- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.941
çok geçmiş olsun kuzuya. böyle böyle büyüyecekler canım. totosundan öperim ben onunnSabah sabah çok üzüldüm kızlarBebeğim koltuktan düştü Tam da diyorsum ki hiç düşürmeden zor zamanı atlattık. Artık yerde düşse bile yüksekteki gibi olmaz diye. Kahvaltidan sonra eşime verdim bulaşıkları toparlamak için.
Yatırmış ellerini sildiler heralde çöp için yanıma gelmesiyle bir gürültü kopması bir oldu. Göremedim de nasıl düştü kucaklamış babası hemen. Kontrol ettim biraz dısarıdan görünürde bir şey yok. Kucağımda sakinleşti zaten uyku saatiydi 1 saat zor oyaladım kucağımda uyudu.
Hala o ses kulaklarımdaBin kez söylüyorum artık çok seri dikkat et diye ama yanındayken zor yakalıyorum çünkü. Rabbim korusun meleklerimizi
ülkem üretsin hepimizin isteği bu. sadece aşı değil her şeyi üretsin.. üretebilse keşkeee.. ooo konu dış kuvvetlere gelmiş. konu kilit bence arkadaşlarım yorum yapmayalım.Aynen öyle ülkemde uretilsin içeriği temiz olsun kar zarar hesabını beni her fırsatta yıkmaya çalışan dış kuvvetler değil ülkem yapsın ben de gönül rahatlığıyla yaptirayim
Geçmiş olsun canım. Bende düşürdüm koltuktan çok kötü bir his cidden ben oğlumdan daha çok ağlamıştımSabah sabah çok üzüldüm kızlarBebeğim koltuktan düştü Tam da diyorsum ki hiç düşürmeden zor zamanı atlattık. Artık yerde düşse bile yüksekteki gibi olmaz diye. Kahvaltidan sonra eşime verdim bulaşıkları toparlamak için.
Yatırmış ellerini sildiler heralde çöp için yanıma gelmesiyle bir gürültü kopması bir oldu. Göremedim de nasıl düştü kucaklamış babası hemen. Kontrol ettim biraz dısarıdan görünürde bir şey yok. Kucağımda sakinleşti zaten uyku saatiydi 1 saat zor oyaladım kucağımda uyudu.
Hala o ses kulaklarımdaBin kez söylüyorum artık çok seri dikkat et diye ama yanındayken zor yakalıyorum çünkü. Rabbim korusun meleklerimizi
Sizle aynı dusuncedeyim evet yapıyoruz ne kadar doğru ama aşı olmayan bir bireyin savunma mekanizması gerçekten çok düşük bu net bişey bu bir tevekkuldur aslında. önlemini alıcaksın ki sonrası artık yaşanacak olan yaşanır zaten fakat ben bize emanet olan ve canımızdan daha değerli olan yavrularımızı korumamız ve onlar adına verdiğimiz her kararın çok ama çok dikkatli verilmesi gerektiğini düşünüyorum büyüdüklerinde benim adıma bu kararı neden verdine çok elle tutulur cevabımız olmalı U Ummu gulsum 2020 yargılamiyorum kendi özgür dusinceniz ama çok büyük bir risk geliyor bana sadece sizin değil hepimizin Allah evlatlarını korusunAşı konusu bizim burada çözeceğimiz bir mesele değil ne yazık ki. Yaptırıyorum ya da yaptırmıyorum diyerek çıkamayız işin içinden. Evet yaptırıyorum ama soru işaretlerim yok mu kafamda? Hem de çok. Sonuçları ne uzun vadede bilmiyorum.
Aynı şekilde yaptırmıyorum ama ileride beni neyin beklediğini bilmiyorum.
Bu işin ciddi şekilde masaya yatırılması gerek. Yaptırmayanlar arttığında yapılanların bir anlamı olmayacak. Bu işin hem sağlık, hem ekonomik hem iş gücü yönü var. Üzerinde ciddi çalışma yapılmalı
AminSizle aynı dusuncedeyim evet yapıyoruz ne kadar doğru ama aşı olmayan bir bireyin savunma mekanizması gerçekten çok düşük bu net bişey bu bir tevekkuldur aslında. önlemini alıcaksın ki sonrası artık yaşanacak olan yaşanır zaten fakat ben bize emanet olan ve canımızdan daha değerli olan yavrularımızı korumamız ve onlar adına verdiğimiz her kararın çok ama çok dikkatli verilmesi gerektiğini düşünüyorum büyüdüklerinde benim adıma bu kararı neden verdine çok elle tutulur cevabımız olmalı U Ummu gulsum 2020 yargılamiyorum kendi özgür dusinceniz ama çok büyük bir risk geliyor bana sadece sizin değil hepimizin Allah evlatlarını korusun
Çok geçmiş olsun canım biz bazen nekadar önlem alsakta basimiza geliyor umarım bişey olmamıştırSabah sabah çok üzüldüm kızlarBebeğim koltuktan düştü Tam da diyorsum ki hiç düşürmeden zor zamanı atlattık. Artık yerde düşse bile yüksekteki gibi olmaz diye. Kahvaltidan sonra eşime verdim bulaşıkları toparlamak için.
