2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy canım Allah sabır versin.benim şapşiğin gazı varken o da bir koalaydı.biz de ona 7/24 koala diye hitap ederdik çünkü gerçekten öyleydi.artık bıkmış usanmıştım.en son canıma tak etmişti.bir hafta boyunca emzirme dışında kucağıma almamıştım da aldırmamıştım da.pusetinde oraya buraya sürerek ne bilim farklı farklı şeyler deneyerek kucak alışkanlığından onu vazgeçirmiştim.çünkü artık ne bel ne kol ne omuz kalmıştı.boyun düzleşmem var zaten artık yeminle vücuduma yeni bir iskelet taktıracaktımmaz kalmıştı.ama ağrıları olunca işte illaki koalalaşıyorlar İnşAllah tez zamanda seninki de koalalıktan vazgeçer Allahım inşAllah tüm acılarını ondan alır

Bizimkinin alt dişi patlamış hiç farketmedim patlayana kadar şükür sıkıntısızdı ama şimdi mızmız o da yeni farketti ulen sıkıntı çıkarayım bari dedi galiba Ne güzel ne versem yiyodu şimdi hiçbir şey yemek istemiyor

evet canım diş çıkarma zamanı alıştı, şimdi yerde oyun oynamak istemiyor. yere koyduğumuzda hemen ellerini yukarı kaldırıyor beni alın diye popo üstünde zıplamaya çalışırkende devriliyor zaten pencereden bakalım,kedileri gösterelim yada aynada kendini gösterelim istiyor. Nadir de olsa mama sandalyesinde biraz oyalanıyor. Dediğin gibi belim kırıldı kırılacak

Aynen dediğin gibi her çocuk farklı. Bugün Dr a gittik ishali demir ilacı yapıyormuş . Dr muayene etti alttaki 2. Dişin çıkması yakın dedi sonra üst dişlerine baktı 1 aya çıkacak dedi. İlginç şeyler söyledi. Uykusuzluğu için baybay uyku damlası verdi, diş için osanit diş topu bir de fıs fıs. Bu dönemde beslenme reddi oluyor onu engelleyelim dedi. Başka bir dra gittik gelişimi yaşıtlarına göre geri dedi bir sürü test yaptırıyor. Bu damlayı duymuş muydunuz ? Senin nezninde herkese sorayım.
Ayrıca babannesinin ayağı kesildi deme kıskananlar olabilir benimki de bu ara kesildi. 1 aydır gelmiyor. Bana ciddi kozlar verdi. :)
Benim anlamadığım benim küsmek gerekirken kocası bana küstü ya eşim yokken konuşmuyor. Çokta umrumda

B Bebekannesiii Ay şeytan kulağına kurşun benimkinde ayağı kesildi geçen çağırdım eşim demesin cagirmiyorsun diye kadın tamam dedi sonrada gelmedi başkasına gitmiş haberde vermedi bı üzüldüm bı uzuldum damlayı duymadım ama ise yariyorsa bende alayım Ramazan'da bu gidişle biticem 2 saatte bir uyanıyor sabahda 7 de uyanıyor geliisimi geride derken boy kilo olarak söylüyorsa aile minyonsa bebekte öyle olabiliyor hatırladığım kadarıyla minyondunuz eşinle siz yanlış mı hatirliyorim

Canım daha önce formda sormuştum ama osanit için yorum yapan olmamıştı. Kullandıktan sonra yorumunu yazar mısın? Bende alacaktım, eczanede bulamayınca internetten alıyım dedim. Sonra internette bir yorumda , internet satışlarında sahte içerikli ürün satabilirler, en güveniliri Almanyadan getirmek diye okuyunca ertelemiştim, o sırada bizim kız dişini patlatmıştı, kaldı. Ama merak ediyorum, sonuçta daha çok diş var çıkacak. Biraz da pahalı bir ürün, alıp köşeye koymalı mıyım diye...

Konuşmamaları,konuşmalarından bin kat iyidir canım benim kayınvalide de oğlunun yanında konuşuyormuş gibi yapıyor da onu sallamıyorum.bir de süperbabaannelik taslıyor aklınca.eşim iki gün önce anasını evimize çağırdı doktor hastane işlemleri için.neyse o da oğluma diyorki “babaannen diş buğdayını ne zaman yapsın oğlum?” Benim cevap anında hazır.”anneannesi ramazandan sonra yapacak” kaynana çaaaaaattttt diye ortadan çatladı.ne işim olır senin evinde daha.ben ayağımı tamamen kesip ona hiç ama hiç yüz vermediğim için ayağı tamamen kesildi aslında.
Aman canım hiç eşeleme bence gelmemesi çok daha makul
Hayır şunu anlamıyorum.gelinlerinizle anlaşabilmek bukadar mı zor? Derdiniz ne? Ekmeğinizi ,aşınızı elinizden mi alıyoruz?tövbe yarabbim yaa

