- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.781
İyi geceler . Aramızda demir ilacı kullanmayam var mı ?v varsa bebeğinizin uyku düzeni nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eczanede satılıyor dimi ? Bende lavanta yağı aldım iyi geliyor uykuya diye yatağına damlattim ,gerçi 1.50 de uyandı 2.50 ye kadar savaş verdik uyusun diye ama olsunBaybay gece damlasını kullandık. Akşam 20:30 gibi verdik 22:00 olmadan uyudu , 1:30 gibi emmeye kalktı. Normal zamanda bu saate kadar 3-4 kere uyanırdı. Sabaha kadar ne olur yazarım yine :)
Ben kullanmıyorum daha doğrusu sidefer kullanıyorduk bitti alamadım daha sağlık ocağının verdiğini vereyim alana kadar dedim oda kan gibi resmen ağzını ne kadar silsemde geçmiyor gibi ve eylüş hiç tadını sevmedi uykuya etkisi varmı ki bu aradaİyi geceler . Aramızda demir ilacı kullanmayam var mı ?v varsa bebeğinizin uyku düzeni nasıl ?
Evet canım biz eczaneden aldık. İnternet ile arasında 10 TL var. İnternete güvenemedik.Eczanede satılıyor dimi ? Bende lavanta yağı aldım iyi geliyor uykuya diye yatağına damlattim ,gerçi 1.50 de uyandı 2.50 ye kadar savaş verdik uyusun diye ama olsun
Evet uykuya etkisi varmış. Kansızlık uykusuzluk, huzursuzluk yapıyormuş. Dün verdiğimiz tahlil sonuçları çıktı moralim bozuldu. 1.5 ay önce yüksek olan kan değerleri düşmüş hep. Bizim de kan ilacına başla demeyi unutmuş bana o yüzden yeni başladık. Çok öfkeliyim çokBen kullanmıyorum daha doğrusu sidefer kullanıyorduk bitti alamadım daha sağlık ocağının verdiğini vereyim alana kadar dedim oda kan gibi resmen ağzını ne kadar silsemde geçmiyor gibi ve eylüş hiç tadını sevmedi uykuya etkisi varmı ki bu arada
nasıl unutmuş yaEvet uykuya etkisi varmış. Kansızlık uykusuzluk, huzursuzluk yapıyormuş. Dün verdiğimiz tahlil sonuçları çıktı moralim bozuldu. 1.5 ay önce yüksek olan kan değerleri düşmüş hep. Bizim de kan ilacına başla demeyi unutmuş bana o yüzden yeni başladık. Çok öfkeliyim çok
Hiç sorma canım. Yanlış anlaşılma olmuş . Ben kan konusunda çok takıntılıyım çünkü Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. Özellikle sordum Dr a sonra kuzenimiz aynı hastanede Dr onunla da sordurttum şu an gerek yok demişti. Yeni Dr arayışındayım dün başka Dr a gittik. Haftaya başkasına gideriz Ankara Kazan biz kepçe :)nasıl unutmuş ya
Çok çok iyi bende eşime aldirayim yada kendim alayım peki bişey sorucam bebeğin uyanıp sadece emiyormuydu normalde yoksa huzursuzluk sergiliyormuydu? Benimki bu aralar kalkıyor ağlayarak. emiyor yada pişpiliyorum yatağa koyuyorum 5 dakka geçmeden tekrar aynı şey oluyor bu bir saati aşıyor boyle gözler kapalı çoğunda genelde sorayım bir fikriniz mi var neden böyle yapar kiEvet canım biz eczaneden aldık. İnternet ile arasında 10 TL var. İnternete güvenemedik.
