- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.021
Soğuk ateş diye bişey duydun mu canım bizimkide nedense soğuktu gece ama senin anlattigin kadar değil ebenin yada doktorun numarası varsa bı sor soğuk ateş olabilir mi acabaKızlar, dün aşı oldu oğlum. Eltim yemeğe çağırdı akşamına oğlum ateşlenmezse huysuz olmazsa geliriz dedim. Olmadı gittim. Orda çok sevildi gülücükler oyunlar bi görseniz o güldükçe de mest oldu herkes. Akşam uykusunu bile uyumadı oynıcam diye. Eve gelirken uyudu yolda 10 dk filan evde üstünü değiştirirken uyandı mamasını yedi anca 2 gibi uyudu tektar. Gece çok mıkladı ateşi mi var derken yüzü buz gibiydi hemen bi kat daha örttüm sabah baktım yine buz gibi gittim battaniye örttüm ara ara bakıyorum hep buz gibi bi kat daha örttüm bu arada ateşlenip havale geçircek diye kontrol ettim uyumadım hiç buz gibi çocuk ısınamadı öğlen 11 gibi uyandı emdi bi daha uyandı 12 gibi mıklayınca alıp emzirdim tektar yine uyudu emerken pusetine yatırdım iyice örttüm yanaklar kızarmış burnu tıkalı gibi ve çocuk buz gibi hala uyuyo altını bile değiştiremedim. Hasta olacak diye çok endişeliyim
Siz bilirsiniz diyip geçicem bebeği ne bahane etmeyi düşünmüyorumaynen öyle. hiiiiç karışma sorarlarsa da bebekten fırsatım olmuyor de.
Aynen öyle canım bende birikip patlayan tipim bide bizim 5ay öncesi yine akraba olayları oldu çok sinir olmuştum bide kadın geçen pişkinpişkin beni arıyor açmadım die onada laf nie açmıyomuşum ond verdim cevabını oturdu bide bacısı çıkınca çıldırdımHerşeye anlayış herşeye sükunet sevgiden saygıdan yaptıkça tepeye cikabiliyorlar eş aile arkadaş ben hep bı yer kadar sabreder en son patlarim ama çok fena patlarim o yüzden patlama evresine kimsenin gelmesini istemem gerektiği her an çıkaracaksın sesini yoksa tepeye çıkıyorlar
Canım Allah esirgesin soğuk ateş diye birşey var ateşini ölçtün mü kaç çıkıyorKızlar, dün aşı oldu oğlum. Eltim yemeğe çağırdı akşamına oğlum ateşlenmezse huysuz olmazsa geliriz dedim. Olmadı gittim. Orda çok sevildi gülücükler oyunlar bi görseniz o güldükçe de mest oldu herkes. Akşam uykusunu bile uyumadı oynıcam diye. Eve gelirken uyudu yolda 10 dk filan evde üstünü değiştirirken uyandı mamasını yedi anca 2 gibi uyudu tektar. Gece çok mıkladı ateşi mi var derken yüzü buz gibiydi hemen bi kat daha örttüm sabah baktım yine buz gibi gittim battaniye örttüm ara ara bakıyorum hep buz gibi bi kat daha örttüm bu arada ateşlenip havale geçircek diye kontrol ettim uyumadım hiç buz gibi çocuk ısınamadı öğlen 11 gibi uyandı emdi bi daha uyandı 12 gibi mıklayınca alıp emzirdim tektar yine uyudu emerken pusetine yatırdım iyice örttüm yanaklar kızarmış burnu tıkalı gibi ve çocuk buz gibi hala uyuyo altını bile değiştiremedim. Hasta olacak diye çok endişeliyim
Tobe tobee mecburuz tabiSiz bilirsiniz diyip geçicem bebeği ne bahane etmeyi düşünmüyorum
Aynen öyle canım bende birikip patlayan tipim bide bizim 5ay öncesi yine akraba olayları oldu çok sinir olmuştum bide kadın geçen pişkinpişkin beni arıyor açmadım die onada laf nie açmıyomuşum ond verdim cevabını oturdu bide bacısı çıkınca çıldırdım
Soğuk ateş diye bişey duydun mu canım bizimkide nedense soğuktu gece ama senin anlattigin kadar değil ebenin yada doktorun numarası varsa bı sor soğuk ateş olabilir mi acaba
35-36 derece ateşiCanım Allah esirgesin soğuk ateş diye birşey var ateşini ölçtün mü kaç çıkıyor
Aynenn hele kayseri bu konuda 1.sıradaymışTobe tobee mecburuz tabiboşanmaların %90 eşlerin ailesi genellikle de erkeğin ailesi yüzünden
Normal canım ateşi 35altına düşerse dikkat et bide pekmez versene içini ısıtır35-36 derece ateşi
Küslük aralıklı oluyor konuşuyorsun sonra kğslüğe devamÇocuklar varken küslükte olmuyorEskiden kızgınlığım geçene ya da o geri vites yapana kadar konuşmazdım. Şimdi bebekle ilgili bir şey soruyor ve ya yapıyor. Hadi bakalım istersen konuşma. Sonra diyorum neyse zaten yeterince sorunum var seni de yük yapamıcam kendime
