• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İlk çocuğumda muhallebiyle başlamıştım canım ve çorbayla devam etmiştim. 10 yıl önce tabi🙈 o zaman böyle ayrı ayrı tadım yapmadım. Doktor mu yönlendirmedi yoksa ben kulaktan duyma ne öğrendiysem onu mu uyguladım inan hatırlamıyorum. o zaman böyle internette yaygın değildi, görüntülü görüşme yoktu hesap et artık..yaşımda 24tü🙈 bazen çocuğuma bakıp bakıp nasıl büyüttüm ben seni tek başıma diye duygulanıyorum
Duygulandım yaa😍aslında nekadar bilirsek ogrenirsek okadar mi yoruluyoruz acaba

6.ay aşılarından durum bildiriyorum.oğlumun ateşi çıkmadı.gitmeden önce calpol vermiştim.akşam biraz huysuzlandı.uykusunu düzene soktu galiba 🤣🤣🤣🤣 dün gece bin kez kalkmadı ama sabaha karşı emmeye kalktığında da bir saat uyumadı 😏😏 genel olarak sıkıntısızdı çok şükür 🙏

biz kendi içtiğimiz damacanadan kaynatıp soğutup veriyoruz suyu.

hadi geçmiş olsun hemencecik çıksın ❤

labne kendi kahvaltıda yediklerinizden mi verdiniz başka mı aldın? ben bugün tuzsuz lorla peynir aldım. onları deneyeceğim yakında.

ya dişi çıkmış da iz yapmış he 😭

allahım yemek de seçiyo 😂
Bim labnesi :D

Geçenlerde eşim yedirmeye çalışıyor. Haklısın kızım ben de yemem bu ne böyle saman gibi diyor😄Dedim motive et çocuğu kötüleyeceğine. Sonrada diyor kızım az sabret biz senle paça yemeye gideceğiz. Annen yesin bunları😅
Allahımm hepsi mi aynı olur bu adamların eşim de böyle ahahahhahhash😂😂😂😂😂

yumurta veren anneler nasıl verdiniz haşlama mı? 🤔
Yaklaşık 7 dk haşlayıp çeyrek yumurtanın yarısını veriyorum şimdilik, büyüdükçe artıracağım tabi.

Yumurtanın sarısından bahsediyorum bu arada, beyazı 1 yaşına kadar yasak bildiğim kadarıyla.

Dr iyice haşla dedi bana 12 dk hasliyorum canım ben
Hadi ya bizimkide kayısı kıvamında olsun dedi neden öyle dedi acaba çok katı oluyor çok haslaninca ve yumurta çok haslaninca vitamin değerini kaybetmez mi kusura bakma çok soru sordum😄😄 her doktor ayrı yönlendiriyor kafamı karıştırıyorlar

Kizlar bı sırt boyun ağrısı benmiyim çeken gece uyutmuyor ağrı resmen özellikle sırtımin orta kısmı randevu açılsın gitcem doktora sizdede var mı sorayım dedim🥺

Yaa nasıl oldu haber ver bize de merak ettim canım tarif isteyeyim madem senden 🥰
Süzme yoğurt gibi😊 Maya yerine peynir kullanıyorsun.Netten baktım bende. Suya koydum biraz tuzu gitsin diye bir parça. Sonra onu ılıttığımız sütle pürüzsüz hale getirip mayaladım. Yoğurt gibi üstü kapalı kaldı 6 saat kadar. Sonra dolaptada bekledi bir o kadar. Sonra temiz bir keseye koyup süzülmeye bıraktım dolapta.
Ne kadar sağlıklı böylesi bilmiyorum da her yerde var tarifi yapıyor anneler. Lor yapanlarda çok.
Sevdi mi derseniz yumurtanın yoğurtla karışımını daha severek yedi

Back