Aynen doğru hatırlıyorsun. Biz de minyonuz ama allerji testi yaptırmadık onu istedi. İçimiz rahat etsin. 6850 Gr olmuş damlayı bugün kullanacağım. Yorumlarda hep iyi olduğunu söylüyorlar. Ah bu eşlerin hatırlarına daha ne kadar dayanacağız bilmiyorum :)

Aynı senin gibi düşündüm ben de. Yorumlarda sahte olabiliyor dediler. Eczanede biz de bulamadık. Dencol diye bir sprey verdi. Onu aldık işe yararsa söylerim. Osanit alacağım ama nasıl, nerden bilmiyorum. Haber muhakkak veririm.

Yanlış hatırlamıyorsam seninki çok ciddi koz verdi :) diş buğdayı falan bizde hiçbir şey yapılmadı. 40ında bile yapılmadı. Sonra milletin içinde aman bunlar hiçbir şey yaptırmıyor dedi kaldı ki ben ona sordum ne yapılır diye o da aman eski adetler boşver dedi.:) Benim annem hevesli diş buğdayına amaaaa daha torununu görmeye gelemediler pandemiden

Hiç mi göremediler canım? Doğumda falan gelemediler mi?

Bizimkide çok yalakalık yapıyor oğlunun yanında görsen sanki melek en düşünceli insan ama ogluda kanıyor mu bilemedim hep annem çok düşkün sana diyip duruyor

Siz önerirseniz bende alicam bazen taşıyorum yapmacık hareketlere kaynanamın dile döküyorum ama eşime söyleyince sanki annesi Melek annem öyle demez yapmaz diyor bu beni geriyor sadece

Aynı benim kız resmen pertim sizin gibi park yatakda da durmaz

Evet canım verdiği koz büyük diye ayağı tamamen kesildi.o da yalanının ortaya çıktığının farkında.e tabii ben de hiç yüz vermiyorum.öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte çok şükür bin şükür bıkmıştım her an her saniye torun bahanesiyle evime girip evime müdahale etmesinden.çok şükür geride kaldı o günler.
Benim kayınvalide de evlendiğimden beri sürekli adetleri gerçekleştirme derdindeydi de ben hiç oralı olmamıştım.mesela bizde gelin için kayınvalide mevlüt okutur tanıdıklarını çağırır,gelenler de hediye getirirler.bana söyledi.ben ozaman ünv son sınıftaydım hafta sonlarında geliyordjm sadece.yapma ben kendimi bile zor görüyorum dedim öylece kaldı.sonrasında zaten ben ameliyat oldum,sonra babam ameliyat oldu sonra ben ücretli öğretmenliğe başvurdum falan fistan derken hooop pandemi patlak verdi.böylelikle hanımefendinin adetlerinden kurtuluverdim

Hiç . Ben doğum yapmadan 2 hafta önce babam hastanede yattı. 1 ay sonra ameliyat oldu. KOAH, böbrek ve kalp yetmezliği var. Babamı riske atamadık
geçmiş olsun, haklısınız canım , tedbirli olmak lazım hem sizin hem onlar için...ben bazen tedbirsiz davranabiliyorum, bir arkadaşım yakınlardayım bir kahveye uğrayacağım dediğinde reddedemiyorum. Ama kabul etmemem lazım, özellikle şu dönemde, vaka sayıları bu kadar artmışken

Cok gidiyor cocuklara. Tamamlayici sigorta yapsaniza? Cocuklar icin cok karlı iciniz rahat bir şekilde istediğiniz testi yaptirir rahat rahat muayene olursunuz
Bu damlayı duymuş muydunuz ?
Televizyonda hep görüyorum bu pandemi döneminde saatler iyice kaydı, daha fazla ihtiyaç var sanrım
Malesef bana da söylüyorlar. Ben reddediyorum ve bozuluyorlar.. halbuki şu dönemde anlayis gerekiyor..

Çok teşekkür ederim canım dikkat etmek lazım

Siz önerirseniz bende alicam bazen taşıyorum yapmacık hareketlere kaynanamın dile döküyorum ama eşime söyleyince sanki annesi Melek annem öyle demez yapmaz diyor bu beni geriyor sadece
Baybay gece damlasını kullandık. Akşam 20:30 gibi verdik 22:00 olmadan uyudu , 1:30 gibi emmeye kalktı. Normal zamanda bu saate kadar 3-4 kere uyanırdı. Sabaha kadar ne olur yazarım yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…