Resmen benÇocuklar varken küslükte olmuyorEskiden kızgınlığım geçene ya da o geri vites yapana kadar konuşmazdım. Şimdi bebekle ilgili bir şey soruyor ve ya yapıyor. Hadi bakalım istersen konuşma. Sonra diyorum neyse zaten yeterince sorunum var seni de yük yapamıcam kendime
Maalesef bende tam anlattığınız gibiyim..eskiden bir ağırlığım vardı. Şuan en haklı olduğum konuda bile uzun süre trip yapamıyorum.. elim mahkum konuşuyorum. Eşim bebeğe bakmazsa yemek yapmam, banyo yapmam yada toz almam pek mümkün değil. üstelik iki çocuk varken , birinin derdi bitse diğerinin başlıyor. Unutuveriyorsun küsme sebebini...Çocuklar varken küslükte olmuyorEskiden kızgınlığım geçene ya da o geri vites yapana kadar konuşmazdım. Şimdi bebekle ilgili bir şey soruyor ve ya yapıyor. Hadi bakalım istersen konuşma. Sonra diyorum neyse zaten yeterince sorunum var seni de yük yapamıcam kendime
Çocuklar varken küslükte olmuyorEskiden kızgınlığım geçene ya da o geri vites yapana kadar konuşmazdım. Şimdi bebekle ilgili bir şey soruyor ve ya yapıyor. Hadi bakalım istersen konuşma. Sonra diyorum neyse zaten yeterince sorunum var seni de yük yapamıcam kendime
Yalnız değilmişimResmen benacaba sorumluluk mu boğdu bizi pandemide olunca o yüzden eşlerimizin yanlışlarını daha çok fark eder olduk
Bugün iç dökme günü olduYalnız değilmişimBir küsmeyi de beceremiyorum.Cok kısa sürüyor bu sefer akillanmiyor.Ayni hatalar davranışlar devam...birazda o bizi boğan o sorumluluğu onlar yüklense de bizim yükümüz eşit adaletli dağilsa.sadece eve para getirmekle bitmemeli bir erkeğin sorumluluğu.onu kadınlarda yapıyo diğer sorumluluklarına ilaveten.ama yok nasilsa mecbur konuşmak zorunda kaldigimiz durumlar oluyor ya işlerine de öyle geliyor.sen bir saat uykuya muhtaç aç karinlarini doyurmaya , çamaşırlarını yıkamaya vs saçını süpürge etmeye devam ederken onlar işten gelince kumandayı eline alıp yan gelip yatabiliyorlar.hatta günlerdir bütün gece hiç uyumayan sana dalga geçer gibi "bende sabah yedide kalkıp işe gidiyorum "diyebiliyorlar.
Ayy o kadar doluyum ki bu konuda çok şey anlatabilirim de neyse.. içim boşaldı kusura bakmayın kızlar
Offf of of tanıştın demekki ben korkutmamak için sizleri değinmemiştim hiç bide bunu bilerek güle güle yapacaklar siz yapma dedikçeYakın gelecekten bildiriyorum. Bu diş olayı çok fenaymış. Fındık faresi o iki minik dişiyle dün bir kaptı parmağımı. Istemsiz çığlık atmışımBu sefer o korktu ağladı. Acımı unutup onu avuttum.Biraz öncede emerken bir ısırdı. Aman Allahım çok renkli günler bizi bekler
Usttekilerin çıktığını düşünemiyorumOfff of of tanıştın demekki ben korkutmamak için sizleri değinmemiştim hiç bide bunu bilerek güle güle yapacaklar siz yapma dedikçe
Bizimkide damagiyoa yapıyor resmen memeyi koparıyor bakiyorum sadece şişlik hafif beyazlık var çıkınca yandık ozamanYakın gelecekten bildiriyorum. Bu diş olayı çok fenaymış. Fındık faresi o iki minik dişiyle dün bir kaptı parmağımı. Istemsiz çığlık atmışımBu sefer o korktu ağladı. Acımı unutup onu avuttum.Biraz öncede emerken bir ısırdı. Aman Allahım çok renkli günler bizi bekler
karnını doyurduktan sonra memeyi bazen ısırıveriyor.. Allahım böyle bir acı yok, tekrardan meme reddi yaşamayalım diye gıkım da çıkmıyorYakın gelecekten bildiriyorum. Bu diş olayı çok fenaymış. Fındık faresi o iki minik dişiyle dün bir kaptı parmağımı. Istemsiz çığlık atmışımBu sefer o korktu ağladı. Acımı unutup onu avuttum.Biraz öncede emerken bir ısırdı. Aman Allahım çok renkli günler bizi bekler
Aynen siz acı çektikçe onlar oyun sanıcakUsttekilerin çıktığını düşünemiyorumo zaman hiç kurtaramayacağız kendimizi Bizim gelinimiz öyle diyordu. Gözümden yaş geliyordu ama sesim çıkmıyordu. Yoksa oyun sanacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?