Benim çocuğum 5yasinda hamdolsun doğru düzgün hastane yüzü görmedi tek tük olaylar haricinde.oysa asılı çok tanıdığım ayda bı antibiyotik kullanmak zorunda kaliyo.asi yaptırdı bağışıklığı güçlü ya da yaptırmadı zayıf diye bı tez yok ki.ha asisiz olduğu halde her hafta antibiyotik de kullanabilir.ben çocuğumda ne etki oluşturacağını bilmediğim birşeyi enjekte etyirmeyerek tevekkül ediyrm siz de farklı açıdan bakiyrsnz hepsi tevekkül teslimiyet asLindaSizle aynı dusuncedeyim evet yapıyoruz ne kadar doğru ama aşı olmayan bir bireyin savunma mekanizması gerçekten çok düşük bu net bişey bu bir tevekkuldur aslında. önlemini alıcaksın ki sonrası artık yaşanacak olan yaşanır zaten fakat ben bize emanet olan ve canımızdan daha değerli olan yavrularımızı korumamız ve onlar adına verdiğimiz her kararın çok ama çok dikkatli verilmesi gerektiğini düşünüyorum büyüdüklerinde benim adıma bu kararı neden verdine çok elle tutulur cevabımız olmalı U Ummu gulsum 2020 yargılamiyorum kendi özgür dusinceniz ama çok büyük bir risk geliyor bana sadece sizin değil hepimizin Allah evlatlarını korusun
İlk dozu dün yapıldı.gözüm kapalı yaptırdım.zamanında menenjitten çok fazla çocuk öldü çünkü.ve en çok merak ettiğim şey ise rotavirüs ve menenjit gibi iki önemli aşıyı devletin neden karşılamadığı.çok şükür benim ödeyecek gücüm var peki ya ödeme gücü olmayanların çocukları?amin canım çok zor bir durum. Mila doğdu dr a ne zaman menenjit aşısı yapacağız diye sordum
Ülkemiz keşke üretebilse bizim de isteğimiz bu. En basitinden kıbrıstan biber,çinden sarımsak alıyoruz.Konu uzar gider.İnşAllah bir gün aşı başta olmak üzere her şeyde dünya lideri oluruzAynen öyle ülkemde uretilsin içeriği temiz olsun kar zarar hesabını beni her fırsatta yıkmaya çalışan dış kuvvetler değil ülkem yapsın ben de gönül rahatlığıyla yaptirayim
evet değil mi ya. böyle 2 önemli aşının karşılanmaması çok üzücü. bi yaptırdık ya yaptıramayanlar? allah korusun ya gözlerinin içine bakıyoruz bişey olmasın diye.İlk dozu dün yapıldı.gözüm kapalı yaptırdım.zamanında menenjitten çok fazla çocuk öldü çünkü.ve en çok merak ettiğim şey ise rotavirüs ve menenjit gibi iki önemli aşıyı devletin neden karşılamadığı.çok şükür benim ödeyecek gücüm var peki ya ödeme gücü olmayanların çocukları?
