2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Ben bezini değiştirirken büyük tuvaletin devamı gelmeye başladı ben de düşündüm epeydir tuvaletini yapmadı daha devam eder herhalde diye, götürdüm klozete tuttum oraya da yaptı tam bitti derken çişini de yaptı sildim ve banyoya götürdüm işte böyle oldu yani bez değişimi esnasında gördüğüm için götürdüm öyle diyim

Denemekten zarar olmaz ek gıdaya geçtiğinden beri kakasıni temizlemek midemi bulandırıyor açıkçası oldum olası alt temizlemek ten haz etmem ben yeğenimi hep çıplak görürdüm daha yurumuyordu cisi gelince ifade ederdi kendini ablam gotururdu

Ay hiç sorma.bir yaş için alıyorum onlar bile çoğu zaman kastırıyor.9-12 ay için olanlar da küçük gelmeye başladılar oğlumun boyu maşallahh

Aynı dusuncedeyim bende elbise giyerken kavga dövüş giydiriyoruz resmen

Çok güzel yazlık kıyafetler gelmiş LCW ya beden karmasasindan alamıyorum
Kilolu mu senin bebiş? Askılılarda falan kendi bedenleri sorun çıkarmaz gibime geliyor. Yaz için alışveriş yapmak istiyorum ben de bu ara. Tulum şortlarda rahat olacak gibi. Geçen yaz gibi olursa atletle gezerler herhalde

Bizim burasıda çok sıcak oluyor yok kilolu değil ama ayına göre aldığım hicbisey olmuyor. onuda anlamadım 7500 kilo 65 cm şuan LCW dedim ya bide koronun internet alisverisindede çok iyi kıyafetler ve indirim var tanıtıcı reklam gibi oldu

Internet almaya da düşünür oldu insan. Görerek almaya benzemiyor Ne kumaşı ne bedeni istediğin gibi olmuyor. Sözde evden çıkmayacağız yine de mağazaya gitmek zorunda kaldım birkaç sefer. Teyzesi alıyor ben alıyorum illa değişicek çoğu

Ankadgm kadarıyla senin bebiş biraz iriama çocuk kıyafetleri kalıpları da küçük 18ay 24 ay denen kıyafet 6aylik 7.5kg kızıma anca oluyo

Yaa ben o yanakları mıncırırım yaaa maşallah süphanallah
Minnakım kabız olmuş kızlar ya ek gıdaya biraz ara veriyorum 1-2 gün sadece anne sütü sonra devam bakalım. Bir de bugün ilk kez tuvalete yaptırdım bakalım
Seni tebrik ediyorum canım bana ebeler ek gidayı3gğn kuralıyla verirsen kabız olmaz demişti video yüklemeyi becerebilen bağırsak masajını atardım benim bebeğim çok çekmişti şimdi günde iki üç yapıyor

Lcw beni de çok şaşırtıyor ya, yaz kreasyonu çok güzel keşke büyük bedenede aynı koleksiyonu aynı fiyata çalışsalar ben internetten kendi sitesinden alıyorum ki olur da değiştirmem gerekirse mağazasına gidip değiştirebileyim. Size de öyle tavsiye ederim. Yoksa trendyol’dan falan alınca mağaza değişimi olmuyor, tekrar kargolaman falan gerekiyor uzun iş. Birde alırken kumaş özelliklerine de bakıyorum, bazılarının içinde polyester de oluyor. Polyester beni çok rahatsız eder, bebeği de rahatsız edicek gibi geliyor banapolyester oranı %20’den fazla ise almıyorum. Zaten %100 pamuklu seçeneği de çok fazla

Çok güzel yazlık kıyafetler gelmiş LCW ya beden karmasasindan alamıyorum
bana internetten alışveriş de yeter zaten hemen bakıyorum
Ay hiç sorma.bir yaş için alıyorum onlar bile çoğu zaman kastırıyor.9-12 ay için olanlar da küçük gelmeye başladılar oğlumun boyu maşallahh
biz 24 aya geçtik yazlıkları nasıl alsam diye düşünüyorum
Ankadgm kadarıyla senin bebiş biraz iriama çocuk kıyafetleri kalıpları da küçük 18ay 24 ay denen kıyafet 6aylik 7.5kg kızıma anca oluyo
aynen benim bebeğim toplu biraz. 18-24 giyiyoruz biz de. 4. ayda 11 kg idi şimdi bilmiyorum valla.
ben hep %100 pamuklu alıyorum. ödüm kopuyo başka tür olmaz teninde diye. kıyafet için de civil ve lc yi çok kullanıyorum kızıma

Trendyolda kotona bak bide ben beğendim fiyatlarında iyi ürünlerde

Son düzenleme:
Soracağım unutuyorum hep ilk koldan oldukları aşı sizlerinde öyle mi? Belli belirsizdi ilk başta. Şimdi kabarmış ve kırmızı. Soyuluyor üstü biraz

Eylusun sanal kahvaltisinda öncesi sonrası kendi yemek istiyor artık bu arada tabagin sadece yarısı yendi
Maşallah kuzuma yarasın şifa olsun Ne güzel erken başlamış kaşıklamaya. Benimkide istiyor ama vermedim yesin diye. Aslında çok önceden beri silikon kaşığı veriyordum eline dişlerini kaşıyordu. Denemek lazım her yeri batıracağı kesin de Ben verirken bile kedi yalasa doyacak o yüzünü. Mama sandalyesi ve üstünü hiç saymıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…