- 26 Nisan 2019
- 4.514
- 6.702
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.081
Oy maşallah
Ay teşekkür ederimOy maşallahvalla o kadar tatlı bir bebek ki , fotoğrafı açtıktan bir 20-30 saniye sonra aklıma sivilcesine bakmak geldi. anne sütü alıyorsa, belki senin hormonlarımla alakalıdır canım..Yada acaba şampuanı yada bakım ürünleri mi dokundu? Kuzum belki fotoğraf olduğu için bana öyle geldi ama büyük bişey değil, endişelenme. Bu tatlılığın nazarı olsun sivilcesi de bunun arkası kız derler...benim oğlumda böyleydi, herkes kıza benzetirdi, arkası kız derlerdi, hakikatinde ikincisi kız oldu
allahım çok özür dilerim kız sandım bi an. gerçekten arkası kızO kadar çok çıktı ki bide sağ yanaktaki çıkalı 3 ay olcak bende başta sivilce dedim ama dr sivilce değildir dedi bilmiyorum ne adam akıllı bi dr bulmam lazım. Teşekkür ederimkızım değil oğlum
Özürdilencek ne var canımallahım çok özür dilerim kız sandım bi an. gerçekten arkası kız
benimkini de oğlan sanıyolar olsun
ben de dışarı çıkarken özellikle pembe giydiriyorumÖzürdilencek ne var canımoğlumun saçı yok ordan belli oluyor sanki keltoşum benim. Geçen sağlık ocağındaki hemşiremde artık erkeğe benziyor demişti demek ki o da kıza benzetiyomuş
Bende yAben de dışarı çıkarken özellikle pembe giydiriyorum
Bizimde yazlık stoklar elimde patlıcak galiba hepsi şimdi oluyor. Ne güzel şeyler almıştımBende yAsaçı o kadar az ki..hevesle uzayacağı günleri bekliyorum. cinsiyetini ilk öğrendiğimde herkes gider zıbın. Patik alırken ben toka aldım, hepsi elimde patladı. Allah’tan saç bantları varda kurtarıyoruz
Hamileyken kontrollerde doktor gösterirdi bak bunlar saçları saçlı doğacak diyeBende yAsaçı o kadar az ki..hevesle uzayacağı günleri bekliyorum. cinsiyetini ilk öğrendiğimde herkes gider zıbın. Patik alırken ben toka aldım, hepsi elimde patladı. Allah’tan saç bantları varda kurtarıyoruz
ben bilerek almadım bi tane bile yazlık kıyafeti yok. stok yapacaktım iyi ki yapmamışım kesin ufak olurdu çünkü. anlamadım biz mi büyük doğurduk yoksa bebek çamaşırları mı küçük artıkBizimde yazlık stoklar elimde patlıcak galiba hepsi şimdi oluyor. Ne güzel şeyler almıştım
nasıl yaptırdınMinnakım kabız olmuş kızlar ya ek gıdaya biraz ara veriyorum 1-2 gün sadece anne sütü sonra devam bakalım. Bir de bugün ilk kez tuvalete yaptırdım bakalım
Bebek camasirlari küçük seninki biraz daha tospik bizimkilerden ama benimkine annem 1 2 yaş almış hep hızlı büyüyor ve büyük almakta fayda var diyerek şuan hemen hemen hepsini giyorben bilerek almadım bi tane bile yazlık kıyafeti yok. stok yapacaktım iyi ki yapmamışım kesin ufak olurdu çünkü. anlamadım biz mi büyük doğurduk yoksa bebek çamaşırları mı küçük artık
Ayy nasıl yaptırdın ikinirken mi goturdun bende düşünüyorum ablam hep öyle yaparmış ve çocukları yaşına girmeden tuvalete gitmek istermiş beze yapmazmisMinnakım kabız olmuş kızlar ya ek gıdaya biraz ara veriyorum 1-2 gün sadece anne sütü sonra devam bakalım. Bir de bugün ilk kez tuvalete yaptırdım bakalım
sorma bende de öyle valla hep büyük büyük ama giyiyorBebek camasirlari küçük seninki biraz daha tospik bizimkilerden ama benimkine annem 1 2 yaş almış hep hızlı büyüyor ve büyük almakta fayda var diyerek şuan hemen hemen hepsini giyor
nasıl yaptırdın
Ayy nasıl yaptırdın ikinirken mi goturdun bende düşünüyorum ablam hep öyle yaparmış ve çocukları yaşına girmeden tuvalete gitmek istermiş beze yapmazmis
hiç bez takmamış mıYaa sormayın bu hafta youtubeda gezinirken bir videoya denk geldim kadın bebeğine hiç bez takmamış hep tuvalete yaptırıyormuş çocuğu öyle alıştırmış onu izledikten sonra bi cesaret gelmişti zaten. Neyse dün bi baktım kakasını yapmış ben de bezini değiştirirken devamı gelmeye başladıdur dedim fırsat bu fırsat bacaklarından sıkıca tutarak götürdüm klozete tuttum devamı geldi tabi ama şu kabızlık işi canımı sıkmadı değil nasıl ıkındı miniğim ahh hep de lifli gıdalar yemişti halbuki...
İzlediğim video buydu kızlar, mantıklı gibi de ama bilmiyorum 6. aydan sonra olur mu ki
. Şimdi bebeği uyuttuğum için video’yu açamadım. Ama geçen gün bende öyle bir yazıya denk geldim. Aslında insanlarda hayvanlar gibi dürtüsel olarak tuvaletlerini vücutlarına bulaştırmak istemiyormuş, kendilerini temiz tutmak istiyormuş. Biz ebeveynler onlara beze yapmayı öğretiyormuşuz.Yaa sormayın bu hafta youtubeda gezinirken bir videoya denk geldim kadın bebeğine hiç bez takmamış hep tuvalete yaptırıyormuş çocuğu öyle alıştırmış onu izledikten sonra bi cesaret gelmişti zaten. Neyse dün bi baktım kakasını yapmış ben de bezini değiştirirken devamı gelmeye başladıdur dedim fırsat bu fırsat bacaklarından sıkıca tutarak götürdüm klozete tuttum devamı geldi tabi ama şu kabızlık işi canımı sıkmadı değil nasıl ıkındı miniğim ahh hep de lifli gıdalar yemişti halbuki...
İzlediğim video buydu kızlar, mantıklı gibi de ama bilmiyorum 6. aydan sonra olur mu ki
hiç bez takmamış mınasıl denk getirmiş her seferinde acaba? kaç kıyafet yıkamıştır allah bilir
Bebek camasirlari küçük seninki biraz daha tospik bizimkilerden ama benimkine annem 1 2 yaş almış hep hızlı büyüyor ve büyük almakta fayda var diyerek şuan hemen hemen hepsini giyor
Bir ayarsızlık var zaten bu bebek kıyafetlerinde. Özellikle uzun kollu çıtçıtlılarda. Bu çocuklar koldan mı büyüyor anlamıyorum kolları uzun bedeni kısa yapıyorlar? Zaten bez var zor kapanıyor. Bizim şimdiki sorun kendi bedenindekiler dar veya kısa, bir üsttekiler bol geliyorAraya bir türlü tutturamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?