• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Biz 4 numara aldık canım baya stokladım hep 4 numara,inşallah elimde patlamaz.
benimki de 6 kullanıyo. şu an gayet iyi hatta bi parça bolluğu da var ama devam mı etsem yoksa bi büyüğünü mü alsam bilemedim.
Kuzum bebeğinin vücut yapısını baz al bence , mesela benimki 7,5 kilo ;kilosuna göre alırsam 3 numarada kullanabilir ama 4 numara sıkıyor. Lastik kısımlarından bacaklarını sıkıyor,kızarıyor. Üst bacaklarından alıyor kiloyu, o yüzden bir sonraki sefer ben 5 alıcam ki kilosuna göre büyük bi bez aslında
benimkinde göbek de var baldır da. 🙁

ben yoğurt, elma, muz, brokoli, havuç, pekmez, irmik verdim şimdiye kadar. yarın da yumurtaya başlayacağım. farklı farklı vermeye çalışıyorum sıkılmasın diye. yumurtadan sonra da labne vermeyi düşünüyorum. biraz kahvaltılık biraz sebze biraz meyve olmuş olur. en çok da muzu sevdi 🐣
Cok tesekkur ederim cnm pekmezidemi uc gun kuraliyla verdin. Bende yogurt havuc armut elma mandalina verdim. İrmik denemedim ama deneyeyim bugun ama onlaridami uc gun deneyecez once bir kasik diye

Ispanak 9. Ay sebezesi değil miydi 🤔
Canim ben buradan bir bayanin listesini almistim covidden korkup doktora goturmuyorum ebemizde aldigi kadar sebze meyve ver dedi benden beter bilgisiz

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-17-12-26-59-581_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2021-03-17-12-26-59-581_com.miui.gallery.png
    477,3 KB · Görüntüleme: 43
Canim ben buradan bir bayanin listesini almistim covidden korkup doktora goturmuyorum ebemizde aldigi kadar sebze meyve ver dedi benden beter bilgisiz
Hmm demekki verilebiliniyormuş.benim listemde yok da internette de 9.ayın sebzesi diye okumuştum.ozaman ben de vereyim canım iyi oldu bu listeyi gördüğüm.teşekkür ederim

Cok tesekkur ederim cnm pekmezidemi uc gun kuraliyla verdin. Bende yogurt havuc armut elma mandalina verdim. İrmik denemedim ama deneyeyim bugun ama onlaridami uc gun deneyecez once bir kasik diye
yok valla 3 gün kuralıyla vermedim pekmezi. baktım bi akşam yoğurda yüzünü ekşitti içine yarım çay kaşığı pekmez attım. yiyince de vermeye devam ettim ama çok vermiyorum hâlâ alışmasın diye.

zaten bundan sonra ilk yediklerine 2 gün boyunca bi reaksiyon göstermezse 3. gün yeni bişey deneyeceğim.

mandalinayı nasıl verdin. pişik yapar diye vermiyorum ben 🤔

Benimki çok güzel yiyordu 4 gündür ağzını asla açmıyor kızlar delireceğim
Asla yediremiyorum
Ben tadimlari yapmıştım artık öğün olarak veriyordum ağır mı geldi acaba bilmiyorum
Şimdi resmen kilitliyor ağzını
Beğenip beğenmemek değil
Tadmiyor bile
Ne yapacağım var mı bir tavsiyeniz😪

Asla yediremiyorum
Ben tadimlari yapmıştım artık öğün olarak veriyordum ağır mı geldi acaba bilmiyorum
Beğenip beğenmemek değil
Tadmiyor bile
meyve vermeyi teklif etsen önce 🤔

yok valla 3 gün kuralıyla vermedim pekmezi. baktım bi akşam yoğurda yüzünü ekşitti içine yarım çay kaşığı pekmez attım. yiyince de vermeye devam ettim ama çok vermiyorum hâlâ alışmasın diye.

zaten bundan sonra ilk yediklerine 2 gün boyunca bi reaksiyon göstermezse 3. gün yeni bişey deneyeceğim.

mandalinayı nasıl verdin. pişik yapar diye vermiyorum ben 🤔
Canim ben mandalin verirken elini atip agzini aciyordu once biraz suyunu verdim sonra eczaneden meyve filesinden aldim ona koyup verdim pisik olmadi cnm ben arko krem kullaniyorim duzenli olarak

kızlar bez alacağım ama size de danışmak istedim. sizce şuanki numarayı mı alsam yoksa 1 büyüğünü mü? emeklerken falan kilosu aynı kalırsa aldıklarım elimde kalır mı acaba büyük alırsam? aynı no dan alsam da küçük mü gelir uzadıkça? kararsız kaldım.
Ben iz yaptıkça bir büyüğüne geçiyorum. Geçen sefer çoklu alma dedim eşime zaten çok kullanıyoruz diye aldı. Son paketteyiz bitsin diye bakıyorum. Kızarıyor çünkü teni. Hangi kilodaysa onunla başlayanı alıyorum. Bugün sipariş verdim hatta eşime. Doğru alırsa tabi😄

Asla yediremiyorum
Beğenip beğenmemek değil
Tadmiyor bile
Geçen gün gördüm nette. Kaşık reddeden bebeklere şu filenin silikon başlığıyla veriyorlardi. Ne kadar işe yarar bilmiyorum da.

Kizlar bebeklerinizde kaka durumu nasıl günlük yapıyorlar mı ek gıdaya geçen anneler
Genelde her gün yapıyor bazen 2 kez. Biz çok çekiyorduk kakadan beline kadar çıkıyordu. Şimdi ek gıdadan sonra daha katılaşınca işim kolaylaştı biraz😊 Zaten giyinmeyi sevmiyor sürekli üst değiştirmekten yıkamaktan usanmıştım. Çıkmıyor hemen lekelerde

benimki de 6 kullanıyo. şu an gayet iyi hatta bi parça bolluğu da var ama devam mı etsem yoksa bi büyüğünü mü alsam bilemedim.

benimkinde göbek de var baldır da. 🙁
Acaba nerden hangi bez i stokluyrsnz ben doğduğundan beri bim in bezini kullanıyordum ama pişik yapmaya başladı son zamanlarda.

meyve vermeyi teklif etsen önce 🤔
Meyve filelerini hiç sevmedi
Kaşıkla iyi gidiyorduk hatta bir ara biberonu bile reddetti
Şimdi de kaşığı istemiyor dişten mı bilmiyorum
Günde olan öğünleri biraz abartmış olabilirim yiyor diye porsiyonları çok verdim bozuldu yavrumun bağırsakları:KK43:
Meyve püresi seviyor şu hazır olanları
Olmadi eşimden gelirken almasını isteyeyim belki onu yer

Genelde her gün yapıyor bazen 2 kez. Biz çok çekiyorduk kakadan beline kadar çıkıyordu. Şimdi ek gıdadan sonra daha katılaşınca işim kolaylaştı biraz😊 Zaten giyinmeyi sevmiyor sürekli üst değiştirmekten yıkamaktan usanmıştım. Çıkmıyor hemen lekelerde
Aynı dertten muzdarip ben😄 bizimkide düzeldi suanlii iyiz umarım kimseninki kabız olmaz🙏

Back