- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.961
Benimki beni bırakıp ev keşfediyor ben evin içinde arıyorum çoğu zaman örümceğe bayılıyor diğer ikisine bindirmemiştim hala vicdan yapıyorum ama yetişemiyorum yoksaYıpranmak ne kelime kamera var oda da başka odaya girdiğimde oradan takip ediyorum. Yalnızken daha çok konuştuğunu farkettim. Bana yalnız kaldığında sıkılacakmış gibi geliyor :))) ben ağlamasını istemiyorum. 4 ay boyunca gece gündüz ağladı çünkü. Eşim benim tam tersim ne zaman ona bıraksam çocuk çığlık çığlığa kalıyor. Benimki normal değil biliyorum elimde değil.
Cam için şampuanı ilk kez duydum. Temizliğe gelen abla var ona söyleyim. Çünkü bizim ev 4. Kat ben silemiyorum. Yükseklik korkum var teşekkür ederim canım
Benim ev 13.kat canım altta market felan 15e yakın kendim siliyorum eşime diyorum abla alalım tamm düzen oturt alalım ama o düzen oturmuyor bide ben evimde biri iş yapınca arkasına kendim yapıyorum sanırım birazda o yüzden düzen oturmuyor
Bizimkide çıkarıyor çok şükür elimi dizime ritimli vuruyorum oda kendi dizine vuruyor öp deyince keyfi verindeyse eğer yanağımı emip çekiyor kendini şap diye ses çıkıyor bide burnunu kırıştıryor mutluyken ecmel sallan diyince kendini sallamaya başladı bide zıplamayı çok seviyor reyhan yatakta zıplıyor sonra ecmel ona bakıp zıplıyor maşallah yaa baya bişi öğrenmiş bizim kız yazınca çıktıBiz bu hafta dra gittiğimiz de çıkarttığı sesleri sordu. Bu ayda ses çıkartması başlarmış. Önemli olan iki harfi yan yana getirip söylemesiymiş . Mamam ,bibi, ayh diyor birde doğduğunda inne diye ağlardı şimdi anne diyor ama bilinçli olduğunu düşünmüyorum:)