- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.101
. Şimdi bebeği uyuttuğum için video’yu açamadım. Ama geçen gün bende öyle bir yazıya denk geldim. Aslında insanlarda hayvanlar gibi dürtüsel olarak tuvaletlerini vücutlarına bulaştırmak istemiyormuş, kendilerini temiz tutmak istiyormuş. Biz ebeveynler onlara beze yapmayı öğretiyormuşuz.hatta o yüzden bebekler bezleri açılır açılmaz çişlerini yapıyormuş. Ama nasıl yaptırdın canım? Yani çişi olduğunu nerden anladın mesela?
Çok güzel yazlık kıyafetler gelmiş LCW ya beden karmasasindan alamıyorumsorma bende de öyle valla hep büyük büyük ama giyiyor
Denemekten zarar olmaz ek gıdaya geçtiğinden beri kakasıni temizlemek midemi bulandırıyor açıkçasıYaa sormayın bu hafta youtubeda gezinirken bir videoya denk geldim kadın bebeğine hiç bez takmamış hep tuvalete yaptırıyormuş çocuğu öyle alıştırmış onu izledikten sonra bi cesaret gelmişti zaten. Neyse dün bi baktım kakasını yapmış ben de bezini değiştirirken devamı gelmeye başladıdur dedim fırsat bu fırsat bacaklarından sıkıca tutarak götürdüm klozete tuttum devamı geldi tabi ama şu kabızlık işi canımı sıkmadı değil nasıl ıkındı miniğim ahh hep de lifli gıdalar yemişti halbuki...
İzlediğim video buydu kızlar, mantıklı gibi de ama bilmiyorum 6. aydan sonra olur mu ki
Ay hiç sorma.bir yaş için alıyorum onlar bile çoğu zaman kastırıyor.9-12 ay için olanlar da küçük gelmeye başladılarben bilerek almadım bi tane bile yazlık kıyafeti yok. stok yapacaktım iyi ki yapmamışım kesin ufak olurdu çünkü. anlamadım biz mi büyük doğurduk yoksa bebek çamaşırları mı küçük artık
Aynı dusuncedeyim bende elbise giyerken kavga dövüş giydiriyoruz resmenBizimki giyinmeye ve bezlenmeye acayip karşı.. halbuki öyle yumuşak hareketlerle giydirmeye çalışıyorum ki, canını yakmıyım diye... ama yok, kesinlikle giyinmek istemiyor. Ayağında çorap bile tutmuyor. GİYdirirken acayip sinirleniyor, kaşlarını çatıyor, kızıyor resmen bana. Yaz gelsede bir tel çıtçıtlı giydirip ortaya atıyım diye bekliyorum
Kilolu mu senin bebiş? Askılılarda falan kendi bedenleri sorun çıkarmaz gibime geliyor. Yaz için alışveriş yapmak istiyorum ben de bu ara. Tulum şortlarda rahat olacak gibi. Geçen yaz gibi olursa atletle gezerler herhaldeÇok güzel yazlık kıyafetler gelmiş LCW ya beden karmasasindan alamıyorum
Bizim burasıda çok sıcak oluyor yok kilolu değil ama ayına göre aldığım hicbisey olmuyor. onuda anlamadımKilolu mu senin bebiş? Askılılarda falan kendi bedenleri sorun çıkarmaz gibime geliyor. Yaz için alışveriş yapmak istiyorum ben de bu ara. Tulum şortlarda rahat olacak gibi. Geçen yaz gibi olursa atletle gezerler herhalde
ben bilerek almadım bi tane bile yazlık kıyafeti yok. stok yapacaktım iyi ki yapmamışım kesin ufak olurdu çünkü. anlamadım biz mi büyük doğurduk yoksa bebek çamaşırları mı küçük artık
Yaa ben o yanakları mıncırırım yaaa maşallah süphanallah
Seni tebrik ediyorum canımMinnakım kabız olmuş kızlar ya ek gıdaya biraz ara veriyorum 1-2 gün sadece anne sütü sonra devam bakalım. Bir de bugün ilk kez tuvalete yaptırdım bakalım
