• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar aşıdan geldik.özellikle oğlumun uyku saatine denk getirdim ki aşıdan sonra uyusun diye ve öyle de oldu çok şükür.bir ağızdan iki bacaktan vurdular.çok ağladı 😭😭😭 gitmeden önce calpol verdim.
bizede bugün yada yarın gelmemizi söylediler aşı için.. bizim dişte çıktı, huysuzluğumuz tavandı şimdi birde aşı olacak üstüne. İnşallah sizde bizde süreci rahat atlatırız

Ben avakado verdim ilk gün zorla yedi ikincidede bir kaşık verdim bıraktım🥴 ama tavuk suyuna şehriye çorbasına mmmm diye diye ağzını sapirtada sapirtada yedi😆 yemekte seciyoruz
Oyy maşallah 🧿 canım senin ilk verdiğin ek gıda yoğurt muydu? Yoksa sebze miydi? Birde yoğurt gaz yaptı mı?

Canım biziö burada çeşme suyu içiliyor ben kaynatıp veriyorum seninde içine sinöiyorsa kaynat ver ama bebek suyu bebek kamerası felan diye fiyatları inanılmaz aetorıyorlar bebek hassas nokta die

Maşallah hayırlı dişler olsun bizimkide uyandığımdan beri ömrümü yedi asla durmuyor şimdi ayağıma aldım artık abisinin zıpzıpı dikkatini çekti onla oynuyor
Çok teşekkür ederiz canım, Allah razı olsun. Bizim 4-5 gün kabus gibiydi inşallah sizin öyle olmaz. Birde ben diş diye yormamıştım, burda arkadaşlarda söylemişti ama basiretim bağlandı galiba. Bence en büyük belirtisi ağlayarak uyuyup, uyanması ve damaklarına bak canım kabarmış oluyor.

bizede bugün yada yarın gelmemizi söylediler aşı için.. bizim dişte çıktı, huysuzluğumuz tavandı şimdi birde aşı olacak üstüne. İnşallah sizde bizde süreci rahat atlatırız
Dişiniz hayırlı olsun canım.
Benimki de ağlayarak uyuyup ağlayarak uyanıyor dişler etten görünyüyor dişetlerine dokunduğumda dişleri de hissediyiyorım ama daha etleri patlamadı 😔

Benimki de ağlayarak uyuyup ağlayarak uyanıyor dişler etten görünyüyor dişetlerine dokunduğumda dişleri de hissediyiyorım ama daha etleri patlamadı 😔
ALlah razı olsun canım, o zorluğu yaşadım çok iyi anlıyorum seni. Benim için çok hırpalayıcı oldu inşallah siz daha hafif atlatırsınız

Geçen hafta içi yapıldı bizim aşı. Çok şükür bir sıkıntı yapmadı. Ilk biraz ağladı kucakta sakinleşti. Artık daha farkında oldular her şeyin. Aşıdan sonra doktor kontrolü vardı. Sedyeye yatmak istemedi tekrar canı yanacak sandı galiba

Kızlar bende Su için şunu sorucaktım. Evimize pınar’ın damacana suyunu alıyoruz. Fakat bebek için Hayat’ın bebek suları var pembe kapaklı , 330 ml’lik paketlerde.. ilk çocuğumda onlardan alırdık koli koli. Yine öyle mi yapsam yoksa gereksiz bir alışveriş mi?
biz kendi içtiğimiz damacanadan kaynatıp soğutup veriyoruz suyu.
kızlar Alya’nın dişi baş vermişş.. parmağımızla alt damağına dokunduğumuzda sivri sivri parmağımıza değiyor🙏🏻 Ama kesinlikle kendi göstermiyor. 4-5 gündür had safhaya çıkan ağlamaları, huysuzluğu bu yüzdenmiş. Kucağımızda bile durmuyordu, uykuya direniyordu. Daha dün buraya yazdım hatırlarsınız.
hadi geçmiş olsun hemencecik çıksın ❤
Ben öyle yapıyorum canım 3 gün kuralına hiç uymadım neredeyse 🙈 🤷🏻‍♀️ tek seferde az veriyorum sonra artanı diğer öğünde yavaş yavaş artırarak kaseyi bitiriyorum bugüne kadar elma muz ayva irmik haşlanmış yumurta sarısı yoğurt labne peynir ve beyaz peynir verdim spontan oldu yani
labne kendi kahvaltıda yediklerinizden mi verdiniz başka mı aldın? ben bugün tuzsuz lorla peynir aldım. onları deneyeceğim yakında.
Daha öncede demiştim rahat ol dişten diye. Ben de ilk başka bir sey var sandım. Acayip huzursuz, huysuzdu. Uykular zaten gitti. Ilk diş göründükten sonra bir hafta bile sürmedi ikincinin yerini gördüm. Zaten baş verdi bir iki günde. Ikiside büyümeye devam ediyor. Çok sevimli😍 eline dilim armut verdim geçen iz yapmış o minnak dişleriyle😉 küçük kemirgenim benim❤
ya dişi çıkmış da iz yapmış he 😭
Ben avakado verdim ilk gün zorla yedi ikincidede bir kaşık verdim bıraktım🥴 ama tavuk suyuna şehriye çorbasına mmmm diye diye ağzını sapirtada sapirtada yedi😆 yemekte seciyoruz
allahım yemek de seçiyo 😂