Ülkemiz keşke üretebilse bizim de isteğimiz bu. En basitinden kıbrıstan biber,çinden sarımsak alıyoruz.Konu uzar gider.İnşAllah bir gün aşı başta olmak üzere her şeyde dünya lideri oluruz
Rota menenjit su çiçeği vs vs bı sürü sizde de eksiktir sizde tamsa babaannede anneanne de dedede vs eksik hepiniz çocuğunuz için risksinz öyleyseSakin olamıyorum çünkü aşı yaptırmamak bireysel bi karar değil sonucu toplum sağlığını etkiliyor. O yüzden saygı duyamam duymam. Sadece aşı yaptırmayanı etkilese doğal seleksiyon der geçerdim
Ben şubattan beri bir aradayımAhh ah kizimin sorunlarından bu kaynana konusuna hiç girmedim ben ama anlatsam roman olur kızlar neler yaşadığımızı, mi( zamansizliktan burada kendimi hızlıca ifade edemiyorum çoğu zaman ama ciddi ciddi aklımda kendi hikayemi yazma kitap yazma planım var )işin en kötü yanı siz gelip gitmesinden bahsediyorsunuz ama sanırım ben bir iki aya bir süre onunla yaşamak zorunda kalacağım. ne yapacağım gerçekten bilemiyorum Nerden çıktı pandemi dönemi ufacık bebeyle bu tayin işi yaa
Param yoktu altın bozdurdum da yaptırdım Allah evlatlarımızı birbirinden uzak tutsunRota menenjit su çiçeği vs vs bı sürü sizde de eksiktir sizde tamsa babaannede anneanne de dedede vs eksik hepiniz çocuğunuz için risksinz öyleyse
benim eşim asker adamın sakalı da yok komple babasına gıcık oluyo galiba
büyüyünce de beni kıskanır babasından
Ha ha ha bu benim kız artık beraber yatiyrlarAynen 6 yaşındaki kızım bildiğn beni babasından kıskanıyor
3 çocukla nasıl yapıyorsunuz? Benim 1 çocuğum var, evden de çalışıyorum. Hiçbir şeye yetişemiyorum. Oyun bile çok zor oynuyorum. Ev ,yemek offf her gün vicdan azabı çekiyorum. Pratik önerileriniz varsa iş olur yemek olur. Bir de ben kızımı tek bırakamıyorum. Çok eleştiri alıyorum bu konudaHa ha ha bu benim kız artık beraber yatiyrlar
Yeni öğrendiğim bir pratik cam silme önerisi vereyim mi3 çocukla nasıl yapıyorsunuz? Benim 1 çocuğum var, evden de çalışıyorum. Hiçbir şeye yetişemiyorum. Oyun bile çok zor oynuyorum. Ev ,yemek offf her gün vicdan azabı çekiyorum. Pratik önerileriniz varsa iş olur yemek olur. Bir de ben kızımı tek bırakamıyorum. Çok eleştiri alıyorum bu konuda
Canım yalnız şampuan kremli olmasın dikkat etYeni öğrendiğim bir pratik cam silme önerisi vereyim mibir kaba çok az şampuan koyup sonra camları o suda yıkayıp duruladiginiz bezle cami silin güneş kurutunca mis gibi oluyor başka biseye yâda saatlerce ovalamaya gerek kalmıyor benim eşim sizin gibi asla kızımızı tek bırakamıyor illa ya ben yada o dibinde olacak ama ben salona oyun alanına koyuyorum yemek temizlik gibi küçük çaplı sürekli gidip kontrol edeceğim şeyler yapıyorum oda geliyor hatta ayağımın altında dolanıyor bence bı yolunu bulun alışın sizi çok yıpratır yoksa
Ecmel de öyle canım anniii diye acıkınca felan bağırıyordu iki gündür dedededede mam mam mam ahah ah Bi kaç bişi daha ekledi içime koyasım geliyorKızlar eylüş bugün resmen kelime cilarmaya çalışıyor sürekli bana MAM emme falan diyip kendi kendine konuşmaya çalışıyoreskiden de hafif zorladı ama bugun çok güzeldi bu haftalarda mi başlıyordu bu tatlı mirildanmalar ben benimki geç kaldı gibi geliyorduda
Yıpranmak ne kelimeYeni öğrendiğim bir pratik cam silme önerisi vereyim mibir kaba çok az şampuan koyup sonra camları o suda yıkayıp duruladiginiz bezle cami silin güneş kurutunca mis gibi oluyor başka biseye yâda saatlerce ovalamaya gerek kalmıyor benim eşim sizin gibi asla kızımızı tek bırakamıyor illa ya ben yada o dibinde olacak ama ben salona oyun alanına koyuyorum yemek temizlik gibi küçük çaplı sürekli gidip kontrol edeceğim şeyler yapıyorum oda geliyor hatta ayağımın altında dolanıyor bence bı yolunu bulun alışın sizi çok yıpratır yoksa
Biz bu hafta dra gittiğimiz de çıkarttığı sesleri sordu. Bu ayda ses çıkartması başlarmış. Önemli olan iki harfi yan yana getirip söylemesiymiş . Mamam ,bibi, ayh diyor birde doğduğunda inne diye ağlardı şimdi anne diyor ama bilinçli olduğunu düşünmüyorum:)Canım yalnız şampuan kremli olmasın dikkat et
Ecmel de öyle canım anniii diye acıkınca felan bağırıyordu iki gündür dedededede mam mam mam ahah ah Bi kaç bişi daha ekledi içime koyasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?