- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.373
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.921
bağışıklığınız koruduBeni olmadığım asi mi korudu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bağışıklığınız koruduBeni olmadığım asi mi korudu
İşte ben de bunu diyrm bagisiklikla alakalı.tekrar söylüyorum asi da asisizlik da yüzde yüz çözüm değil.bende asisizlik tarafı ağır bastı o kadarbağışıklığınız korudu
menenjit aşısı özel aşı biliyorsunuz. kuzenime aşı yapılmadı. menenjit geçirdi. bebekliğinden beri kaç kere ameliyat oldu sayısını bilmiyorum. beynine şan diye bir alet takıldı. sert düşüşlerde aletin patlama ihtimali vardı. elimizde yastıklarla arkasından gezerdik . hala yürüyemiyor. tartışmaya girmek ya da sizi ikna etmek değil niyetim. siz bebeğiniz için en iyisini bilirsiniz zatenTekrar aynı soruyu soruyrm aşıdan ateşten sebep çocuğunuz havale geçirse ciddi hasar bıraksa Allah korusun ne derdiniz napardinz
Aşıların yan etkileri arasında menenjit olduğunu biliyor musnz.ayrics benim 55yadindaki asisiz babam da küçükken menenjit geçirmiş hicbirsey i yok demekki koruyucu olan aşi değil ya da herkesi korumuyormenenjit aşısı özel aşı biliyorsunuz. kuzenime aşı yapılmadı. menenjit geçirdi. bebekliğinden beri kaç kere ameliyat oldu sayısını bilmiyorum. beynine şan diye bir alet takıldı. sert düşüşlerde aletin patlama ihtimali vardı. elimizde yastıklarla arkasından gezerdik . hala yürüyemiyor. tartışmaya girmek ya da sizi ikna etmek değil niyetim. siz bebeğiniz için en iyisini bilirsiniz zaten
Gayet net ve yargılamadan konuşuyorsun bence. Boyle konuşulsa U Ummu gulsum 2020 nin daha saglikli cevaplar verebilecegini dusunuyorum. Merak ediyorumKızlar eğer yazılarınız banaysa, ben her yazımda tartışma niyetinde olmadığımı belirttim. Sadece anlamaya çalışıyorum , belki aklıma yatarsa bende vazgeçerim çocuklarımı aşılatmaktan(!)..ama sorduğum soruların hiç birinin cevabı alamadım arkadaşımızdan. Komşunun çocuğu örneği beni ikna etmedi, o konu hakkında da bir soru sordum cevap vermedi. Konuyu da asla dine getirmedim, ne zamanki “teslimiyet” kelimesini kullandı , bende okuduysanız ona kapı-hırsız örneğini verdim yani yine dinle ilgili bir kavram kullanmadım
işte keşke dünyadaki tüm çocuklar aşılansa. günümüzdeki teknoloji ve tıp bilgileriyle geliştirilen aşıyla aşılanıp gece ateşi çıkacak mı acaba diye beklemeyi allah korusun böyle bir duruma tercih ederim sanırım. allah bütün çocukları korusun inşallahmenenjit aşısı özel aşı biliyorsunuz. kuzenime aşı yapılmadı. menenjit geçirdi. bebekliğinden beri kaç kere ameliyat oldu sayısını bilmiyorum. beynine şan diye bir alet takıldı. sert düşüşlerde aletin patlama ihtimali vardı. elimizde yastıklarla arkasından gezerdik . hala yürüyemiyor. tartışmaya girmek ya da sizi ikna etmek değil niyetim. siz bebeğiniz için en iyisini bilirsiniz zaten
Komşu çocuğu örneği sanırım şey yeniyse eğer 1. Sınıf aşıları öne çekildi o aşıdan bahsediyor aslında. Çocuklarınıza aşı vurdurmaktan vazgeçmeyin rica ediyorum.Kızlar eğer yazılarınız banaysa, ben her yazımda tartışma niyetinde olmadığımı belirttim. Sadece anlamaya çalışıyorum , belki aklıma yatarsa bende vazgeçerim çocuklarımı aşılatmaktan(!)..ama sorduğum soruların hiç birinin cevabı alamadım arkadaşımızdan. Komşunun çocuğu örneği beni ikna etmedi, o konu hakkında da bir soru sordum cevap vermedi. Konuyu da asla dine getirmedim, ne zamanki “teslimiyet” kelimesini kullandı , bende okuduysanız ona kapı-hırsız örneğini verdim yani yine dinle ilgili bir kavram kullanmadım
amin canım çok zor bir durum. Mila doğdu dr a ne zaman menenjit aşısı yapacağız diye sordumişte keşke dünyadaki tüm çocuklar aşılansa. günümüzdeki teknoloji ve tıp bilgileriyle geliştirilen aşıyla aşılanıp gece ateşi çıkacak mı acaba diye beklemeyi allah korusun böyle bir duruma tercih ederim sanırım. allah bütün çocukları korusun inşallah
işte keşke dünyadaki tüm çocuklar aşılansa. günümüzdeki teknoloji ve tıp bilgileriyle geliştirilen aşıyla aşılanıp gece ateşi çıkacak mı acaba diye beklemeyi allah korusun böyle bir duruma tercih ederim sanırım. allah bütün çocukları korusun inşallah
Yok ondan bahsetmiyorum k bakmayın ama hala cehaletle itham ediyrsnz beni ama öne alınan asi ne arstirsanz bilirsiniz. çocuğa bilmem kaç doz hepatit yapılmış bebekken 5yasinda tekrar yaptırdı neden dedim tutmamış dedi.eee 5yasina kadar hepatit kapsa nolcaktiKomşu çocuğu örneği sanırım şey yeniyse eğer 1. Sınıf aşıları öne çekildi o aşıdan bahsediyor aslında. Çocuklarınıza aşı vurdurmaktan vazgeçmeyin rica ediyorum.
