- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.741
Serum fizyolojik ile temizledin mi ? Bazen görünmeyen mukuslar çıkıyor. Gerçi banyodan sonra da çıkar. Etlerin şiştiğini nasıl anladın ? Benim burnum çok sorunlu kızımda da çıkacak diye korkuyorum ondan soruyorumKızlar sizin bebeklerde burunda tıkanıklık olan var mı ? Et gibi burun içi temiz ama sürekli burunda hırıltı var zorlanıyor ara ara bence etler şişti böyle birşey yaşayan bilen var mı ?
keşke biraz dinlenebilsen. sen de o da rahat edecek. ishal bence dişten. önceden de ilacı kullanıp şimdi ishal olduysa hele kesin dişten.O kadar kötü zamanlar geçiriyorum ki anlatamam. Diş bitirdi bizi. 2.si de çıkacak gibi. İlaç allerjisi mahvetti zaten. Yarın başka bir Dr a gideceğiz allerji üzerine de çalışan. Kilo almadı aksine verdi. Gülmüyor çok çok zor gülüyor. Benim en üzüldüğüm iş o kadar yoğun ki akşama pertim çıkıyor. Kızımla konuşamıyorum. Resmen besle , altını değiştir uyut annesi oldum. Eskiden etkinlikler yapardım. Şimdi kendi kendine bırakıyorum. Yemek bir taraftan , temizlik bir taraftan...
Demir ilacı sizde ishal ve pişik yaptı mı ? Bizde bugün oldu. Diş mi yaptı ilaç mı bilemedim.
bir civciv annesi B Bebekannesiii Çarşamba günü şoka oyuncaklar geliyor
Amiin canım benimİnşallah olmazanne olduktan sonra herşeye çok ama çok farklı bakmaya başladım özellikle hamilelere bebeklere falan çok farklı bakıyorum Allah kimseyi evladiyla sinamasin
Diş herkeste farklı tepkiler veriyormuş.mesela benim oğlum ishal olmadı ama nezle oldu.doktor nezlesini dişe bağlamadı ama ne bilim nezle olabileceği bir durumda olmadı.hep evdeydik.doktorumuz birinden bulaşabileceğini söyledi.evde sadece ben ve babası varız ama ikimizde nezle değildik.bu süreçte babaannesi zaten gelmiyordu ayağı kesildiği için(bin şükürO kadar kötü zamanlar geçiriyorum ki anlatamam. Diş bitirdi bizi. 2.si de çıkacak gibi. İlaç allerjisi mahvetti zaten. Yarın başka bir Dr a gideceğiz allerji üzerine de çalışan. Kilo almadı aksine verdi. Gülmüyor çok çok zor gülüyor. Benim en üzüldüğüm iş o kadar yoğun ki akşama pertim çıkıyor. Kızımla konuşamıyorum. Resmen besle , altını değiştir uyut annesi oldum. Eskiden etkinlikler yapardım. Şimdi kendi kendine bırakıyorum. Yemek bir taraftan , temizlik bir taraftan...
Demir ilacı sizde ishal ve pişik yaptı mı ? Bizde bugün oldu. Diş mi yaptı ilaç mı bilemedim.
bir civciv annesi B Bebekannesiii Çarşamba günü şoka oyuncaklar geliyor
Canım benim iki numaram da nezle grip şeklinde geçirirdi dışarı çıkardım çok bilmiş teyzeler bebeyi hasta hasta sokağa çıkarmışsın die söylenirdi bende sinir olup hasta değil diş çıkarıyor derdim Bi bozulurlardı bazıları da akılsızlıklarıyla konuşurdu dahadaDiş herkeste farklı tepkiler veriyormuş.mesela benim oğlum ishal olmadı ama nezle oldu.doktor nezlesini dişe bağlamadı ama ne bilim nezle olabileceği bir durumda olmadı.hep evdeydik.doktorumuz birinden bulaşabileceğini söyledi.evde sadece ben ve babası varız ama ikimizde nezle değildik.bu süreçte babaannesi zaten gelmiyordu ayağı kesildiği için(bin şükür) ama halsizlik,iştahsızlık,sürekli ağlama,huzursuzluk diz boyuydu.üst azı dişlerini çıkaracak sanıeım.alt iki diş tamam.ağzı sürekli ıslak ve eline her geçirdiğini azı dişlerinin olduğu yerlere götürüyor.Allah cümlemizin yardımcısı olsın.
Geçen a101e bahsettiğiniz tırtıl için gittim yoktu .çıngıraklı mantar vardı ondan aldım ve aşırı derecede ilgiisini çekti.ev oyuncaktan geçilmiyor ama ben yine aldıkça alıyorum
ben aldıklarımla kendim de oynuyorum parası çıkıyorDiş herkeste farklı tepkiler veriyormuş.mesela benim oğlum ishal olmadı ama nezle oldu.doktor nezlesini dişe bağlamadı ama ne bilim nezle olabileceği bir durumda olmadı.hep evdeydik.doktorumuz birinden bulaşabileceğini söyledi.evde sadece ben ve babası varız ama ikimizde nezle değildik.bu süreçte babaannesi zaten gelmiyordu ayağı kesildiği için(bin şükür) ama halsizlik,iştahsızlık,sürekli ağlama,huzursuzluk diz boyuydu.üst azı dişlerini çıkaracak sanıeım.alt iki diş tamam.ağzı sürekli ıslak ve eline her geçirdiğini azı dişlerinin olduğu yerlere götürüyor.Allah cümlemizin yardımcısı olsın.
