• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oy maşallah 😍😍valla o kadar tatlı bir bebek ki , fotoğrafı açtıktan bir 20-30 saniye sonra aklıma sivilcesine bakmak geldi. 😍😍 anne sütü alıyorsa, belki senin hormonlarımla alakalıdır canım..Yada acaba şampuanı yada bakım ürünleri mi dokundu? Kuzum belki fotoğraf olduğu için bana öyle geldi ama büyük bişey değil, endişelenme. Bu tatlılığın nazarı olsun sivilcesi de 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 bunun arkası kız😁 derler...benim oğlumda böyleydi, herkes kıza benzetirdi, arkası kız derlerdi, hakikatinde ikincisi kız oldu

Oy maşallah 😍😍valla o kadar tatlı bir bebek ki , fotoğrafı açtıktan bir 20-30 saniye sonra aklıma sivilcesine bakmak geldi. 😍😍 anne sütü alıyorsa, belki senin hormonlarımla alakalıdır canım..Yada acaba şampuanı yada bakım ürünleri mi dokundu? Kuzum belki fotoğraf olduğu için bana öyle geldi ama büyük bişey değil, endişelenme. Bu tatlılığın nazarı olsun sivilcesi de 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 bunun arkası kız😁 derler...benim oğlumda böyleydi, herkes kıza benzetirdi, arkası kız derlerdi, hakikatinde ikincisi kız oldu
Ay teşekkür ederim 😍 eşime söyliim arkası kız diyolar diye hemen çocuk yapalım kız çok istiyodu o gerçi öyle bi lohusalık geçirdim ki adam bi daha çocuk istemiyor benden 😅 Beni emiyor mama da yiyor ben sivilcelerden çok çektim 30 yaşındayım hala çıkar sivilcem yazık geçe geçe yavrucuğuma bu mu geçmiş 🤦🏻‍♀️ Genetik mirasa bak 🥺

O kadar çok çıktı ki bide sağ yanaktaki çıkalı 3 ay olcak bende başta sivilce dedim ama dr sivilce değildir dedi bilmiyorum ne adam akıllı bi dr bulmam lazım. Teşekkür ederim 🥰 kızım değil oğlum 😅😂
allahım çok özür dilerim kız sandım bi an. gerçekten arkası kız 😍😍

benimkini de oğlan sanıyolar olsun 😅

allahım çok özür dilerim kız sandım bi an. gerçekten arkası kız 😍😍

benimkini de oğlan sanıyolar olsun 😅
Özürdilencek ne var canım 😅 oğlumun saçı yok ordan belli oluyor sanki 😂 keltoşum benim. Geçen sağlık ocağındaki hemşiremde artık erkeğe benziyor demişti demek ki o da kıza benzetiyomuş 😂

ben de dışarı çıkarken özellikle pembe giydiriyorum 🤣🤣
Bende yA🙈 saçı o kadar az ki..hevesle uzayacağı günleri bekliyorum. cinsiyetini ilk öğrendiğimde herkes gider zıbın. Patik alırken ben toka aldım, hepsi elimde patladı. Allah’tan saç bantları varda kurtarıyoruz

Bende yA🙈 saçı o kadar az ki..hevesle uzayacağı günleri bekliyorum. cinsiyetini ilk öğrendiğimde herkes gider zıbın. Patik alırken ben toka aldım, hepsi elimde patladı. Allah’tan saç bantları varda kurtarıyoruz
Bizimde yazlık stoklar elimde patlıcak galiba hepsi şimdi oluyor. Ne güzel şeyler almıştım 🥺

Minnakım kabız olmuş kızlar ya ek gıdaya biraz ara veriyorum 1-2 gün sadece anne sütü sonra devam bakalım. Bir de bugün ilk kez tuvalete yaptırdım bakalım 😂😅

Hamileyken kontrollerde doktor gösterirdi bak bunlar saçları saçlı doğacak diye😊 Içimden diyordum aman bana benzemesin gür saçları olsun. Doğdu uzun kapkara saçlar😍 Ama şimdi gör çok komik. O uzunlar döküldü tabi yukarda kaldi az bir tutam. Dökülmeden uzuyorlarda. Arada palmiye yapıyoruz incecik😂
Ben de merak ediyorum yeni saçlar ne zaman gelir. O tokaları takacağız inşallah günün birinde😍

Bizimde yazlık stoklar elimde patlıcak galiba hepsi şimdi oluyor. Ne güzel şeyler almıştım 🥺
ben bilerek almadım bi tane bile yazlık kıyafeti yok. stok yapacaktım iyi ki yapmamışım kesin ufak olurdu çünkü. anlamadım biz mi büyük doğurduk yoksa bebek çamaşırları mı küçük artık 😒

ben bilerek almadım bi tane bile yazlık kıyafeti yok. stok yapacaktım iyi ki yapmamışım kesin ufak olurdu çünkü. anlamadım biz mi büyük doğurduk yoksa bebek çamaşırları mı küçük artık 😒
Bebek camasirlari küçük seninki biraz daha tospik bizimkilerden ama benimkine annem 1 2 yaş almış hep hızlı büyüyor ve büyük almakta fayda var diyerek şuan hemen hemen hepsini giyor😆😆