Lcw beni de çok şaşırtıyor ya, yaz kreasyonu çok güzel keşke büyük bedenede aynı koleksiyonu aynı fiyata çalışsalarBizim burasıda çok sıcak oluyor yok kilolu değil ama ayına göre aldığım hicbisey olmuyor. onuda anlamadım7500 kilo 65 cm şuan LCW dedim ya bide koronun internet alisverisindede çok iyi kıyafetler ve indirim var tanıtıcı reklam gibi oldu
bana internetten alışveriş de yeter zaten hemen bakıyorumÇok güzel yazlık kıyafetler gelmiş LCW ya beden karmasasindan alamıyorum
biz 24 aya geçtik yazlıkları nasıl alsam diye düşünüyorumAy hiç sorma.bir yaş için alıyorum onlar bile çoğu zaman kastırıyor.9-12 ay için olanlar da küçük gelmeye başladılaroğlumun boyu maşallahh
aynen benim bebeğim toplu biraz. 18-24 giyiyoruz biz de. 4. ayda 11 kg idi şimdi bilmiyorum valla.Ankadgm kadarıyla senin bebiş biraz iriama çocuk kıyafetleri kalıpları da küçük 18ay 24 ay denen kıyafet 6aylik 7.5kg kızıma anca oluyo
ben hep %100 pamuklu alıyorum. ödüm kopuyo başka tür olmaz teninde diye. kıyafet için de civil ve lc yi çok kullanıyorum kızımaLcw beni de çok şaşırtıyor ya, yaz kreasyonu çok güzel keşke büyük bedenede aynı koleksiyonu aynı fiyata çalışsalarben internetten kendi sitesinden alıyorum ki olur da değiştirmem gerekirse mağazasına gidip değiştirebileyim. Size de öyle tavsiye ederim. Yoksa trendyol’dan falan alınca mağaza değişimi olmuyor, tekrar kargolaman falan gerekiyor uzun iş. Birde alırken kumaş özelliklerine de bakıyorum, bazılarının içinde polyester de oluyor. Polyester beni çok rahatsız eder, bebeği de rahatsız edicek gibi geliyor bana polyester oranı %20’den fazla ise almıyorum. Zaten %100 pamuklu seçeneği de çok fazla
Trendyolda kotona bak bidebana internetten alışveriş de yeter zaten hemen bakıyorum
biz 24 aya geçtik yazlıkları nasıl alsam diye düşünüyorum
aynen benim bebeğim toplu biraz. 18-24 giyiyoruz biz de. 4. ayda 11 kg idi şimdi bilmiyorum valla.
ben hep %100 pamuklu alıyorum. ödüm kopuyo başka tür olmaz teninde diye. kıyafet için de civil ve lc yi çok kullanıyorum kızıma
Kotonu korona diye okumam bide aratmamTrendyolda kotona bak bideben beğendim fiyatlarında iyi ürünlerde
Yaaaa maşallah yaaa negüzel bizimki hala dille itiyor kaşık daha hiç vermedim eline gerçiEylusun sanal kahvaltisinda öncesi sonrasıkendi yemek istiyor artık bu arada tabagin sadece yarısı yendi
Aynı canım bizdede kabuk bağladı düştü Bi şimdi yine kabukluSoracağım unutuyorum hep ilk koldan oldukları aşı sizlerinde öyle mi? Belli belirsizdi ilk başta. Şimdi kabarmış ve kırmızı. Soyuluyor üstü biraz
Maşallah kuzuma yarasın şifa olsunEylusun sanal kahvaltisinda öncesi sonrasıkendi yemek istiyor artık bu arada tabagin sadece yarısı yendi
yaaaa bu neeeeEylusun sanal kahvaltisinda öncesi sonrasıkendi yemek istiyor artık bu arada tabagin sadece yarısı yendi
Oyy maşallahEylusun sanal kahvaltisinda öncesi sonrasıkendi yemek istiyor artık bu arada tabagin sadece yarısı yendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?