Geçen a101e bahsettiğiniz tırtıl için gittim yoktu .çıngıraklı mantar vardı ondan aldım ve aşırı derecede ilgiisini çekti.ev oyuncaktan geçilmiyor ama ben yine aldıkça alıyorum
hazırladığın yatağın etrafına çit alabilirsin. istediğin kadar yuvarlansın çıkamaz ondan dışarı.Kızlar nasılsınız hayırlı Ramazanlar... bakamadım yine ne zamandır...
Benim kız bir hareketli bir hareketli sn uz durmuyor kıpır kıpır sanırım hiperaktifmama sandalyesinde beşiğinde hicbiryerde beş dk durmuyor.Yere yatak koyup bırakıyorum rahat rahat oynasın diye döne döne salonun ta diğer köşesine gitmesi bir dkyi bulmuyor.koltuklarin sehpanın altindan toplamaya başladım yaramazi birde evim maalesef kombi değil merkezi sistem.yerler soğuk elektrikli soba yakıyoum ayrıca ama ona doğru gidip yapışması an meselesi mecburen bütün gün kucaktayiz pestilim çıkıyor vallahi!
Sizinkiler bu konuda nasıl bilmiyorum ama biraz oyalanabilecegi güvenli bir şey bir yer bulmak şart oldu bizePark yatak alayım diyorum ama duracakmi içinde bilmiyorum.Marka ve başka çözüm yolu tavsiyeniz varmı?
Ah canım sorma bizim de kızın alerji testleri vs harcadığımiz üst segment özel hastanelerden olmadığı hâlde 6000 tlyi geçtiDevlet hastanelerinden randevu alamamak gerçekten çok sıkıntı.reglimin 2. Veya 3. Günü yapılması gereken tahlillerimi devlet hastanesi taaaaa nisan ayının 26sına randevu vermesinden dolayı bugün mecburen özelde yaptırdım ve tam 290tl bayıldım.özel hastaneler de sanırım bu durumu fırsat bilip iyice neyse anladınız siz
Bak bu hiç gelmemişti aklımaben aldıklarımla kendim de oynuyorum parası çıkıyor
hazırladığın yatağın etrafına çit alabilirsin. istediğin kadar yuvarlansın çıkamaz ondan dışarı.
Kiziminda bir kaç gündür tıkalı canım yeni Dr kontrolüne gittik birşey yok dedi yine dru.ama zorlanıyor sinirlenip ağlıyor.serum fizyolojik yapıyorum İki gündür ama kulağına kaçacak diye çok korkuyorum. fazla birşey çıkmıyor kısa süre sonra tekrar tıkanıyor maalesefKızlar sizin bebeklerde burunda tıkanıklık olan var mı ? Et gibi burun içi temiz ama sürekli burunda hırıltı var zorlanıyor ara ara bence etler şişti böyle birşey yaşayan bilen var mı ?
Ben de oynuyorum çaktırmaben aldıklarımla kendim de oynuyorum parası çıkıyor
hazırladığın yatağın etrafına çit alabilirsin. istediğin kadar yuvarlansın çıkamaz ondan dışarı.
Çok büyük geçmiş olsın canım.Rabbim tez zamanda şifasını versin inşAllahhhAh canım sorma bizim de kızın alerji testleri vs harcadığımiz üst segment özel hastanelerden olmadığı hâlde 6000 tlyi geçtinet bir sonuca da varsak içim gam yemicek.yeterki bulunsa yavrumun sıkıntısı
Amin canımBen de oynuyorum çaktırma
Çok büyük geçmiş olsın canım.Rabbim tez zamanda şifasını versin inşAllahhh
https://www.facebook.com/Bakmak isterseniz oyuncağın videosunuda bırakayım buraya .ama benim aldığım Türkçe müziklisi.keske daha çok çeşit müzikli olsaydı ve sesi biraz daha az çıksaydı.gerci ses olayını hoparlör kısmına bir bantla çözdümAmin canımçok sağol.sizede geçmiş olsun oyuncak tavsiyelerinizi okuyamadım bu arada neler aldınız sizden başka oynayan var mı evde B Bebekannesiii bir civciv annesi
Ben kızıma bunu aldım kızlar ilgisini çeken nadir oyuncaklardantavsiye ederim
https://www.google.com/url?
sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.hepsiburada.com/karakus-k16048-isikli-dans-eden-civciv-pm-HB000001ZIE3&ved=2ahUKEwi2xIvu-frvAhUMKuwKHfb8Am4QjjgwAHoECAMQAg&usg=AOvVaw1p9TJn_HYIdlbVPPj7IeU4
Canım bana hediye gelenler vardı bir de internetten öten diş kaşıyıcı almıştım.halası örgülü diş kaşıyıcılı oyuncaklar göndermişti insragramdan sipariş vermiş.geçen gün de a101den aldım.Amin canımçok sağol.sizede geçmiş olsun oyuncak tavsiyelerinizi okuyamadım bu arada neler aldınız sizden başka oynayan var mı evde B Bebekannesiii bir civciv annesi
Ben kızıma bunu aldım kızlar ilgisini çeken nadir oyuncaklardantavsiye ederim
https://www.google.com/url?
sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.hepsiburada.com/karakus-k16048-isikli-dans-eden-civciv-pm-HB000001ZIE3&ved=2ahUKEwi2xIvu-frvAhUMKuwKHfb8Am4QjjgwAHoECAMQAg&usg=AOvVaw1p9TJn_HYIdlbVPPj7IeU4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?