ne yalan söyleyeyim her şeyin bir yan etkisi olabileceği ihtimali varken sadece aşıya böyle önyargılı olunması hoşuma gitmiyor maalesef.Ordaki ateş basit bı örnekti elbette ateşlenmesin değil sebep.
Ona da saygı duyuyorum ben kimseye aşıyı bırak demedim diyememne yalan söyleyeyim her şeyin bir yan etkisi olabileceği ihtimali varken sadece aşıya böyle önyargılı olunması hoşuma gitmiyor maalesef.
amiiin artık iyice hareketlendiler durmuyorlar. inşallah bi daha yaşamazsınız böyle bir şey. allah korusun gözlerinde kayma fışkırır tarzda kusma olursa acile gidersiniz inşallah olmazSabah sabah çok üzüldüm kızlar Bebeğim koltuktan düştü Tam da diyorsum ki hiç düşürmeden zor zamanı atlattık. Artık yerde düşse bile yüksekteki gibi olmaz diye. Kahvaltidan sonra eşime verdim bulaşıkları toparlamak için.
Yatırmış ellerini sildiler heralde çöp için yanıma gelmesiyle bir gürültü kopması bir oldu. Göremedim de nasıl düştü kucaklamış babası hemen. Kontrol ettim biraz dısarıdan görünürde bir şey yok. Kucağımda sakinleşti zaten uyku saatiydi 1 saat zor oyaladım kucağımda uyudu.
Hala o ses kulaklarımda Bin kez söylüyorum artık çok seri dikkat et diye ama yanındayken zor yakalıyorum çünkü. Rabbim korusun meleklerimizi
bacım sakin ol anlıyorum seni... ama annesinin kararı.. yapacak bir şey yok. son zamanlarda aşı yaptırmamakSakin olamıyorum çünkü aşı yaptırmamak bireysel bi karar değil sonucu toplum sağlığını etkiliyor. O yüzden saygı duyamam duymam. Sadece aşı yaptırmayanı etkilese doğal seleksiyon der geçerdim
Aynen öyle ülkemde uretilsin içeriği temiz olsun kar zarar hesabını beni her fırsatta yıkmaya çalışan dış kuvvetler değil ülkem yapsın ben de gönül rahatlığıyla yaptirayimAşı konusu bizim burada çözeceğimiz bir mesele değil ne yazık ki. Yaptırıyorum ya da yaptırmıyorum diyerek çıkamayız işin içinden. Evet yaptırıyorum ama soru işaretlerim yok mu kafamda? Hem de çok. Sonuçları ne uzun vadede bilmiyorum.
Aynı şekilde yaptırmıyorum ama ileride beni neyin beklediğini bilmiyorum.
Bu işin ciddi şekilde masaya yatırılması gerek. Yaptırmayanlar arttığında yapılanların bir anlamı olmayacak. Bu işin hem sağlık, hem ekonomik hem iş gücü yönü var. Üzerinde ciddi çalışma yapılmalı
Bireysel yaptığımız her şey toplumu doğrudan ya da dolaylı olarak etkiliyor. Önce sakin olmaliyiz yoksa ne karsimizdakini anlariz, ne de kendi dusuncelerimizi karsimiza aktarmamiz mümküm olur çünkü savunma ve anti hisler devreye girer. Sakince ve yargılamadan konusursak belki karsimizdakini kazaniriz ya da hic olmadi soru işareti bırakabiliriz.Sakin olamıyorum çünkü aşı yaptırmamak bireysel bi karar değil sonucu toplum sağlığını etkiliyor. O yüzden saygı duyamam duymam. Sadece aşı yaptırmayanı etkilese doğal seleksiyon der geçerdim