben onunn

Aynen öyle ülkemde uretilsin içeriği temiz olsun kar zarar hesabını beni her fırsatta yıkmaya çalışan dış kuvvetler değil ülkem yapsın ben de gönül rahatlığıyla yaptirayim
ülkem üretsin hepimizin isteği bu. sadece aşı değil her şeyi üretsin.. üretebilse keşkeee.. ooo konu dış kuvvetlere gelmiş. konu kilit bence arkadaşlarım yorum yapmayalım.

Geçmiş olsun canım. Bende düşürdüm koltuktan çok kötü bir his cidden ben oğlumdan daha çok ağlamıştım

Sizle aynı dusuncedeyim evet yapıyoruz ne kadar doğru ama aşı olmayan bir bireyin savunma mekanizması gerçekten çok düşük bu net bişey bu bir tevekkuldur aslında. önlemini alıcaksın ki sonrası artık yaşanacak olan yaşanır zaten fakat ben bize emanet olan ve canımızdan daha değerli olan yavrularımızı korumamız ve onlar adına verdiğimiz her kararın çok ama çok dikkatli verilmesi gerektiğini düşünüyorum büyüdüklerinde benim adıma bu kararı neden verdine çok elle tutulur cevabımız olmalı U Ummu gulsum 2020 yargılamiyorum kendi özgür dusinceniz ama çok büyük bir risk geliyor bana sadece sizin değil hepimizin Allah evlatlarını korusun

Amin

Çok geçmiş olsun canım biz bazen nekadar önlem alsakta basimiza geliyor umarım bişey olmamıştır o küçücük görünen bedenleri aslında çok güçlü

Benim çocuğum 5yasinda hamdolsun doğru düzgün hastane yüzü görmedi tek tük olaylar haricinde.oysa asılı çok tanıdığım ayda bı antibiyotik kullanmak zorunda kaliyo.asi yaptırdı bağışıklığı güçlü ya da yaptırmadı zayıf diye bı tez yok ki.ha asisiz olduğu halde her hafta antibiyotik de kullanabilir.ben çocuğumda ne etki oluşturacağını bilmediğim birşeyi enjekte etyirmeyerek tevekkül ediyrm siz de farklı açıdan bakiyrsnz hepsi tevekkül teslimiyet asLinda

amin canım çok zor bir durum. Mila doğdu dr a ne zaman menenjit aşısı yapacağız diye sordum
İlk dozu dün yapıldı.gözüm kapalı yaptırdım.zamanında menenjitten çok fazla çocuk öldü çünkü.ve en çok merak ettiğim şey ise rotavirüs ve menenjit gibi iki önemli aşıyı devletin neden karşılamadığı.çok şükür benim ödeyecek gücüm var peki ya ödeme gücü olmayanların çocukları?
Aynen öyle ülkemde uretilsin içeriği temiz olsun kar zarar hesabını beni her fırsatta yıkmaya çalışan dış kuvvetler değil ülkem yapsın ben de gönül rahatlığıyla yaptirayim
Ülkemiz keşke üretebilse bizim de isteğimiz bu. En basitinden kıbrıstan biber,çinden sarımsak alıyoruz.Konu uzar gider.İnşAllah bir gün aşı başta olmak üzere her şeyde dünya lideri oluruz

evet değil mi ya. böyle 2 önemli aşının karşılanmaması çok üzücü. bi yaptırdık ya yaptıramayanlar? allah korusun ya gözlerinin içine bakıyoruz bişey olmasın diye.

Rota menenjit su çiçeği vs vs bı sürü sizde de eksiktir sizde tamsa babaannede anneanne de dedede vs eksik hepiniz çocuğunuz için risksinz öyleyse

Ben şubattan beri bir aradayım kayınpeder hastalandı memleket 15 saat uzaklıkta. Git gel yapamadılar.kalmak zorunda kaldılar. 7 aylık bebek 6 yaş çocuk 75 beş yaş üstü kayınvalide kayınpeder bir eş ve uzaktan eğitim okul. Ev işi yemek de dahil. Artık kafam okadar yogunki bazı şeyleri unutuyorum. Allah'tan eşim refakatçi iznine ayrıldı da biraz nefes oluyor. Ama ev ev üstüne zor oluyor . Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Ha ha ha bu benim kız artık beraber yatiyrlar
3 çocukla nasıl yapıyorsunuz? Benim 1 çocuğum var, evden de çalışıyorum. Hiçbir şeye yetişemiyorum. Oyun bile çok zor oynuyorum. Ev ,yemek offf her gün vicdan azabı çekiyorum. Pratik önerileriniz varsa iş olur yemek olur. Bir de ben kızımı tek bırakamıyorum. Çok eleştiri alıyorum bu konuda

Yeni öğrendiğim bir pratik cam silme önerisi vereyim mi bir kaba çok az şampuan koyup sonra camları o suda yıkayıp duruladiginiz bezle cami silin güneş kurutunca mis gibi oluyor başka biseye yâda saatlerce ovalamaya gerek kalmıyor benim eşim sizin gibi asla kızımızı tek bırakamıyor illa ya ben yada o dibinde olacak ama ben salona oyun alanına koyuyorum yemek temizlik gibi küçük çaplı sürekli gidip kontrol edeceğim şeyler yapıyorum oda geliyor hatta ayağımın altında dolanıyor bence bı yolunu bulun alışın sizi çok yıpratır yoksa

Kızlar eylüş bugün resmen kelime cilarmaya çalışıyor sürekli bana MAM emme falan diyip kendi kendine konuşmaya çalışıyor eskiden de hafif zorladı ama bugun çok güzeldi bu haftalarda mi başlıyordu bu tatlı mirildanmalar ben benimki geç kaldı gibi geliyorduda

Canım yalnız şampuan kremli olmasın dikkat et
Ecmel de öyle canım anniii diye acıkınca felan bağırıyordu iki gündür dedededede mam mam mam ahah ah Bi kaç bişi daha ekledi içime koyasım geliyor

Yıpranmak ne kelime kamera var oda da başka odaya girdiğimde oradan takip ediyorum. Yalnızken daha çok konuştuğunu farkettim. Bana yalnız kaldığında sıkılacakmış gibi geliyor :))) ben ağlamasını istemiyorum. 4 ay boyunca gece gündüz ağladı çünkü. Eşim benim tam tersim ne zaman ona bıraksam çocuk çığlık çığlığa kalıyor. Benimki normal değil biliyorum elimde değil.
Cam için şampuanı ilk kez duydum. Temizliğe gelen abla var ona söyleyim. Çünkü bizim ev 4. Kat ben silemiyorum. Yükseklik korkum var teşekkür ederim canım

Canım yalnız şampuan kremli olmasın dikkat et

Ecmel de öyle canım anniii diye acıkınca felan bağırıyordu iki gündür dedededede mam mam mam ahah ah Bi kaç bişi daha ekledi içime koyasım geliyor
Biz bu hafta dra gittiğimiz de çıkarttığı sesleri sordu. Bu ayda ses çıkartması başlarmış. Önemli olan iki harfi yan yana getirip söylemesiymiş . Mamam ,bibi, ayh diyor birde doğduğunda inne diye ağlardı şimdi anne diyor ama bilinçli olduğunu düşünmüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…