Minnakım kabız olmuş kızlar ya ek gıdaya biraz ara veriyorum 1-2 gün sadece anne sütü sonra devam bakalım. Bir de bugün ilk kez tuvalete yaptırdım bakalım 😂😅
Ayy nasıl yaptırdın ikinirken mi goturdun bende düşünüyorum ablam hep öyle yaparmış ve çocukları yaşına girmeden tuvalete gitmek istermiş beze yapmazmis

Bir ayarsızlık var zaten bu bebek kıyafetlerinde. Özellikle uzun kollu çıtçıtlılarda. Bu çocuklar koldan mı büyüyor anlamıyorum kolları uzun bedeni kısa yapıyorlar? Zaten bez var zor kapanıyor. Bizim şimdiki sorun kendi bedenindekiler dar veya kısa, bir üsttekiler bol geliyor😄 Araya bir türlü tutturamadim

nasıl yaptırdın 🙈

Ayy nasıl yaptırdın ikinirken mi goturdun bende düşünüyorum ablam hep öyle yaparmış ve çocukları yaşına girmeden tuvalete gitmek istermiş beze yapmazmis

Yaa sormayın bu hafta youtubeda gezinirken bir videoya denk geldim kadın bebeğine hiç bez takmamış hep tuvalete yaptırıyormuş çocuğu öyle alıştırmış onu izledikten sonra bi cesaret gelmişti zaten. Neyse dün bi baktım kakasını yapmış ben de bezini değiştirirken devamı gelmeye başladı 🙈😅 dur dedim fırsat bu fırsat bacaklarından sıkıca tutarak götürdüm klozete tuttum devamı geldi tabi🙈 ama şu kabızlık işi canımı sıkmadı değil nasıl ıkındı miniğim ahh hep de lifli gıdalar yemişti halbuki...

İzlediğim video buydu kızlar, mantıklı gibi de ama bilmiyorum 6. aydan sonra olur mu ki 🤔

Yaa sormayın bu hafta youtubeda gezinirken bir videoya denk geldim kadın bebeğine hiç bez takmamış hep tuvalete yaptırıyormuş çocuğu öyle alıştırmış onu izledikten sonra bi cesaret gelmişti zaten. Neyse dün bi baktım kakasını yapmış ben de bezini değiştirirken devamı gelmeye başladı 🙈😅 dur dedim fırsat bu fırsat bacaklarından sıkıca tutarak götürdüm klozete tuttum devamı geldi tabi🙈 ama şu kabızlık işi canımı sıkmadı değil nasıl ıkındı miniğim ahh hep de lifli gıdalar yemişti halbuki...

İzlediğim video buydu kızlar, mantıklı gibi de ama bilmiyorum 6. aydan sonra olur mu ki 🤔

hiç bez takmamış mı 😳 nasıl denk getirmiş her seferinde acaba? kaç kıyafet yıkamıştır allah bilir 🤣

. Şimdi bebeği uyuttuğum için video’yu açamadım. Ama geçen gün bende öyle bir yazıya denk geldim. Aslında insanlarda hayvanlar gibi dürtüsel olarak tuvaletlerini vücutlarına bulaştırmak istemiyormuş, kendilerini temiz tutmak istiyormuş. Biz ebeveynler onlara beze yapmayı öğretiyormuşuz. 🤷🏼‍♀️ hatta o yüzden bebekler bezleri açılır açılmaz çişlerini yapıyormuş. Ama nasıl yaptırdın canım? Yani çişi olduğunu nerden anladın mesela?

Bebek camasirlari küçük seninki biraz daha tospik bizimkilerden ama benimkine annem 1 2 yaş almış hep hızlı büyüyor ve büyük almakta fayda var diyerek şuan hemen hemen hepsini giyor😆😆

Bir ayarsızlık var zaten bu bebek kıyafetlerinde. Özellikle uzun kollu çıtçıtlılarda. Bu çocuklar koldan mı büyüyor anlamıyorum kolları uzun bedeni kısa yapıyorlar? Zaten bez var zor kapanıyor. Bizim şimdiki sorun kendi bedenindekiler dar veya kısa, bir üsttekiler bol geliyor😄 Araya bir türlü tutturamadim

Bizimki giyinmeye ve bezlenmeye acayip karşı.. halbuki öyle yumuşak hareketlerle giydirmeye çalışıyorum ki, canını yakmıyım diye... ama yok, kesinlikle giyinmek istemiyor. Ayağında çorap bile tutmuyor. GİYdirirken acayip sinirleniyor, kaşlarını çatıyor, kızıyor resmen bana. Yaz gelsede bir tel çıtçıtlı giydirip ortaya atıyım diye bekliyorum

Back