Bize demir ilacı sağlık ocağı verdi, Dr umuz vermedi doğduğundan beri hiç kullanmadık canım.Uykulari nerdeyse iki aydır çok düzensiz.Yani aynı dediğin gibi ortalama 40dk aralıklarla uyanıyor yada ağlayıp huzursuzlaniyor.iki hafta önce gecenin ortasında uyanıp sabah olmuscasina oyun istiyordu.İki haftadır biraz daha iyiyiz uyanıyor acikiyor herhalde diyorum (?)hemen emzirerek uyutuyorum.bu aralar sabah 7 gibide hep ayaklaniyoruz.gündüz ise üç kez uyuyoruz yine 40dk bir saat kadar çok nadir gece uyumadiginda iki saati buluyor gündüz uykusu.Ama nasıl uyumaksa gece ve gündüz Vallahi eklemimizden parkeden çıkan citlama sesine uyandığı için parmak uçlarında yürümeye alıştık ailecek
Hep tetikte bir yatış çok kipirdaniyor.
Bu kadar düzensiz uyku ve huzursuzluğu olmasına rağmen Dr bize demir ilacı vermedi.(amaTahlillerde referans aralığı 25-126 ,kızımın 98 demiri.sanirim iyi olduğu için vermedi bu sefer)Bu Dr lar bazen gerçekten çok rahat olabiliyorlar bende kızımın alerjisi konusunda altı aydır bostan yere oyaladigi için çok kızgınım
Dr Baybay night verdi.Onuda düzenli kullanmıyorum durumuna göre veriyorum açıkçası.