Geçen hafta içi yapıldı bizim aşı. Çok şükür bir sıkıntı yapmadı. Ilk biraz ağladı kucakta sakinleşti. Artık daha farkında oldular her şeyin. Aşıdan sonra doktor kontrolü vardı. Sedyeye yatmak istemedi tekrar canı yanacak sandı galiba
ay yavrum benim. 😍

Çok teşekkür ederiz canım, Allah razı olsun. Bizim 4-5 gün kabus gibiydi inşallah sizin öyle olmaz. Birde ben diş diye yormamıştım, burda arkadaşlarda söylemişti ama basiretim bağlandı galiba. Bence en büyük belirtisi ağlayarak uyuyup, uyanması ve damaklarına bak canım kabarmış oluyor.
Canım önlerde hiç bişi yok ama arka dişler iice kızarmış ve şişmiş durumda sürekli kucakta ve çenemi ısırmakla meşgul bıraktığımda basıyor yaygarayı

Kızlar bende Su için şunu sorucaktım. Evimize pınar’ın damacana suyunu alıyoruz. Fakat bebek için Hayat’ın bebek suları var pembe kapaklı , 330 ml’lik paketlerde.. ilk çocuğumda onlardan alırdık koli koli. Yine öyle mi yapsam yoksa gereksiz bir alışveriş mi?
Damacana suyunu kaynatıp veriyorum bende daha sağlıklı geliyor ama bilemiyorum çok özen göstermekte iyi değil boşver bence gerek yok😆
Evet canım demiştin, ama işte insanın tahammülü azalıyor gün be gün, o diş hiç gelmeyecek zannediyor. Gündüz uykuları 10-20 dakikayı geçmiyordu. Ağlayarak uyuyor, ağlayarak uyanıyordu. Bu yüzden Evde hepimiz gerilmiştik. Bizde bekleyelim o zaman ikinciyi🥰
Yerim onun diş izlerini😬 eminim çok sevimlidir o minnacık dişleriyle gülümsediğinde🥰
Resmen bizimkiyoe ağlayarak uyanınca çok üzülüyorum ve kısa kısa uyuyor inliyor sürekli 🥴
Hepsi aynı belirtiler yaa geriliyorum ister istemez
kızlar a101 ve bimde yine çok güzel oyuncaklar vardı aldım. doğranabilir meyve, oyuncak bebek evi, birkaç parçalı puzzle gibi şeyler. buldukça alıyorum eve sığmayacağız yakında 🤪
Hahaha eşim yeterr diye bağırdı gece evde yer kalmadi diye😆😆

Bende her yediğine bakıyorum çok kötü🥴🥴 ilk çocuğuna nasıl verdin sen canım merak ettim
İlk çocuğumda muhallebiyle başlamıştım canım ve çorbayla devam etmiştim. 10 yıl önce tabi🙈 o zaman böyle ayrı ayrı tadım yapmadım. Doktor mu yönlendirmedi yoksa ben kulaktan duyma ne öğrendiysem onu mu uyguladım inan hatırlamıyorum. o zaman böyle internette yaygın değildi, görüntülü görüşme yoktu hesap et artık..yaşımda 24tü🙈 bazen çocuğuma bakıp bakıp nasıl büyüttüm ben seni tek başıma diye duygulanıyorum

Geçenlerde eşim yedirmeye çalışıyor. Haklısın kızım ben de yemem bu ne böyle saman gibi diyor😄Dedim motive et çocuğu kötüleyeceğine. Sonrada diyor kızım az sabret biz senle paça yemeye gideceğiz. Annen yesin bunları😅

Geçenlerde eşim yedirmeye çalışıyor. Haklısın kızım ben de yemem bu ne böyle saman gibi diyor😄Dedim motive et çocuğu kötüleyeceğine. Sonrada diyor kızım az sabret biz senle paça yemeye gideceğiz. Annen yesin bunları😅
ben de brokoli yedirirken eşim öyle yapıyo. geçmiş arkama yüzünü buruşturuto eeğğğ diyo 😂

Back