Sana son durumu anlatayım. Saat 10 dan bu saate kadar 3 kere uyandı . Bizim için rekor bu
Biz hiç kan degerine baktirmadik teni belli eder dedi doktorumuz sadece 4. Ayda direk başlattı peki sağlık ocağı kontrolünde ebede mi vermedi ya çok canım sıkıldı doktorun sorumsuzluguna hayır bende anemi var demene ragmen böyle şeyler çocuklara geçiyor çünkü sorumsuzluk..!Evet uykuya etkisi varmış. Kansızlık uykusuzluk, huzursuzluk yapıyormuş. Dün verdiğimiz tahlil sonuçları çıktı moralim bozuldu. 1.5 ay önce yüksek olan kan değerleri düşmüş hep. Bizim de kan ilacına başla demeyi unutmuş bana o yüzden yeni başladık. Çok öfkeliyim çok
şaka gibi. sağlık ocağındaki kontrollerinde 4. ayda başla deniyor direkt. her ay doktorumuz özellikle soruyor kullanıyor musunuz diye. böyle bişeyi nasıl unutabilir?Hiç sorma canım. Yanlış anlaşılma olmuş . Ben kan konusunda çok takıntılıyım çünkü Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. Özellikle sordum Dr a sonra kuzenimiz aynı hastanede Dr onunla da sordurttum şu an gerek yok demişti. Yeni Dr arayışındayım dün başka Dr a gittik. Haftaya başkasına gideriz Ankara Kazan biz kepçe :)
Kızımın sağlık sigortası var özel hstenelere çok az miktarlarda ödeme yapıyoruz. Gezecem iyi Dr bulacağım kafaya taktım. :)
Bu arada oyuncaklarla oynamalarına daha varmış. Ben küçükken aklımda kalan tüm oyuncakları aldım
Bize demir ilacı sağlık ocağı verdi, Dr umuz vermedi doğduğundan beri hiç kullanmadık canım.Uykulari nerdeyse iki aydır çok düzensiz.Yani aynı dediğin gibi ortalama 40dk aralıklarla uyanıyor yada ağlayıp huzursuzlaniyor.iki hafta önce gecenin ortasında uyanıp sabah olmuscasina oyun istiyordu.İki haftadır biraz daha iyiyiz uyanıyor acikiyor herhalde diyorum (?)hemen emzirerek uyutuyorum.bu aralar sabah 7 gibide hep ayaklaniyoruz.gündüz ise üç kez uyuyoruz yine 40dk bir saat kadar çok nadir gece uyumadiginda iki saati buluyor gündüz uykusu.Ama nasıl uyumaksa gece ve gündüz Vallahi eklemimizden parkeden çıkan citlama sesine uyandığı için parmak uçlarında yürümeye alıştık ailecek Hep tetikte bir yatış çok kipirdaniyor.Evet uykuya etkisi varmış. Kansızlık uykusuzluk, huzursuzluk yapıyormuş. Dün verdiğimiz tahlil sonuçları çıktı moralim bozuldu. 1.5 ay önce yüksek olan kan değerleri düşmüş hep. Bizim de kan ilacına başla demeyi unutmuş bana o yüzden yeni başladık. Çok öfkeliyim çok
Canım tamamlayıcı sigortamiz var zaten de maalesef o kadar çok Dr lara taşındık ki bazilarini karşılamadı sigorta onun için paşa paşa ödedik bazı tahlilleri.Tamamlayici yeterli olur diye düşünmüştük ama kızıma tam sigorta yaptırmamiz lazımmış meğerCok gidiyor cocuklara. Tamamlayici sigorta yapsaniza? Cocuklar icin cok karlı iciniz rahat bir şekilde istediğiniz testi yaptirir rahat rahat muayene olursunuz
Televizyonda hep görüyorum bu pandemi döneminde saatler iyice kaydı, daha fazla ihtiyaç var sanrım
Malesef bana da söylüyorlar. Ben reddediyorum ve bozuluyorlar.. halbuki şu dönemde anlayis gerekiyor..
Ahh ah kizimin sorunlarından bu kaynana konusuna hiç girmedim ben ama anlatsam roman olur kızlar neler yaşadığımızı , mi( zamansizliktan burada kendimi hızlıca ifade edemiyorum çoğu zaman ama ciddi ciddi aklımda kendi hikayemi yazma kitap yazma planım var )işin en kötü yanı siz gelip gitmesinden bahsediyorsunuz ama sanırım ben bir iki aya bir süre onunla yaşamak zorunda kalacağım.ne yapacağım gerçekten bilemiyorum Nerden çıktı pandemi dönemi ufacık bebeyle bu tayin işi yaaKonuşmamaları,konuşmalarından bin kat iyidir canım benim kayınvalide de oğlunun yanında konuşuyormuş gibi yapıyor da onu sallamıyorum.bir de süperbabaannelik taslıyor aklınca.eşim iki gün önce anasını evimize çağırdı doktor hastane işlemleri için.neyse o da oğluma diyorki “babaannen diş buğdayını ne zaman yapsın oğlum?” Benim cevap anında hazır.”anneannesi ramazandan sonra yapacak” kaynana çaaaaaattttt diye ortadan çatladı.ne işim olır senin evinde daha.ben ayağımı tamamen kesip ona hiç ama hiç yüz vermediğim için ayağı tamamen kesildi aslında.
Aman canım hiç eşeleme bence gelmemesi çok daha makul
Hayır şunu anlamıyorum.gelinlerinizle anlaşabilmek bukadar mı zor? Derdiniz ne? Ekmeğinizi ,aşınızı elinizden mi alıyoruz?tövbe yarabbim yaa
Merhaba. Özel sağlık sigortası demişsiniz ama ben yaptırmadım. Bir yaşında olması gerekiyor dediler. Siz hangi sigortaya başvurdunuz?Hiç sorma canım. Yanlış anlaşılma olmuş . Ben kan konusunda çok takıntılıyım çünkü Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. Özellikle sordum Dr a sonra kuzenimiz aynı hastanede Dr onunla da sordurttum şu an gerek yok demişti. Yeni Dr arayışındayım dün başka Dr a gittik. Haftaya başkasına gideriz Ankara Kazan biz kepçe :)
Kızımın sağlık sigortası var özel hstenelere çok az miktarlarda ödeme yapıyoruz. Gezecem iyi Dr bulacağım kafaya taktım. :)
Bu arada oyuncaklarla oynamalarına daha varmış. Ben küçükken aklımda kalan tüm oyuncakları aldım
merhaba eşimin çalıştığı kurum bize ve bebeğe doğduğu gün sigortayı yaptırdı. katkı payının cüzzi bir kısmını ödüyoruz. Yaşla ilgili ilk defa duydum çünkü etrafımda kurum olmayıp kendi yaptıranlarda varMerhaba. Özel sağlık sigortası demişsiniz ama ben yaptırmadım. Bir yaşında olması gerekiyor dediler. Siz hangi sigortaya başvurdunuz?
dişi çıkacağı dönem ya da atak haftasında huzursuz olduğunda dediğin gibi uyanıp 1 saat oturuyordu en son geçen hafta yaptı. diğer günlerde uyanır emer devam eder uykuya ama 1 saat -40 dk max 1.5 saat uyurdu. biz sağlık ocağına hiç götürmedik. aşılarını özelde yaptırdıkÇok çok iyi bende eşime aldirayim yada kendim alayım peki bişey sorucam bebeğin uyanıp sadece emiyormuydu normalde yoksa huzursuzluk sergiliyormuydu? Benimki bu aralar kalkıyor ağlayarak. emiyor yada pişpiliyorum yatağa koyuyorum 5 dakka geçmeden tekrar aynı şey oluyor bu bir saati aşıyor boyle gözler kapalı çoğunda genelde sorayım bir fikriniz mi var neden böyle yapar ki
Biz hiç kan degerine baktirmadik teni belli eder dedi doktorumuz sadece 4. Ayda direk başlattı peki sağlık ocağı kontrolünde ebede mi vermedi ya çok canım sıkıldı doktorun sorumsuzluguna hayır bende anemi var demene ragmen böyle şeyler çocuklara geçiyor çünkü sorumsuzluk..!
Ocean mikrofer bizimki. Doğru kullanıyor muyum onuda bilmiyorum 8 damla demisti doktor. Normal damla şeklinde değil içine çekilen damlalıklardan. Ölçü tam olmayabilir.Kızlar hangi marka kan damlası kullanıyorsunuz?
Sağol canım,ben sağlık ocağının verdiğini arada kullanıyorum o da kabız yaptı sanki.dediğin gibi sürekli memede benimki de o yüzden sordum.şimdi sidefer ya da ocean başlıcamOcean mikrofer bizimki. Doğru kullanıyor muyum onuda bilmiyorum 8 damla demisti doktor. Normal damla şeklinde değil içine çekilen damlalıklardan. Ölçü tam olmayabilir.
Normal gittiğimiz doktorda vermemisti bize o sıra alerji var mı diye deniyorduk? Bir başka doktor hemen başlamamız gerek dedi. Aldık ama düzenli verdiğim söylenemez. Emzirme zamanına denk gelmesin derken unutuyorum. Öyle zamanı bulmak mesele çünkü sürekli memede
Amaninnn.insan neden insana yük acaba yaaa.ben de kayınvalide yok ona denk görümce var resmen tercih yaparken onun yanına atanmayim diye dua ettim.guya cocuklar a bakacak ama hayatın merkezine geçecek herseyde söz hakkı bulacaktı kendindeAhh ah kizimin sorunlarından bu kaynana konusuna hiç girmedim ben ama anlatsam roman olur kızlar neler yaşadığımızı , mi( zamansizliktan burada kendimi hızlıca ifade edemiyorum çoğu zaman ama ciddi ciddi aklımda kendi hikayemi yazma kitap yazma planım var )işin en kötü yanı siz gelip gitmesinden bahsediyorsunuz ama sanırım ben bir iki aya bir süre onunla yaşamak zorunda kalacağım.ne yapacağım gerçekten bilemiyorum Nerden çıktı pandemi dönemi ufacık bebeyle bu tayin işi yaa